Salomon

188 Varer

Salomons tøj og fodtøj er designet til at yde maksimalt i krævende situationer: I høje bjerge, med høj puls og i al terræn. Her finder du vores udvalg af støvler, løbesko og beklædning fra Salomon.

Nå højere op, rejs længere og udforsk mere med Salomons beskyttende og dynamiske udvalg af vandrefodtøj.

Bliv klar til alle former for løb med Salomons udvalg af løbesko, løbetøj og udstyr, der støtter, inspirerer og beskytter.

Salomon har i årevis skabt nogle af de bedste væskesystemer på markedet. Uanset om du er på udkig efter din første vandbeholder eller er en erfaren ultramaratonløber, så kan du finde din væskeløsning her.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

.

  

Lær Salomon at kende

 

 

Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Salomon har alt fra sko og tøj til løbeudstyr

Skal du finde de rette sko eller støvler til vandreturen og løbeturen, eller er du på udkig efter tøj til de kolde dage? Så kast et blik på vores udvalg fra kvalitetsmærket Salomon.

Hos Eventyrsport forhandler vi lækre løbesko med suveræn komfort, kompromisløse vandresko og -støvler, smart og funktionelt løbetøj, tasker, drikkeflasker og meget mere fra det franske, innovative mærke. De smarte produkter fra Salomon er til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det er bare med at gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetsprodukter til mænd og kvinder, og så kan du helt sikkert finde noget, der passer perfekt ind i din garderobe.

Størrelsesguide til Salomon.

Salomon: godt håndværk til de legesyge

De siger det selv: Salomon har leget i de franske alper siden 1947, hvor de blev grundlagt af Georges Salomon og hans familie.

Salomon har stor passion for outdoor-livet, og for dem er det en kerneværdi at lege i naturen og føle sig forbundet med den. Med deres produkter født ud af innovation og godt håndværk forsøger de at inspirere os alle til at lege lidt mere og komme ud i det fri. 

Kort sagt skaber de flotte, holdbare produkter til dig, der er sulten på livet og alle de oplevelser, det tilbyder.

Fra skistøvler til sko

Da Salomon blev grundlagt i 1947 i Annecy, var der tale om et familiejet værksted, hvor Salomon-familien bl.a. lavede skikanter.

Ti år senere producerede de deres første skibinding, og siden har Salomon været et særdeles anerkendt mærke inden for skisporten. Det er dog ikke kun skisport, som Salomon formår at lave kvalitetsprodukter til, men også til en bred vifte af øvrige udendørsaktiviteter – lige fra gode vinterjakker til gåturen til Salomon sko og støvler til vandreturene ud i det blå.

Løb let over utrådt terræn med Salomon

Salomon er et af de mest etablerede mærker, når det kommer til trailløb. I mange år har modeller som Speedcross været en favorit hos de danskere, der elsker at kaste sig ud i eventyr væk fra den asfalteret hovedvej.

De lækre Speedcross Salomon sko fås både til kvinder og mænd. Skoen er til dig, der ønsker en rigtig god stødabsorbering kombineret med stabilitet og et aggressivt greb.

Under skoen sidder der velplacerede knopper, der vender i flere forskellige retninger. De griber rigtig godt fat i underlaget, selv med mange retningsskift og uanset om du løber op ad eller ned ad. Grebet er ført hele vejen op om snuden, hvilket er en stor fordel, især når du løber op ad bakke.

Speedcross fås i flere forskellige modeller og farver. Salomon sko er et oplagt valg til dig, der skal ud på længere trailture, hvor komforten er i fokus. De egner sig også supergodt til kortere tekniske ture eller som vandresko i kuberet terræn.

Salomon løbesko er sko af høj kvalitet med fokus på stødafdæmpning og optimal støtte kombineret med en god fleksibilitet. Det er sko, der giver dig en optimal mulighed for at løbe i de mest krævende, ujævne og varierende terræner.

Salomon sko bliver brugt af alt fra nybegyndere til ultraløber, og du finder hos Salomon et bredt udvalg af fede trailsko. Det er bare med at gå på opdagelse i udvalget, så du kan komme afsted ud på løbeturene!

Tag på eventyr i kompromisløse støvler

Når du skal på vandretur er det allervigtigste, at du har stukket fødderne ned i de helt rigtige sko. Hvis skoen ikke sidder godt, så bliver vandring hurtigt en unødvendig hård oplevelse.

Salomon vandresko eller -støvler er et rigtig godt bud på godt fodtøj til vandreturen. Deres vandrefodtøj er kendt for en sublim komfort med lav vægt og en effektiv stødabsorbering. Det er støvler, der hjælper dig over selv det hårdeste underlag og de mest knoldede stier.

Inden du smutter på eventyr, er det vigtigt, at du husker at gå dine nye vandresko eller støvler godt til. Du har sikkert hørt det mange gange før. Men det er ikke uden grund, for hvis du går dit fodtøj godt til, så undgår du forhåbentligt at få vabler og andre skavanker.

På vores blog finder du tre tips til at gå støvlerne til, så gør dine fødder en tjeneste og øg dine chancer for at få en rigtig god tur. 

Bliv klædt på fra top til tå med Salomon

Det er ikke kun dine fødder, som Salomon har tænkt på. De står klar til at klæde dig på fra top til tå. Du finder nemlig også handsker, jakker løbebukser og -tights og meget mere fra det populære mærke, som du kan bruge på alle dine ture ud i naturen.

Det lækre løbetøj fra Salomon er både åndbart og svedtransportabelt. Det betyder, at du hverken overopheder eller underafkøler på din løbetur.

Det er tøj, der giver dig forudsætningerne for, at du kan fokusere på det, der betyder noget for dig: at yde dit allerbedste på løbeturen.

Ved at kombinere flere lag tøj, får du den bedste mulighed for at holde en behagelig kropstemperatur hele løbeturen igennem. Du kan læse mere om fordelen ved lag på lag og blive inspireret til at optimere din løbetøjsgarderobe på vores blog her: alt du skal vide om 3-lagsprincippet.

Salomon rygsæk og løbevest

Det er ikke kun på løbetøj og -sko, Salomon kan være med. De har også lanceret de perfekte løbeveste og rygsække, som du nemt og bekvemt kan have med på løbeturen.

Løbevestene fra Salomon er designet i et åndbart materiale, så de ligger sig helt ind til din krop og dermed følger kroppens bevægelser. Rygsækkene fra Salomon er ligeledes designet til løb, men her kan du opleve mere "bounce", idet rygsækken sidder lavere på ryggen end en løbevest, der designet til at mindske "bounce" under løb.

Salomon arbejder for bæredygtighed

Med en stor passion for og kærlighed til udendørslivet følger også et ansvar for at tage sig af naturen.

Salomon har opstillet en række krav til brugen af diverse stoffer i deres produkter for at sikre, at både materialer og de færdige produkter lever op til gældende love for giftstoffer, produktsikkerhed og miljøet.

Salomon evaluerer desuden løbende deres CO2-aftryk og arbejder for at reducere dette, så de hele tiden kan blive mere miljøvenlige.

Som medlem af European Outdoor Conservation Alliance (EOCA) er Salomon med til at investere i projekter, der har til formål at give tilbage til naturen, f.eks. ved at arbejde for bevarelsen af skove eller ved at beskytte truede dyrearter. Salomon donerer hvert år til EOCA.

Derudover donerer Salomon også penge til den amerikanske organisation Conservation Alliance, som arbejder for at bevare udendørsarealer i USA.

Du kan altså bruge dine Salomon sko, tøj og udstyr med god samvittighed. Det gælder især også på grund af udstyrets gode kvalitet, som gør, at det kan holde til mange gode timer ude i det blå.

Salomon på udsalg

Vær blandt de første, der får besked om udsalg og gode tilbud på sko og tøj fra anerkendte mærker, bl.a. Salomon. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub - det er ganske gratis.

Du kan også finde tilbud på Salomon ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden. Så ser du alle de tilbud, vi har lige nu fra det populære mærke. Så kan det være, at du kan gøre et ekstra godt kup, når du eksempelvis skal have fat i dine nye Salomon sko, løbetights eller skihandsker.

Du kan bestille Salomons lækre produkter online, og have dem hos dig indenfor 1-3 hverdage. Hvis du skulle være uheldig, og skoene eller tøjet ikke passer, så kan du returnere dem via vores webshop.

Hvis du foretrækker at prøve tøjet eller skoene på først, så er du selvfølgelig også altid velkommen i en af vores fysiske butikker. Her står vores dygtige personale altid klar med kyndig vejledning, så du kommer hjem med de helt rigtige produkter til dig. 

Hvis du stadig ikke er helt sikker på, om dine nye løbesko eller vandre sko skal være fra Salomon, så kan du tage et kig på linksene herunder. Vi har nemlig et stort udvalg af fodtøj til løb og vandring fra rigtig mange dygtige og anerkendte mærker.