Pak den perfekte pause

65 Varer

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Varm dig

Er der noget bedre end kaffe på en kold dag? Nej, vel? Varmt vand kan du enten medbringe hjemmefra i en termokop eller termoflaske, men du kan også lave på stedet, når du har fundet dig et dejligt pausested.

Er du kun på udkig efter korte pauser, så kan det være smart at medbringe det varme vand hjemmefra. Hvis du har bedre tid og gerne vil tage en pause med ro på, så kunne en Jetboil være en mulighed – jeg plejer at kalde den for outdoorverdenens svar på en elkedel.

Der er noget dejligt roligt over at sidde i skoven og vente de ganske få minutter, det tager en Jetboil at koge vandet. Det varme vand kan du bruge både til varme drikke og til drikkesupper eller turmad. Hvis I er ude og vandre en hel dag, så er det skønt med en varm frokost. En Jetboil eller Trangia og en portion frysetørret mad, gør at du kan stå med et varmt måltid i et snuptag. Husk koppen til at drikke af og en ske eller Spork til maden.


Snitte-zen

Jeg synes en kniv er et uundværligt værktøj, når jeg er på tur. Til madlavning, til bål og hvis du har børn med, så kan de holdes beskæftiget med lidt snitteri. Hvis du selv tager på tur for at få et lille pusterum, så kommer herfra den varmeste anbefaling til at snitte. Du sidder på dit siddeunderlag med din varme trøje på og med varm kaffe i koppen og fordriver tiden med noget så simpelt som at snitte i en pind. Det kan bidrage til følelsen af at falde ned og nyde dagen, men samtidig kan din kniv jo også bruges den til frokost du skal have på turen eller til at skære et plaster til, hvis en af dine med-vandrere har skåret sig.

Gode godbidder

Snacks i forskellige udformninger kan være en dejlig ting at have med på tur. De kan både fungere som selvforkælelse og som et energi-boost, hvis du trænger til det. Det er kun fantasien og din egen appetit der sætter grænser for, hvilke snacks du kan have med på turen. Det er dog tit rart at have noget med som ikke kræver tilberedelse og som kan spises uden for meget forberedelse. Det kan f.eks. være chokolade, müslibarer, frugt, en kold Cola, proteinpulver eller nødder – listen er jo uendelig. Hvis du er afsted med en makker, så kan det være en sjov idé at lave en aftale om, at I hver især skal have en snack-overraskelse med til den anden.

Jeg plejer især at gøre det på længere vandreture – her kan en ting som en lille mængde portvin eller lignende også tage kegler.

Det ekstra lag

Når nu du sidder der på dit siddeunderlag med din dejligt varme drik i hånden, så vil du formentlig også gere undgå at fryse. Dette kan du som oftest løse ved at have en dun- eller fiberjakke i rygsækken, når du er på tur. De fylder og vejer nærmest ingenting i rygsækken, men de vil hjælpe dig med at holde kulden fra døren når du sidder og nyder din velfortjente pause.

Kompakt komfort

Mens du sidder og drikker din varme kakao eller kaffe, så er det rigtig rart at kunne sidde på jorden, lænet op ad et træ og nyde naturen. Men det er mindre behageligt at blive våd og kold på bagdelen. Derfor kan et siddeunderlag være en rigtig god idé at have med.

Det kan enten være et ”almindeligt” liggeunderlag, tilpasset i størrelsen eller det kan være et oppusteligt siddeunderlag. Det første er langt hurtigere at bruge, men fylder typisk også mere – til gengæld vil det være billigere. Et oppusteligt siddeunderlag vil derimod ofte give en større komfort og fylde mindre i rygsækken.

 

 

 

 

Termokander og kopper Brændere Gode pausejakker til herrer Gode pausejakker til damer Find knive her Mad og drikke

 

 

 

 

Når du er på tur i skoven, ved vandet eller bare skal være udenfor en hel dag, så kan det hurtigt blive en smule koldt og måske - faktisk - lidt træls. Det gør sig i hvert fald gældende om efteråret, vinteren og det tidlige forår. Derfor kan du forkæle dig selv og fylde rygsækken med lidt ekstra udstyr, som forsøder eventyret. I de fleste tilfælde vejer det ikke noget særligt, men det gør din tur og dine pauser langt bedre.

Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price