Teva børnesandaler

13 Varer
Her finder du vores store udvalg af sandaler fra kvalitetsbevidste Teva til drenge og piger – perfekte til hverdag, ferie, vandring og store som små eventyr.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Stort udvalg af lækre Teva sandaler til børn og unge

Når temperaturene begynder at kalde på luft til fødderne og mange timer udenfor på spændende eventyr, er det vist ved at være tid til at stikke i et par gode sandaler. Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af gode Teva børnesandaler til små og store drenge og piger.  

Amerikanske Teva tager de første spæde skridt i 1985, da skaberen Mark Thatcher revolutionerer sandalindustrien for altid og sætter verdens første sportssandaler i produktion. Derefter tager det hurtigt fart, og i dag kan man nærmest ikke sige ’sandaler,’ uden at tænke på Teva. 

Teva er leveringsdygtig i funktionelle sandaler og komfortable sko og støvler i høj kvalitet til hele familien. Her på siden finder du derfor vores store udvalg af Tevas gode og smarte børnesandaler, som er perfekte til både en tur på stranden og legepladsen, til ferien og vandreturen. 

Du kan med fordel tage et kig i vores Teva størrelsesguide, hvis du er i tvivl om størrelsen. Husk altid at lægge et voksetillæg på 1-1,5 cm til, når du køber sandaler til de mindste. 

 

Gode sandaler giver glade børnefødder

Uanset om du er på jagt efter et par nye, solide vandresandaler eller et par gode og funktionelle hverdagssandaler til dit barn, så kan sandaler til børn fra Teva være et rigtig godt valg. 

Med mange års erfaring i rygsækken producerer Teva sandaler til børn med fokus på pasform smarte designs, som kan holde de små fødder glade selv efter mange timers leg i naturen. Alle Tevas sandaler er lavet med gode såler, som hjælper og støtter de små fødder ved hvert skridt. 

Blandt udvalget af Teva sandaler på webshoppen finder du for eksempel en serie af lækre og lette børnesandaler, som er udstyret med deres smarte Float-Lite™-mellemsål  – det er tilfældet i Teva Terra-Float Livia Girl til piger. Den giver en fantastisk pasform, da sålen tilpasser sig foden – og ikke omvendt. 

Alle Tevas modeller produceres i solide og materialer, som kan holde til leg og udforskning i mange år – og med de mange smarte designs i flotte farver, vil dit barn med garanti elske at have dem på hele dagen. Holdet bag Teva sætter nemlig en ære i at producere gode sandaler, som hverken går på kompromis med pasform, materialer eller udseende. 

Det er nemlig vigtigt at finde en sandal, som sidder godt. Med Tevas mange Velcro®-stropper og forskellige spændemetoder, er det nemt at få sandalen til at sidde helt perfekt, og nemt og hurtigt spænde dem ud eller ind, når det går vildt for sig.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type sandaler, der passer bedst til dit barns behov, kan du læse mere vores store sandalguide til børn og voksne

Og hvis det slet ikke er en sandal - men derimod en let hverdagssko eller en solid vandrestøvle - der bedst opfylder det behov, har vi også et stort udvalg af alsidigt børnefodtøj her hos Eventyrsport. 

Teva børnesandaler på udsalg

Er du på udkig efter en god pris på dit barns nye sandaler? Det kan vi sagtens forstå – man kan sagtens få fodtøj af høj kvalitet uden at betale en bondegård. Hos Eventyrsport finder du altid Teva-sandaler til damer, herrer og børn til en skarp pris. 

Du kan tjekke vores udvalg af sandaler på tilbud i outletten. Her finder du desuden også lækker beklædning, andet godt fodtøj og fedt friluftsgrej til gode priser.