Sokker og strømper

147 Varer

Sokkerne kan gøre forskellen; de holder fødderne varme og tørre og kan modvirke vabler. Her finder du både vandresokker, skisokker, løbesokker og uldsokker i mange forskellige udgaver.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Sokker til alle formål

Sokker er ikke bare sokker. Sokker skal være robuste men også komfortable, svedtransporterende og evt. temperaturregulerende. Hvis de ikke lugter, gør det heller ikke noget! Vi har sokker, hvor frotteret uld dominerer - det giver færre lugtgener, unik temperaturregulering og komfort. Vi har også sokker i tekniske blandingsgarner, faconsyede med ekstra slidstyrke - og i herre- eller damemodel!

Fra løbestrømper til skisokker

De mest velegnede materialer til sokker, lige fra vandresokker over løbestrømper til skisokker, er uld og kunststof. Enten som rent kunststof eller en blanding af de to. Uld kan bruges længe uden at komme til at lugte, den er blød og behagelig om fødderne, og den føles ikke kold, selv om den bliver våd. I vores sortiment finder du uldsokker i forskellige tykkelser - lige fra tynde løbestrømper til sommerbrug og til tykke, lange skisokker og sokker til bjergstøvlerne. Vores uldsokker kommer bl.a. fra Icebreaker, som laver sokker i Merinould. Der findes utallige udgaver af kunststofsokker. De fleste er gode svedtransportører og tørrer hurtigt efter vask. Mange foretrækker en inder- og en ydersok, evt. kunststof inderst og uld yderst. Det mindsker friktionen og risikoen for vabler og gnavsår.

Hvad er forskellen mellem sokker og strømper? 

Sokker er typisk kortere og dækker normalt kun foden og anklen. De er ofte lavet af tyndere materiale og er designet til at bæres med sko, herunder sneakers og lavsko. Sokker bruges ofte til hverdagsbrug, sport eller fysiske aktiviteter. De kan være i forskellige længder, herunder ankelsokker, der kun dækker anklen, og knæsokker, der strækker sig op til knæet.
Strømper er derimod længere og dækker normalt hele foden og strækker sig op over anklen og op ad benet. De kan være lavet af tyndt eller tykkere materiale og bruges normalt som en del af formelle påklædning, såsom i forbindelse med jakkesæt eller kjoler. Strømper kan være mere dekorative og kommer i forskellige farver, mønstre og stilarter. De kan være knæhøje eller endda over-knæhøje, afhængigt af designet.
Begreberne "sokker" og "strømper" kan dog variere i forskellige regioner og kulturer, og nogle gange bruges de også ombytteligt. I mange tilfælde er forskellen mere et spørgsmål om terminologi og personlig præference.