Indkøbskurv 0

Adventure Food

Uden mad og drikke... Du kender det gamle ordsprog. Her finder du nærende og energirigtig mad fra Adventure Food eksempelvis Pasta Bolognese, Goulasch og Chicken Curry. Udover aftensmad, er der også morgen- og middagsmad samt dessert til din vandre- eller telttur.

Adventure Food

 

EXPEDITION QUALITY
Kravene som mad skal opfylde under ektreme forhold, som for eksempel en ekspedition til Nordpolen eller en bestigning af Mount Everest, er meget høje. Adventure Food ved, at næringsværdi, smag og brugervenlighed er ydest vigtige, og det gavner både den erfarne ekspeditionsleder og dig, der leder efter de rigtige forsyninger til vandreferien eller kanoturen.

 


 

 


 

  MERE ADVENTURE FOOD! Se mere fra Adventure Food herunder
Pris
Mærke
Farve
Vis outlet
20 40 60 80 100 Alle
20 40 60 80 100 Alle

Fokus på smag og næring

Adventure Food udvikles og fremstilles i Holland og intet er overladt til tilfældighederne. Ejeren, Hans van der Meulen, har prøvet det virkelige liv på ture til blandt andet Nordpolen og Mount Everest, og erfaringerne fra disse ture bliver lagt i produkterne, hvor der er lagt stor vægt på smag, nærings- og energiindhold samt kvaliteten af råvarerne.

 

Mad til hele døgnet

Sortimentet dækker mad til hele døgnet, lige fra morgenmad og middagsmad til aftenmåltider. Der er også lidt til den søde tand, dessert. Portionerne til 1 person kan tilberedes i emballagen, mens dem til 2 personer kræver en gryde.

 

Få tanket depoterne op

Når du planlægger din vandre- eller telttur, er mad selvfølgelig vigtig af have med på pakkelisten. Uden en nærende kost, er det så som så med energien. Få depoterne fyldt op, så du har overskud til de næste strabadser.  

 

Fylder kun lidt og er let at lave

Maden fra Adventure Food er pakket i poser, der ikke optager meget plads. Typisk fyldes posen først op med kogende vand, rør derefter rundt, luk posen til, vent nogle minutter, rør igen og maden er klar. Det er nemt. Velbekomme!