Salomon

salomon_landingpage_logo

Salomon er sko, beklædning og udstyr til løb, vandring, skiløb og andre outdoor
aktiviteter, der er designet til at hjælpe atleter med at yde deres bedste.

TIL TERRÆN

Salomon sko er gode til mange forskellige typer terræn, herunder asfalt, grus, skovbund og bjerge. De er kendt for at have gode, stødabsorberende såler, der giver en blødere løbeoplevelse og mindsker belastningen på fødder, ben og knæ. Salomon sko er også ofte udstyret med slidstærke såler, der giver godt greb på glatte overflader og hjælper med at forhindre, du mister grebet. Derudover har mange Salomon sko også vandtætte membraner, der hjælper med at holde fødderne tørre i vådt vejr. 

IKKE UDEN GRUND KLASSIKERERE

Speedcross skoene er udstyret med aggressive gummisåler, der giver et godt greb på både tør og våd underlag, og med bløde, stødabsorberende såler, der giver en blødere løbeoplevelse og mindsker belastningen på fødder, ben og knæ.

SE HELE SORTIMENTET BÅDE TIL HERRER OG DAMER

FRA VELKENDTE HVERDAG TIL UKENDT TERRÆN

Sortimentet fra Salomon er ideelt til både til hverdagen til-og-fra og og på lange rejser langt væk hjemmefra.

LAD EVENTYRET BEGYNDE MED UDSTYR FRA SALOMON

salomon_landingpage_kollage_small_4
salomon_landingpage_kollage_big_3
salomon_landingpage_kollage_big_4
salomon_landingpage_kollage_small_3
salomon_landingpage_kollage_small_2
salomon_landingpage_kollage_big_2
salomon_landingpage_kollage_big_1
salomon_landingpage_kollage_small_1

TLT

TLT er et nyere dansk brand med friluftsudstyr designet af entusiaster med 20 års erfaring i branchen og et hav af outdoor-erfaring. Det er funktionelle produkter, der er sammensæt af kvalitetsmaterialer og velovervejede detaljer.

SKABT TIL SKANDINAVIEN

Sortimentet fra TLT er designet i Danmark og skabt til oplevelser i det skandinaviske klima. Produkterne er udviklet med tanke på Skandinaviens skiftende årstider og lunefulde vejrudsigter. Derfor dækker sortimentet tasker, soveposer, liggeunderlag og telte til ture året rundt i alle vejrforhold.

DIN BASE PÅ EVENTYRET

LÆ og LY er TLT’s teltserier. LY er den vedligeholdesfri investering i nylon-materiale med tre lag silikone. LÆ er polyester med PU-coating til vandring, cykelture og havehygge. Hver serie består af flere telttyper, så du kan få præcis den rummelighed, vindstabilitet og vægt, du er på udkig efter.

ALT TIL EN GOD NATS SØVN

Soveposer, liggeunderlag og luftmadrasser der sikrer dig komfort natten igennem, både i minusgrader, lune sommernætter og på ujævnt terræn. Der er ikke kun tænkt på detaljer om, hvordan det er at sove i - men også at det er nemt at blive klar til natten, klar til afgang – og rart at have med ud.

FRA VELKENDTE HVERDAG TIL UKENDT TERRÆN

Sortimentet fra TLT er for alle, der vil have praktisk og slidstærkt udstyr. Brug det til hverdag, til overnatninger i baghaven og på lange rejser langt væk hjemmefra.

LAD EVENTYRET BEGYNDE MED UDSTYR FRA TLT

tlt_collage_billede4_1000x1000
tlt_collage_billede4_888x1200
tlt_collage_billede_888x1200
tlt_collage_billede3_1000x1000
tlt_collage_billede2_1000x1000
tlt_collage_billede2_888x1200
tlt_collage_billede3_888x1200
tlt_collage_billede1_1000x1000

    per side
    Sorter stigende