Ud på tur


Den venter på dig derude. Naturen.

Hos Eventyrsport elsker vi at tage ud i naturen og nyde de mange muligheder, den byder på: friluftsliv og fællesskab, bevægelse og motion, ro og fordybelse – og en mangfoldighed af dyr, planter og landskaber.
Vores passion for outdoor-livet vil vi gerne bruge til at inspirere mange flere til at komme ud på tur. Sammen med Opdag Verden, der er Danmarks største outdoor-klub, og Outdoorfestivalen i Ry– den største i Skandinavien – arbejder vi for, at mange flere oplever naturen og glæden ved et aktivt friluftsliv.
Vi ønsker dig god tur på siden – og god tur i naturen. Eventyret venter derude.Løb med os
Vi arrangerer fantastiske løb og hikes i noget af den smukkeste danske natur. Deltag i trailløb, adventureløb, byløb, vandreture eller orienteringsløb. Oplevelser for alle. Se og læs mere her.


Outdoor365 - Danmarks outdoor-portal
 Find din næste outdoor-aktivitet eller oplevelse her. Outdoor365 står også for Outdoorfestivalen i Ry. Se og læs mere.


Råd, vejledning og inspiration
Artikler om bl.a. vandreture, cykelruter, tips til udstyr, bæredygtige materialer og gode råd til at komme i form.


KOM I GANG MED VANDRING

Kom med på vandretur den 19. juni i det smukke Søhøjland, hvor du undervejs får tips og tricks, så du selv kan komme i gang med vandring. Læs mere.


Find det grønne grej | Bæredygtighed

Lad os passe på jorden. Det er trods alt den eneste med blå himmel, kajakruter, bålrøg, løbeture og vilde skove.
Køb bæredygtige produkter sådan her


SJOV PÅ SUP

Få snuset til hvordan det er at ro på en SUP, når vi for sjov tumler på vandet med familie eller venner. Kom til "Sjov på SUP" enten i Ry hver onsdag eller Horsens hver torsdag. - Læs mere.