Haglöfs jakker

106 Varer
Her finder du vores store udvalg af lækre Haglöfs jakker til damer og herrer – både skijakker, forede hverdagsjakker, regnjakker og funktionelle skaljakker.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Haglöfs jakker til damer og herrer

Hos Eventyrsport fører vi et stort udvalg af lækre jakker til damer og herrer fra svenske Haglöfs, og der er noget til ethvert behov. 

Uanset om du skal på vandretur, skiferie eller bare skal i supermarkedet en regnfuld tirsdag eftermiddag, er der en Haglöfs jakke til dig. I vores store udvalg her på siden finder du blandt andet vinterjakker, skijakker, dunjakker, regnjakker og parkaer.

Hvis du derimod er på udkig efter en anden type jakke, har vi også et bredt udvalg af bløde softshellsvarme dun- og fiberjakker samt alsidige fleecejakker fra lækre Haglöfs.

 

Take care – fokus på bæredygtighed

Klimabevidste Haglöfs tager et medansvar for kunne bevare naturen i fremtiden. 

Med den grønne bluesign®-certificering og medlemsskabet af Fair Wear Foundation tager brandet et vigtigt skridt mod en mere bæredygtig måde at drive forretning på. 

Bluesign®-partnere arbejder målrettet med forbedring af arbejdsmiljø og produktion uden unødvendige miljøpåvirkninger. Fair Wear Foundation er et uafhængigt nonprofit godkendelsesinitiativ, der er dedikeret til forbedring af livskvaliteten for de ansatte inden for tekstilbranchen over hele verden.

Svenske Haglöfs betragter bæredygtighed som en af deres absolutte mærkesager. Derfor arbejder man på at producere produkter, der holder længe, så den negative miljøpåvirkning minimeres. 

Haglöfs eget ’Take Care: Sustainable Choice’-mærkat gives derfor til deres mest bæredygtige produkter, som ofte er lavet i genanvendte materialer. I 2018 var 73% af Haglöfs produkter Take Care-certificerede. 

 

Haglöfs L.I.M jakker – geniale, lette og enkle

Den overordnede designfilosofi bag Haglöfs L.I.M.-serie er ”less is more” – mindre er mere. Dette kommer til udtryk i minimalistiske fodtøj og beklædning samt rygsække, der er skabt til hurtig og let vandring. 

For eksempel er en L.I.M. jakke kun udstyret med de absolut mest nødvendige detaljer. På den måde kan vægten holdes nede, fordi der ikke er en eneste detalje, der ikke har en funktion. L.I.M. jakker fås med forskellige typer Gore-Tex®-membraner og er dermed vind- og vandtætte samt åndbare.  

 

Regnjakker fra Haglöfs til damer og herre

Med det danske klima er en god regnjakke en absolut nødvendighed, så du kan holde dig tør hele dagen. Haglöfs regnjakker kan være udstyret med membraner og tapede sømme fra Gore-Tex®, som gør dem vand- og vindtætte samt åndbare. 

Visse regnjakker fra Haglöfs er udstyret med forstærkninger på skuldre, ryg og hofteparti, der gør dem ekstra modstandsdygtige overfor slid fra rygsækken eller klatreudstyret.   

Hvis du vil vide mere om de specifikke egenskaber, som en god regnjakke skal besidde, kan du med fordel tjekke vores store regnjakkeguide på bloggen. 

 

Haglöfs skaljakker – funktionelle til hverdag og vandring

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af Haglöfs funktionelle skaljakker; de vind- og vandtætte jakker med en yderst åndbar membran, der gør dem til et oplagt valg til rigtig meget udeliv, da de kan bruges til lidt af hvert. 

Mange af Haglöfs skaljakker produceres ofte med de åndbare og vind- og vandtætte Gore-Tex®-membraner. Der er dog også flere modeller, særligt i L.I.M.-serien, der produceres med Haglöfs egen PROOF™-membran, som både er vand- og vindtæt, åndbar og fremstillet i enten Bluesign®-certificerede eller genanvendte materialer. 

Der er mange modeller at vælge imellem i vores sortiment, og uanset om du har brug for en simpel skaljakke til hverdagens sysler eller en funktionel og teknisk genial skaljakke til vandring, alpinsport eller andet krævende friluftsliv ­– så er der en skaljakke, der opfylder dine behov. 

Haglöfs producerer skaljakker i forskellige pris- og funktionsklasser. Der er både gode eksempler på de mere simple 2-lagsskaljakker til hverdagsbrug, de alsidige 2,5-lagskonstruktioner til let friluftsliv samt de robuste og tekniske 3-lagsskaljakker til de ture, der stiller store krav til, at ens udstyr bare fungerer og kan holde til både vind, vejr og hårdt brug.   

Hvis du er i tvivl om, hvilken type skaljakke, der er den helt rigtige for din, kan du læse mere i vores store skaljakkeguide på bloggen. Her kan du også blive meget klogere på, hvordan en skaljakke adskiller sig fra en regnjakke. 

 

Parkaer til enhver lejlighed

Det, der adskiller en lækker parka fra en almindelige jakke, er, at den er længere og går ned over bagen. Nogle ville måske også bare kalde det en lang jakke, og mange vinterjakker er ofte parkaer.

Haglöfs parkaer findes med fiberfyld og Gore-Tex®, som gør dem åndbare, vind- og vandtætte.

 

Haglöfs skijakker til sneklædte eventyr

Om en god skijakke skal holde dig tør eller ej, er et spørgsmål om temperament. Men det er nu rart, at den er modstandsdygtig overfor et styrt i det tunge og frosne underlag eller kan håndtere en omgang sne fra oven. 

Skijakker fra Haglöfs er ofte udstyret med et væld af smarte detaljer såsom sneskørt og praktiske lommer for eksempel til liftkort, så du nemt kan nyde din tur på pisterne.

Hvor meget en skijakke skal kunne, afhænger i høj grad af det personlige behov. Nogle vil have en med for, mens andre kan nøjes med en uden foring. Kig dig omkring her på siden og find din Haglöfs jakke til dit næste skieventyr – vi har dem til både herrer og damer.

 

Haglöfs jakker på tilbud

Vi har jævnligt Haglöfs jakker på tilbud til damer og herrer. Hvis du tager et kig forbi vores store outlet, kan du se, hvilke jakker fra Haglöfs, du lige nu kan få til en skarp pris her hos Eventyrsport.  

 

Staves det Haglofs? Hagløf?

Kært barn har mange navne, og det gælder også svenske Haglöfs. 

Vi oplever ofte, at vores kunder søger på Haglöfs overtøj ved at skrive Haglof, Hagløf jakke eller Haglofs jakker. Heldigvis skal det ikke skille os ad, og uanset hvordan du staver til brandet, er der helt sikkert en jakke fra lækre Haglöfs, der lever op til dine behov.