Træn op

Her på siden finder du træningsinspiration til dine ture; løbeture, vandreture og trailløb på de små stier. I naturen og hjemme hos dig selv. Med og uden redskaber og uanset om du er nybegynder, rutineret eller topatlet..

Mangler du noget for at komme i gang, så finder du løbetøjtræningsudstyr og alt til vandring her på siden og ude i vores mange Eventyrsport butikker.

Træn op til løb på asfalt

Skal din løbetur være hurtigere, rarere, sjovere, mere udfordrende eller måske bare lettere? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har samlet øvelser, gode råd og vejledning fra vores eksperter, der selv har slidt masser af løbesko op. 

3 styrkeøvelser, der sætter fart i din løbetræning

Rasmus Stagsted er uddannet i idræt fra Aarhus Universitet, stifter af projektet "Aktiv Hele Livet" og ekspedient i Eventyrsport Running Store i Aarhus. Se med i videoen, hvor han viser tre enkelte styrkeøvelser, der sætter skub i din træning.

BLOG | Stil skarpt på din træning

Har du nogensinde spurt dig selv: Hvor ofte burde jeg træne, skulle jeg overveje forfodsløb og burde jeg ikke løbe intervaller, som alle snakker om?  På vores blog får du svar på de spørgsmål og mange flere! Du finder adskillige artikler, der stiller skarpt på, hvad du kan gøre for at få mere (og det rigtige) ud af din tid i løbeskoene.

Mød vores faste skribenter: Trine og Sofie og vores hold af atleter, der deler ud af deres viden og erfaring.

LÆS DE NYESTE ARTIKLER OM LØBETRÆNING

Træn op til vandring

Vandring er blevet ekstremt populært - måske fordi det er så ligetil. Den ene fod foran den anden og afsted. Du sætter gang i alt fra skulder til tå, og derfor kan det være rart at få lidt ekstra styrke i de oversete muskelgrupper, der sikrer god holdning, fart i støvlerne og overskud på din næste vandretur.

Find guides, øvelser og hjælp til at forberede dig til fantastiske vandreoplevelser lige her.  

3 styrkeøvelser så du får den rette holdning, når du vandrer

Se hvordan du forvandler din vandrerygsæk og de små stier til dit eget fitnesscenter. Rasmus kommer her med tre gode øvelser, der giver dig holdning og stabilitet på turen.

Rasmus Stagsted er aktiv vandrer, løber og friluftsmenneske ind til benet. Du kan finde ham som ekspedient i Eventyrsport i Aarhus.

BLOG | Undgå skader og få større overskud på din næste vandretur 

Når du kommer i god vandreform, så begynder vandreturene at få nogle helt andre dimensioner. Det går fra at handle om fysiske udfordringer til at du i langt højere grad kan fokusere på naturen, dyrene, lydene og duftene omkring dig. Det er en fantastisk følelse.

Skrevet af Martin Termansen, bjergbestiger, vandrer og orienteringsløber.

NYE RUTER = NY MOTIVATION

SÅDAN FORBEREDER DU DIG TIL VANDRETUREN

Træn op til trailløb

Kom med ud på sporet, hvor hårnålesving, mudder og heftige stigninger venter. Vi har samlet en masse god inspiration til dig.

Find øvelser, gode råd og vejledning til, hvordan du forbedrer din kondition, din teknik og dit trailløb som helhed. Hold dig opdateret - vi glæder os til at klæde dig endnu bedre på til de små stier.

3 gode teknikøvelser til trailløb

Hvad skal du være opmærksom på, når du begynder på trailløb?  Hvordan bestiger du bakker ubesværet og kommer ned igen uden at miste fodfæstet?

Det svarer Rasmus på i videoen her. Rasmus Stagsted er ekspedient i Eventyrsport Running Store i Aarhus. Han er uddannet cand. scient. idræt og stifter af projektet "Aktiv Hele Livet".

BLOG | Et slag for improviserede træning i ukendt terræn

Savner du inspiration til en løbetræning der er gået død eller er du løbet sur i de samme ture dag efter dag? Prøv en omgang trailløb gennem skoven, over stok og sten.

Forandring fryder og kan give fornyet motivation til at komme i gang igen eller give dig et skud energi. Læs hvorfor alle løbere vil have glæde af at løbe trailløb.

Skrevet af Rasmus Baaner, Løbespecialist hos Eventyrsport

KOM I DYBDEN MED TRAILLØB

Træn hjemme og blive stærkere til at være ude

En stærk og smidig krop gør det sjovere at løbe og vandre. Både som styrketræning og som restitution kan øvelser med træningsredskaber være en rigtig god ide. Med elastikker og vægte kan du få aktiveret både små og store muskler samt få trænet overkroppen.

Underkend ikke værdien af en stærk overkrop til både løb og vandring. Jo stærkere en overkrop, jo mere hjælper du dine ben med at bære vægten.

Efter et træningpas eller en vandretur kan musklerne blive spændte og ømme. Her er foamrollers og bolde ideelle redskaber til at løsne op og genskabe smidighed.

God træning!

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price