Skihandsker og -luffer

Hold hænderne varme på skituren med et par luffer eller handsker til ski. Der er skihandsker- og luffer velegnede til alpin, men vi har også langrendshandsker og -luffer. Du finder skiluffer og -handsker i både læder og kunststoffer, og vi har også flere vandtætte modeller.

  per side
  Sorter stigende

  Skiluffer og -handsker til voksne og børn

  Skal du af sted på skiferie, men mangler de helt rigtige, varme skihandsker eller -luffer, så tag et kig her på siden. Vi har langrendshandsker, samt handsker og luffer velegnede til alpin.

  Vores handsker og luffer til ski kommer fra mærker som Hestra, Kombi, Salomon og Didriksons.

  Til aktive, sjove dage i sneen

  Når skibakkerne og langrendssporene kalder, er det selvfølgelig essentielt at være godt klædt på – helt ud til fingerspidserne. Derfor er det vigtigt at finde et par gode skihandsker eller -luffer, som sikrer dig komfort og tilstrækkelig varme.

  I vores sortiment har vi både handsker og luffer, og om du skal vælge skihandsker eller skiluffer afhænger i høj grad af, om du nemt fryser om fingrene eller ej. De bedste skihandsker eller -luffer for dig er ikke nødvendigvis de bedste for en anden.

  Skiluffer er varmere end skihandsker, fordi fingrene her ligger op ad hinanden og derfor afgiver varme til hinanden. Til gengæld er der ikke samme bevægelsesfrihed for fingrene som i en skihandske.

  Hvis du vil have det bedste fra begge verdener, kan du også vælge en 3-finger-model. Det er kort sagt en kombination af en skiluffe og en -handske.

  I vores udvalg finder du skihandsker- og luffer i læder og skind, men vi har også mange modeller i kunststoffer. Vi har tykke, varme skiluffer og -handsker, som f.eks. er gode til turene ned ad slalombakkerne, men vi har også tynde skihandsker, f.eks. i form af inderhandsker. Disse kan bruges som et ekstra for inde i ”grundhandsken”, så du kan få dig et par meget varme skiluffer/skihandsker, men er også velegnede som skihandsker til langrend.

  Flere af lufferne og handskerne her på siden er vandtætte, hvilket kan være en stor fordel, hvis du skal stå på ski i koldt og vådt vejr eller kommer til at have direkte kontakt med sneen. Skal du primært opholde dig i koldt og tørt vejr, er det dog ikke sikkert, at du har brug for et par vandtætte skihandsker eller -luffer.

  Du kan læse mere om valg af handsker og luffer her.

  Vores store sortiment byder på handsker og luffer i flere forskellige design og i forskellige farver. Der er mange sorte og hvide skihandsker og -luffer, som passer til langt det meste overtøj, men vi har også modeller med lidt mere spræl på farverne.

  Køb skiluffer og skihandsker på tilbud

  Er du på udkig efter et par gode luffer eller handsker til ski, men også efter en ekstra god pris? Så køb et par kvalitetsluffer eller -handsker på tilbud.

  Klikker du her, kan du se en samlet oversigt over skiluffer og skihandsker på tilbud, så du hurtigt kan få et overblik. 

  Som medlem af vores kundeklub kan du også være blandt de første, der får besked, når skiluffer og -handsker er på tilbud. Det er gratis at være medlem af kundeklubben, og du kan læse om alle fordelene her.

   

  Se også:

  Skijakker

  Skibukser

  Skiundertøj og skisokker

  Huer og pandebånd

  Halsedisser og tørklæder