Specialknive

Herunder kan du se vores udvalg af specialknive. Du finder både gode svampeknive til svampejagten i skoven og køkkensæt til børn, som holder af at være ude i naturen.

  per side
  Sorter stigende

  Find dine specialknive hos Eventyrsport

  Er du helt vild med svampejagt, og går du gerne ud og gennemsøger skoven, når svampesæsonen endelig gør sit indtog? Så skal du helt sikkert have dig en rigtig god svampekniv.

  Her hos Eventyrsport har vi i vores udvalg af specialknive flere gode svampeknive i høj kvalitet. Med sådan en kniv kan du kun kalde dig en ægte svampesamler.

  Du kan eksempelvis tage et kig på vores Mora Svampekniv Karl Johan, som har en klinge i rustfrit stål, samt en indbygget børste af hestehår. Så kan du både skære og børste svampene, uden at de beskadiges.

  Et andet bud på en rigtig god specialkniv til svampejagt er sættet med Svampekniv No.8 m/læderskede i gaveæske fra mærket Opinel, som laver praktiske knive til både børn og voksne.

  I vores udvalg af specialknive kan du ud over svampeknive også finde et Le Petit Chef Set køkkensæt til børn - det perfekte sæt til den lille kok. Yderligere finder du også skeknive og knivskeder.

  Du kan gennemse vores udvalg af specialknive på siden her og læse mere om de forskellige svampeknive, køkkensæt og knivskeder. Ellers er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Her står vores medarbejdere altid klar til at guide dig, så du kan få den helt rette specialkniv eller svampekniv med hjem.