Bytte og returregler i butik

Bytteservice i Eventyrsports fysiske butikker

Eventyrsport tilbyder at bytte til anden vare/tilgodebevis eller tage varer retur i 365 dage fra købsdato på nedenstående betingelser:

Vare købt i Eventyrsport ombyttes til andre varer når:

Varen er ubeskadiget og tilhørende pricetag/mærke fastsat varen, og i ubrudt emballage.

Ved byttemærke: Varen byttes senest til den dato, der er anført på byttemærket

Returregler:

Som en ekstra service tilbyder vi, at beløbet for en vare kan refunderes, under ovennævnte og følgende forudsætninger:

Varen returneres med gyldig bon senest 365 dage fra købsdato.

Varen ikke er købt med tilgodebevis/gavekort

Vedr. varer købt på hjemmesiden - klik her.

Gebyr på kreditkort:

Betalinger med kreditkort bliver pålagt et gebyr på op til 1,95 % af købsbeløbet hvis kortet er udstedt uden for EU eller kreditkortet er et 'firmakort'. Du kan se gebyrbeløbet på din kvittering. Dankort, VisaDankort og andre debetkort bliver ikke pålagt gebyr.

Reklamationer:

Eventyrsport.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til butikken hvor varen er købt indenfor rimelig tid, og gerne så snart det opdages. Varen kan efterfølgende medbringes til butikken, eller afleveres til vores webshop som også kan behandle din reklamation. Produktet skal være rengjort når det afleveres.

Husk at udfylde returseddelen samt at medsende en kopi af din kvittering på varen.Vi gør opmærksom på at vi har op til 3 ugers reklamations tid på behandling på din reklamationssag. Som forbruger i EU har du altid mulighed for at klage via Forbruger europas ODR Portal: her