Icebreaker

240 Varer

icebreaker blev grundlagt i 1995, og allerede dengang var de foregangsmænd for en etisk og miljøvenlig produktion af performance-beklædning. I dag er 95% af icebreakers totale fibersammensætning baseret på merinould eller plantemateriale. Virksomheden fortsætter med at undersøge og udvikle biobaserede alternativer til elastan, nylon og polyester.

VORES GRØNNE FAVORITER FRA ICEBREAKER

Vi hjælper hver dag masser af mennesker med at finde det rigtige udstyr og beklædning til deres eventyr på denne fantastiske, foranderlige planet. Den planet vil vi hjælpe med at passe på, ved at gøre det let for dig at navigere hen til de produkter, der er produceret mere bæredygtigt og med større social ansvarlighed.

Icebreaker_Landingside_Banner_560x400px

ICEBREAKER

Icebreaker var med til at pionere, at uld igen blev go-to-valget, når det kom til inderste lag i outdoorbeklædningen. Over årene har deres blik været rettet mod at mindske brugen af elastan og polyester endnu mere og samtidigt sikre gennemsigtighed og gode forhold for de får, som leverer merinoulden.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Icebreaker – det perfekte tøj til alt slags vejr

Kan du lide at holde varmen? Er du ikke fan af svedringe under armene og den kolde fornemmelse af svedigt bomuld mod ryggen? Så er Icebreakers produkter et must i garderoben.

Når du først har købt et af Icebreakers produkter, er der stor sandsynlighed for, at du bliver afhængig.

Icebreaker bruger Merinould i deres beklædning. Det er uld, der er blødt, behageligt og nærmest har magiske evner. Det er uld, der ikke kradser. Og uld der altid sørger for, at du hverken har det for koldt eller for varmt.

Selv på en varm sommerdag er en trøje i Merinould et oplagt valg. For det lette materiale består af et isolerende luftlag. Isoleringen varmer, når det er koldt, og endda selvom det er vådt. Modsat er det super behageligt for kroppen at ånde i, når det er varmt, det giver næsten en kølende fornemmelse.

Her på siden er Icebreakers produkter klar til at klæde dig på fra inderst til yderst. Du finder alt fra undertøj til huer og vanter.

Har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse? Så se vores størrelsesguide til Icebreaker.

Iceabreaker - home of our Merino

Tilbage til naturen med Icebreaker Merino

Egentligt er det meget simpelt. Det handler om uld - og vel at mærke uld af den allerhøjeste tilgængelige kvalitet: Icebreaker Merino. Icebreaker baserer hele deres virksomhed på Merinofårs klimapanser - den tynde, bløde og stærke uld. Denne får de fra 36 fårestationer beliggende i New Zealands Southern Alps.

Området er større end de schweiziske og østrigske alper tilsammen, og her finder du tinder så høje som Mount Cook (3750m) og Mount Sefton (3150m) samt selvfølgelig gletchere, bjergpas og meget mere. Et eldorado for eventyrere og et område med særdeles hårde livsbetingelser - hvilket Merino-fåret er designet til at klare.

I kraft af fårets superfine uld, kan det klare snestorme, hagl og de enorme temperaturudsving fra sommer til vinter og fra højland til lavland. Klimaet i området er faktisk så hårdt, at hvis man udsatte almindelige får, ville de ikke overleve!

 

Merinould fra Icebreaker gør dig afhængig!

Renser man denne fine uld og tager de fineste uldfibre, så står man tilbage med en fiber, som kun er en tredjedel så tyk som en almindelig uld og dermed meget finere; en uldfiber med en række helt specielle egenskaber:
1) Den kradser ikke, men føles mere som bomuld.
2) Den lugter ikke i modsætning til almindeligt svedtransporterende undertøj af kunstfibre.
3) Den virker temperaturregulerende, dvs. den varmer og køler bedre end andre materialer, inklusive moderne kunststofmaterialer.
4) Den varmer, selv om den bliver våd - en meget væsentlig egenskab for undertøj til aktiv brug.
Derudover er ulden meget åndbar, den krøller ikke, den holder farven og så kan den ikke brænde. Det eneste minus er, at merinould er dyrere end de kendte syntetiske løsninger. Til gengæld bliver du afhængig!

 

3-lags princippet

Når du er aktiv, har kroppen brug for at komme af med varmen. Er beklædningen ikke optimal, vil du sandsynligvis hurtigt føle dig våd og måske kold. Ved at benytte 3-lags princippet, transporteres sved væk fra kroppen, og du vil føle dig tør og kan holde varmen. 

Sådan gør du:

1. Inderst tager du et lag fra Icebreaker basislag kategorien. Tykkelserne på Merinoen ligger på 200 og 260 gram/m². Dette lag transporterer fugten væk fra kroppen.

Det kan også sagtens være et lag fra Icebreaker undertøj, hvor tykkelsen ligger på 150 og 200 gram/m². Vigtigt er det, at laget sidder tæt til kroppen.

2. Over basislaget kan du tage et isolerende lag fra kategorien Icebreaker mellemlag. Tykkelserne på Merinoen ligger på 200, 260 og 320 g/m². Mellemlaget kan eksempelvis også være en fleecejakke, fleecetrøje, eller en trøje med realfleece fra Icebreaker.

Mellemlaget må gerne bestå af flere lag. Det giver mulighed for at regulerer tykkelsen af isoleringen, når de klimatiske forhold ændrer sig. Tag et lag af hvis det er blevet for varmt, og et på når temperaturen falder.

3. Som yderlag kan du bruge en skaljakke, som er vind- og vandtæt og åndbart, ellers giver princippet i sagens natur ikke den store mening.

Hvilke tykkelser der er mest egnet for lagene, afhænger af din indre termostat, aktiviteten og lokale vejrforhold. Er du af typen der virkelige sveder meget, kan det være en god idé at bruge et syntetisk inderlag, da Merinonuld ikke altid får transporteret sveden væk hurtigt nok. Du kan imidlertid stadig bruge et isolerende lag af uld ovenpå på det syntetiske lag. 

3-lags princippet kan kombineres i en uendelighed. Så det er bare at gå i gang. Så du kan finde de trøjer og jakker, der tilsammen sørger for, at du altid kan holde varmen.

 

Icebreaker undertøj

Det kan føles næsten umuligt at få varmen igen, når kulden først rigtig har fået fat. Derfor er det super vigtigt, at det inderste lag isolerer godt. Med et sæt langt undertøj i merinould, kan du tilbringe el hel dag udenfor i vinterkulden uden at få fryse lårene.

Hvis du modsat en sommerdag gerne vil undgå den fugtige følelse af svedige bomulds underbukser, så har Icebreaker også en løsning til dig. Her skal du selvfølgelig ikke iklæde dig de lange underbukser, men nøjes med en kort model. Med et par hot pants trusser eller boksershorts i merinould, undgår du at stoffet klæber koldt til huden selvom du sveder.

Når vi snakker undertøj i uld, så husk på, at merinould ikke kradser! Som bonus er materialet antibakterielt, så nu har du en god undskyldning for, at beholde de samme underbukser på i flere dage på vandreturen. De trænger simpelthen bare ikke til en vask endnu. 

Modellerne som du finder i kategorien Icebreaker undertøj, er de tyndeste udgaver af Icebreaker Merino. Her ligger vægten på 150 og 200 gram/m². Udvalget af hverdagsundertøj spænder over toppe, tank tops, hot pants, BH’er, boxershorts, lange underbukser og t-shirts med korte og lange ærmer mm.

Leder du efter Icebreaker med større vægtfylde, kan du se dig omkring i nogle af de andre kategorier. Der er Icebreaker til damer, herre og børn.

 

Icebreaker tilbud

For lige at gøre det hele lidt bedre, så har du selvfølgelig også mulighed for at spare lidt penge på nogle af Icebreakers produkter. Vi har hele tiden et stort udvalg af varer, som du kan få til en super skarp pris.

Find et godt tilbud ved at benytte filteret i venstre side og klik på Kun Tilbud. Du kan også få vist tilbud på Icebreaker, når du er inde i underkategorierne. Det gør sorteringen mere specifik. Måske der er tilbud på lige netop det stykke tøj, du har i kikkerten?