Fleece, strik og trøjer

671 Varer

Her finder du vores store udvalg af striktrøjer o.lign. til hverdag og til tur. Flotte, moderigtige sweaters i uld eller bomuld, tekniske uldtrøjer eller afslappede hættetrøjer, find din favorit her.

  1. Mærke
    Navn:
    Product price
  2. Mærke
    Navn:
    Product price
  3. Mærke
    Navn:
    Product price
  4. Mærke
    Navn:
    Product price
  5. Mærke
    Navn:
    Product price
  6. Mærke
    Navn:
    Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

  1. Mærke
    Navn:
    Product price
  2. Mærke
    Navn:
    Product price
  3. Mærke
    Navn:
    Product price
  4. Mærke
    Navn:
    Product price
  5. Mærke
    Navn:
    Product price
  6. Mærke
    Navn:
    Product price

Trøjer til både kvinder, mænd og børn

Med et udvalg af trøjer i skabet kommer du langt. De fleste af os har flere forskellige trøjer liggende, fordi de tjener forskellige formål, og der findes da også et hav af modeller at vælge imellem - både tykke trøjer, tynde trøjer, striktrøjer, fleecetrøjer, ja, listen er lang.

Uanset om du er på udkig efter en varm trøje i form af en fleece- eller striktrøje, eller om du leder efter en tynd trøje i uld eller bomuld, så har vi et kæmpe udvalg af langærmede trøjer til både herrer og damer. Vi tør næsten garantere, at du finder det, du leder efter, her hos Eventyrsport.

Find den trøje, der passer til dig

En trøje, der passer, er ikke kun et spørgsmål om, at den passer dig størrelsesmæssigt. Den skal nemlig også passe til det, du skal bruge den til. Er den ikke et match, får du den ikke brugt, og så har du spildt de penge. Derfor skal du først og fremmest finde ud af, hvad du skal bruge trøjen til.

Måske du har behov for en varm trøje til de kølige vinterdage? Der kan en fleecetrøje, en striktrøje eller en tyk sweater være svaret. Eller måske du har behov for en trøje, som du kan trække udover en skjorte eller en t-shirt? Så kan en tynd trøje, en trøje med lynlås eller en tynd trøje i merinould være løsningen.

Har du behov for en lækker trøje til vandreturene? Her vil en fleecetrøje helt sikkert være et godt valg, men måske du også kunne have behov for en hybridtrøje.

Som du kan læse dig frem til er der mange valgmuligheder, og den trøje, der passer bedst til dig, afhænger helt af dine præferencer. Du kan med fordel bruge underkategorierne i toppen af siden til at dele udvalget af trøjer lidt op, så du lettere kan spore dig ind på de modeller, der har interesse for dig. Du kan selvfølgelig også tage et kig på hele siden og se nærmere på mange forskellige langærmede trøjer, hvis du er mere i tvivl om, hvad du har brug for.

Brug din trøje til lag-på-lag

Hvad end du skal på skitur eller vandretur, så vil du være rigtig glad for at have den rette beklædning på. Det kan nemlig være, at vejret ændrer sig i løbet af dagen, så du har behov for at justere på din beklædning, og så er det altså ikke sjovt, hvis du er klædt enten for varmt eller koldt på, eller du har glemt at tage noget regntæt tøj med, når det begynder at stå ned i stænger.

Lag-på-lag-metoden, eller 3-lags-princippet som det også kaldes, er en metode, hvor du bygger din beklædning op i tre lag med et inderlag, et mellemlag og et yderlag. Det gør, at du altid kan tilføje eller fjerne et lag, så du let kan justere, om du har behov for at have mere eller mindre tøj på.

En langærmet trøje er god som mellemlag, fordi den typisk er god til at isolere. Den vil altså gøre, at du kan holde på varmen, så du har det behageligt gennem hele dagen, og ikke er nødt til at tage tidligere hjem fra pisterne eller hurtigere stoppe, når du vandrer.

Du kan nemt vælge en trøje, der passer til lag-på-lag-beklædningen på den aktivitet, du skal lave. Vælg for eksempel en varm trøje til vinteraktiviteterne, eller vælg en trøje i merinould eller en anden tynd trøje, når du skal ud om foråret og vinteren.

Vi har selvfølgelig også alt andet, du har behov for til at færdiggøre dit lag-på-lag outfit. Tag for eksempel et kig på vores undertrøjer, skiundertøj eller uldundertøj til dit inderlag, og fuldend outfittet med en regnjakke, en skaljakke eller en hybridjakke til at tage på yderst. Så er du klar på alle de former for vejr, du kan møde.

Vi hjælper gerne med at finde din nye trøje

Her på siden kan du nemt og bekvemt klikke dig gennem de mange forskellige modeller af langærmede trøjer, så du i ro og mag kan læse om de forskellige slags og til sidst vælge den, der passer til dine behov.

Når du bestiller her fra hjemmesiden giver vi altid gratis fragt og i tilfælde af, at trøjen ikke passer, eller der er noget andet, du ikke er tilfreds med, har vi både gratis retur og 365 dages bytteservice. Så har du god tid til at beslutte dig, så længe trøjen ikke er taget i brug.

Men det kan også være, at du har behov for at få svar på nogle spørgsmål eller prøve en trøje på. I det tilfælde er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange Eventyrsport butikker. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige trøje.