Tøj

4664 Varer

Vores udvalg af tøj til outdoor og rejse er stort. Find din kategori eller dit mærke, og klik dig videre i butikken - eller brug søgefeltet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

BEKLÆDNING

Her finder du alle typer af beklædning, lige fra trusser til kraftige, forede vinterjakker. Mange modeller findes til begge køn med samme model som udgangspunkt, men tilpasset i pasformen. Der er produkter, hvor funktionalitet og teknik er de absolut væsentligste faktorer, mens andre i højere grad lægger vægt på udseende og mode, dog stadig med masser af detaljer fra de meget tekniske produkter.

 

Jakkekategorier

De fleste kategorier giver sig selv, men visse kan kræve en lille forklaring. "Regnjakker" indeholder udelukkende vandtætte jakker uden isolerende for. Åndbare membraner som Gore-Tex®, Hydratic®, Active Shell® og Proof™ er rigt repræsenteret sammen med mange andre materialer med samme funktion. Jakkerne kan være forholdsvis billige jakker til de dage, hvor man bare ikke kan undgå regnvejret, men det er også her, du finder de højteknologiske jakker med alverdens detaljer og avancerede membraner.

 

Skal jakken være foret, skal du kigge under "Vinterjakker", "Dunjakker" eller "Parkaer". Er jakken ikke 100% vandtæt, f.eks. uden tapede sømme, ligger den under "Softshells" eller "Vindjakker". Her finder du bl.a. jakker i G-1000®, fleecejakker med Windstopper® og andre former for vindtætte og -afvisende materialer. De er oftest meget vandskyende, men altså ikke 100% vandtætte.

 

Outdoorbeklædning; skjorter, bukser og mellemlag

I kategorierne med bukser, shorts, skjorter og T-shirts er der et bredt spektrum af formål repræsenteret. Der er alt fra ekstremt robuste og funktionelle bukser og skjorter til fjeld- og arbejdsbrug til lette og hurtigttørrende ting, beregnet til fritids-, rejse- og hverdagsbrug. De isolerende mellemlag findes dels Fleece og i Strik/Trøjer. Sidstnævnte indeholder alt, hvad der er strikket, uanset materialet.

 

Undertøj

Kategorierne med undertøj indeholder både produkter i uld og kunststoffer. Langt de fleste af dem har et udseende, så de også kan bruges som bluser, og visse af uldprodukterne kan bruges som tynde trøjer.

 

Miljøvenlig beklædning

De fleste mærker går efterhånden meget op i miljøvenlighed og bæredygtighed, og en meget stor del af vore produkter indeholder større eller mindre mængder genanvendte materialer, især polyester. Bluesign®-mærkning vinder større og større indpas ligesom økologisk bomuld og uld, bambus og andre naturmaterialer, der er naturligt antibakterielle, dvs. lugthæmmende uden tilsætningsstoffer. De dominerende mærker i vores beklædningssortiment er Haglöfs, Fjällräven, Didriksons og Icebreaker, men der skal også nævnes Vaude, The North Face, Helly Hansen, Odlo, Yeti og Merrell.

 

Se f.eks:


Herrejakker

Damejakker

Regntøj

Skitøj

Cykeltøj

Fleece

Bukser

Skjorter