Skiudstyr

281 Varer

Her finder du skibriller, goggles, skihjelme, skirygsække og skitasker. Find den helt rigtige rygsæk og taske til dine ski. Pas på øjnene og hovedet på skiferien.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Alt i skiudstyr i høj kvalitet

Elsker du lyden af den sprøde sne, der knaser under skistøvlerne? Af at suse ned af pisterne i høj fart forbi de andre skiløbere? Eller måske er du mere til langrendsture i smukke omgivelser?

Uanset, hvilken type af vinter- og skisport, der falder mest i din smag, så er der en ting, der er helt sikkert. Nemlig at dit skiudstyr skal være i top!

Man må aldrig gå på kompromis med sit udstyr, og det gælder naturligvis også sit skiudstyr. Dit skiudstyr skal kunne holde dig varm og tilpas og samtidig sikker, mens du er ude på eventyr. Når det kommer til skisport, så kan man jo nemt komme til at falde fra tid til anden. Især hvis man er nybegynder på et par ski eller et snowboard.

Så det gælder om at finde noget godt udstyr, som kan holde til lidt af hvert. Det kan du heldigvis finde i vores store udvalg af skitøj og skiudstyr her hos Eventyrsport.

I vores brede udvalg finder du både skiudstyr til kvinder, skiudstyr til mænd og skiudstyr til børn. Så skal du eller måske hele familien ud og stå på ski, så kan du finde alt det, du har brug for her hos os.

Alt vores skiudstyr kommer fra gode og kendte kvalitetsmærker, såsom Icebreaker, Ulvang, Helly Hansen og Artilect. Så er du ude for at købe skitøj, så er det blot om at tage et kig og finde det, der passer til dig, din smag og dit behov.

Bliv klædt varmt på fra inderst til yderst i godt skitøj

Når det kommer til skitøj, så er der flere ting at tænke på. Man skal nemlig være klædt godt på fra inderst til yderst. I hvert fald, hvis man gerne vil have en lang god dag i sneen, uden at skulle tænke på kolde fødder og fugtig beklædning. Og hvem vil ikke gerne det?

Netop sådan en skøn dag kan du få, hvis du er iført det helt rette skitøj. Når du køber dit skitøj her hos os, så kan du finde alt det, du har brug for for at blive klædt på fra top til tå og fra inderst til yderst.

Vi har butikken og webshoppen fyldt med både skijakker, skibukser, skiundertøj, skisokker og skihandsker og -luffer.

Det inderste lag, skiundertøjet, er din bedste ven, hvis du ikke vil omdannes til en istap, mens du er ude på pisterne. I vores udvalg finder du en hel del skiundertøj i uld, nærmere bestemt merinould, og det er der en god grund til.

Uld har nemlig et væld af gode egenskaber, bl.a. kan uld optage en stor mængde fugt og derfor holde dig varm, selvom uldtøjet bliver vådt. Det kan være en stor fordel i forbindelse med f.eks. langrend, hvor du nemt kommer til at svede, når du knokler op ad bakkerne.

Du kan læse mere om, hvorfor uldundertøj er super godt, når du gerne vil holde kroppen varm i artiklen 'Sådan holder du varmen med tøj af merinould'.

Er du ikke til uldent skiundertøj, så har vi selvfølgelig også skiundertøj lavet i syntetiske materialer, f.eks. skiundertøj i polyester. Skiundertøj kan være lige så godt som uldundertøj, det handler i høj grad om præferencer. Skiundertøj i syntetiske materialer har som udgangspunkt en bedre svedtransport end skiundertøj i uld, men det vil dog som regel lugte hurtigere end uldtøj.

Yderligere skal du selvfølgelig også have styr på skibukser og skijakker. Her har vi et stort udvalg af forskellige modeller i forskellige designs, så der er helt sikkert noget, der passer til dig og evt. din familie.

Du kan finde alt fra skijakker til børn til skibukser til mænd. Du kan finde det hele her hos os.

Skibriller skal beskytte øjnene

Det er ikke kun skitøjet, der skal være i orden. Dine skibriller skal nemlig også være tip top - i hvert fald hvis du vil sikre dig en god dag på skiene.

Røde, ømme og trætte øjne = træt hjerne. Skibriller/goggles hjælper dig til at fungere ved at beskytte dine øjne mod lyset. Ikke bare mod det lys, du ser, men allervigtigst mod UV-stråling i bjerge, sne, sand eller på vand.

Det er også en god ide at tænke over linsefarve. Skibriller fås med mange forskellige typer linser, og det er bestem ikke lige meget, hvad du tager på. En tommelfingerregel er, at jo lysere, glasset er, jo mere lys og UV-stråling trænger der igennem.

En klar linse beskytter mod vind og sne i øjnene, men ikke mod lyset. En gul linse beskytter lidt mod lyset og er fremragende til tåget vejr, hvor det kan være meget svært at se konturerne i sneen. En orange kan bruges ret bredt, mens de brune, blå og grå er til dage med kraftigt lys.

Er du afsted på skiferie med dine børn, så skal du selvfølgelig have det rette skitøj til børn, men du bør også beskytte dit barns øjne med skibriller. Børn er især sårbare over for stråling - og så kigger de ofte opad.

Så uanset om det er dit eget skiudstyr i form af skibriller, eller om det er skibriller til dine børn, som du er på udkig efter, så er det vigtigt at vælge den rette model.

Pas på hovedet med den rette skihjelm

Alpint skiløb er ingen ufarlig sport, så det er klogt at tage sine forholdsregler. Optræning af fysikken er én ting, og beskyttelsesudstyr en anden. Skibriller/skimaske beskytter dine øjne mod flyvende sne og en overdosis af sollys, som reflekteres kraftig af sneen – for ikke at tale om spidserne på ukontrollerede skistave hos naboen.

En anden meget vigtig ting er en skihjelm. Det giver næsten sig selv, at is på pisten, sten, træer, ski og mennesker slår ganske hårdt, når man støder ind i det med 50 km i timen eller mere. Pas på dit hoved og dit barns hoved med en godkendt skihjelm.

Bliv klar til en lang dag på pisten med en skirygsæk

En eller anden form for skirygsæk er næsten ikke til at undvære, når man skal på pisten hele dagen. Der skal være plads til lidt ekstra tøj, noget mad og drikke og måske en termoflaske med en dejlig, varm drik, du kan glæde dig til på en kold dag.

Kører du off piste, er det indiskutabelt, at der skal være plads til sikkerhedsudstyr som sneskovl, lavinesonde og lignende ting. Rygsækken skal sidde godt, og hvis den kan ligge "på ryggen," når den åbnes, er det ekstra smart. Så sidder der nemlig ikke sne på rygpanelet, når du skal have den på igen. En blød lomme til skibriller/goggles er rigtig smart.

En god skirygsæk skal have plads til, at man spænder ski, snowboard eller snesko fast på ydersiden. Er der plads til stave, isøkser og lignende, er det heller ikke af vejen.

Altid gode tilbud på skiudstyr

Eventyrsport har et stort udvalg af skiudstyr, og du finder oftest et godt tilbud på webshoppen. Man må aldrig gå på kompromis med udstyret, og det gælder også, når man skal på den årlige skitur. Først og fremmest handler det om sikkerhed, men det rigtige skiudstyr kan også gøre turen både lettere og sjovere.

Kvalitet og pris har det ofte med at følges ad, men sådan behøver det ikke at være! Hos Eventyrsport har vi nemlig løbende gode tilbud på skiudstyr til herrer, damer og børn. Du kan finde de gode tilbud på skitøj og skiudstyr ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her

Du kan også gå på jagt efter skiudstyr i vores store outlet. Her får du adgang til en masse gode tilbud på skiudstyr til damer, herrer og børn. Samtidig kan du selvfølgelig også finde en masse gode tilbud på andet tøj, grej og udstyr, som du er på udkig efter. Uanset hvad du måtte stå og mangle, så er der gode chancer for, at du finde det i outlettet - til priser der ikke bryder budgettet!

Vil du gerne være blandt de første, der får besked, når vi har udsalg og tilbud på skiudstyr? Så kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt og gratis at blive medlem!

Find dit skiudstyr og skitøj hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport kan du finde et bredt udvalg af skiudstyr til hele familien. Vi har alt det, som du har brug for, hvis du gerne vil have en god dag i sneen!

Du kan tage et kig på vores udvalg her i webshoppen, hvor du får gratis fragt og retur, samt hurtig levering. Yderligere er der 365 dages returret.

Finder du ikke det, som du er på udkig efter her i webshoppen, eller vil du gerne have nogle råd i forhold til eksempelvis sikkerheden, pasform, justeringsmuligheder, holdbarhed og kvaliteten på dit nye skiudstyr, så er du også meget velkommen til at kigge ned i én af vores mange butikker og få rådgivning. Du finder butikken nærmest dig her.