Halsedisser til damer

54 Varer

Her finder du vores udvalg af smarte og varme halsedisser og tørklæder til kvinder. Vi har modeller i både blød merinould, strik og kunststoffer, og der er mange fine farver at vælge imellem.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Bløde og varme halsedisser og halstørklæder til kvinder

Mangler du den rette halsedisse eller et varmt halstørklæde til damer, så tag et kig i vores gode udvalg her på siden. Vi har et bredt udvalg i forskellige materialer: Strik, fleece, microfiber og merinuld.

Vores halsedisser og tørklæder her på siden kommer bl.a. fra mærker som Buff og Icebreaker.

Varme til hals og ansigt

Når efteråret og vinteren sænker sig over landet, er det om at få det varme tøj på. Og her er en lun halsedisse eller et tørklæde til kvinder et rigtig godt værn mod kulden! Er det meget koldt, kan du f.eks. trække en halsedisse godt op over mund og ører og dermed lukke effektivt af for ruskende vind og sne.

I udvalget her på siden finder du halsedisser til damer, og der er mange flotte farver at vælge imellem.

Typisk er vores halsedisser til kvinder lavet i strik, mere nøjagtigt blød merinould, og det behøver bestemt ikke være en kradsende oplevelse at være iført sådan en.

Merinould består nemlig af fibre, som er meget tyndere end i almindelig uld, og derfor vil langt de fleste finde merinoulden yderst behagelig.

En stor fordel ved uld er, at det er temperaturregulerende og varmer, selvom det bliver vådt. Så kan både sne og regn bare komme an, og du kan snildt bruge halsedissen til løb eller andre fysiske aktiviteter.

Desuden er uld naturligt antibakterielt, så med en halsedisse i uld til damer behøver du ikke nødvendigvis at vaske halsedissen efter hver brug, men kan i stedet vente et par gange.

Mange af vores halsedisser er strikket i et endeløst rør. Det betyder at der ikke er nogen syninger midt på røret, og derfor er de ekstra behagelige at bære.

Foruden halsedisser i uld har vi også modeller i kunststoffer.

Halsedisser i microfiber fra spanske Buff er dem, som er mindst isolerende. Det er derfor et godt valg hvis du skal bruge halsedissen til løb i mellemkolde temperaturer. Med en microfiber Buff om halsen, er du klar til løbeturen, og hvis/når det bliver for varmt, kan du nemt trække den op over hovedet og i stedet vikle den rundt om håndleddet.

I vores sortiment finder du også uldhalstørklæder til kvinder og tørklæder i syntetiske materialer. De smarte damehalstørklæder kan bruges både som overtøj på en kølig dag eller som accessory til en trøje eller kjole.

Halsedisser og halstørklæder til damer: Tilbud

Skal du købe en strikket halsedisse til damer eller et lunt damehalstørklæde, så tjek om der er en ekstra god pris ved at klikke her. På den måde får du en samlet oversigt over de aktuelle tilbud.

Du kan også være blandt de første, der får besked om tilbud og udsalg på tøj og udstyr ved at blive medlem af vores kundeklub. Det er ganske gratis, og du kan læse om alle fordelene her.

 

Se også:

Huer og pandebånd til kvinder

Handsker og luffer til damer