Shorts

Shorts og dejligt vejr er en skøn kombination. Se vores store udvalg af shorts til børn og voksne her - vi har både lange og korte shorts og såvel sommershorts som vandreshorts.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Shorts: Lange og korte shorts til voksne og børn

  Er du på udkig efter noget mere sommerligt end de lange bukser? Tag et kig i vores store udvalg af vandreshorts og sommershorts – der er lange og korte shorts til damer, herrer og børn.

  Vores shorts kommer fra gode mærker som Fjällräven, Haglöfs, Helly Hansen og The North Face.

  På med de korte rør

  Sommeren er forhåbentlig rigtig lang, men det behøver dine bukser ikke være. Få frisk luft og sol til benene med et par fede sommershorts eller vandreshorts.

  I vores udvalg af shorts er der lidt af hvert, så du har god mulighed for at finde det helt rigtige par til foråret og sommeren. Du finder lange og korte shorts, og der er flere forskellige snit og farver at vælge imellem.

  Vores shorts er lavet i slidstærke materialer, bl.a. er der flere shorts i G-1000®, som ikke bare har en overlegen holdbarhed, men også er vandafvisende, næsten vindtæt og ofte også myggesikkert.

  De slidstærke materialer gør shortsene velegnede som shorts til vandring. Flere af vores shorts er med lommer, f.eks. sidelommer, hvilket også gør dem velegnede som vandreshorts. Du kan selvfølgelig også sagtens bruge dem som almindelige sommershorts.

  Mange af vores shorts her på siden er lavet i hurtigtørrende materialer, så du ikke behøver være våd hele dagen, hvis du skulle blive fanget i en omgang sommerregn – eller hvis vandkampen i haven bliver en anelse mere intens end ventet.

  I vores udvalg finder du desuden flere shorts lavet i bluesign®-godkendte materialer. bluesign® er en meget striks miljøstandard for leverandører og producenter af tekstiler. Standarden er dermed din sikring for, at der både er taget hensyn til mennesker og miljø i fremstillingen af produktet.

  Læs mere om bluesign® her.

  Køb shorts på web og i butik

  Køb det næste par lange eller korte shorts her på web. Du kan nemt og bekvemt shoppe via computer, tablet eller smartphone, og vi har løbende gode tilbud på både vandre- og sommershorts.

  Du finder tilbuddene ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved bare at trykke her.

  Kom også gerne forbi en af vores butikker og se vores udvalg af shorts her. Så kan du prøve shortsene på med det samme, og vores personale står selvfølgelig altid klar til at svare på spørgsmål.

   

  Se også:

  Knickers og kneepants

  Zip-off bukser

  Bukser

  Tights

  Sandaler 

  Hvad skal du være opmærksom på, når du køber vandrebukser?

  7 gode råd: Grej til dagsturen