Indkøbskurv 0

Ticket to Heaven

Her finder du farverigt og lækkert børnetøj til drenge og piger fra Ticket to Heaven. Regnjakker, regnsæt, fleece, termotøj, flyverdragter og jakker til børn. Det hele kan kombineres på tværs og sikkerheden er i top!

Ticket to Heaven

 

WE LOVE TICKET TO HEAVEN

Danske Ticket to Heaven har produceret funktionelt og slidstærkt overtøj til børn siden 1998. De er kendte for de smarte detaljer og glade farver, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Der er ingen lange snore og hætterne ryger af, hvis de sidder fast i en gren. 

 

  TICKET TO HEAVEN | Se mere fra Ticket to Heaven herunder

Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Kun nyheder
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2

Ticket to Heaven – fokus på kvalitet og sikkerhed

Tøjet fra Ticket to Heaven er fremstillet efter både dit og dit barns hoved. Der er fokus på høj kvalitet og sikkerhed. For eksempel bruges der ingen lange snore og skulle hætten sætte sig fast i en gren – så ryger den let af. Vi ved at der er fart over feltet, når ungerne leger. Derfor skal sikkerheden være iorden.

 

Børnetøj har det med at blive slidt hurtigt. De små purke tonser jo afsted, hopper i vandpytter og er ofte nede på alle fire for at finde ting og sager. Derfor er tøj fra Ticket to Heaven fremstillet i slidstærke materialer, som kan tåle at blive brugt i det danske vejr. Fede farver er også noget af det som kendetegner Ticket to Heaven og det er smarte er, at tøjet kan kombineres på kryds og tværs. Så kan du skabe din egen stil.

 

Hvad enten det drejer sig om jakker, regntøj, regnsæt, termotøj, fleece eller flyverdragter, er Ticket to Heaven din garanti for flot design, komfort og høj funktionalitet.

 

Stiller miljøkrav til leverandørerne

Kemikalier er umulige at undgå i produktion af tøj, men man kan gøre meget for at undgå de skadelige stoffer.

 

Ticket to Heaven arbejder systematisk med test af kemikalier i tøjet og stiller præcise krav og retningslinjer til leverandørerne om, at alle metervarer skal være produceret i overensstemmelse med Oeko-Tex 100 Standard. Ved at opfylde Oeko-Tex 100 Standard lever man automatisk op til både dansk og EU-lovgivning for kemikalier (REACH), men man er samtidig lidt foran lovgivningen, da Oeko-Tex på visse områder har strengere krav end REACH.