Teltshow Outdoorfestivalen i Ry - 29.-31. maj

Outdoorfestivalen i Ry aflyses pga. COVID-19.
Derfor aflyser vi også vores teltshow. Vi håber vi ses i 2021. Pas på jer selv og hinanden - hold afstand.

AFLYST - Kæmpe teltshow den 29.-31. maj kl. 10-22 i Ry

Der udstilles en masse forskellige telte. Kig forbi til attraktive tilbud og vær med i lodtrækningen om et Robens telt inklusiv groundsheet.

Når blomster og træer springer ud alle vegne, og solen gavmildt sender sine varme stråler ned til os, giver det ekstra lyst til at komme ud under åben himmel – f.eks. med en minderig telttur sammen med familien eller gode venner.

Eventyrsport inviterer den 29.-31. maj 2020 til et stort Teltshow ved Outdoorfestivalen i Ry, hvor du kan se de mange forskellige telttyper og blive inspireret til teltturene ud i det fri.

Eventyrsports Teltshow holdes for 1. gang i Ry, men for 7. år i træk på landsplan, og er et af de eneste af slagsen i Danmark. Interessen er derfor blevet større år for år. Det, som især tiltrækker mange, er, at de kan se teltene opslået, og der er mulighed for at lave en god handel på de udstillede telte.

Der vil være masser af forskellige opslåede telte fra anerkendte mærker som TLT, Outwell, Robens og Nordisk – alt fra fjeldtelte og tipier til store familietelte i alle størrelser. Vores personale vil naturligvis stå klar hele dagen til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Der vil desuden være mulighed for at være med i lodtrækningen om et Robens' Voyager 3EX telt til en værdi af 2.999,- inklusiv Robens' Groundsheet til en værdi af 249,-.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig weekend ved Outdoorfestivalen i Ry, v/Kvickly, Siimtoften 2, 8680 Ry.

OBS: Købte telte kan tages ned og hentes fra søndag kl. 20.00.