Ecco vandrestøvler

ECCO er verdenskendt for solidt fodtøj i høj kvalitet. Her finder du vores udvalg af komfortable og funktionelle ECCO vandrestøvler til alle slags friluftseventyr.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

ECCO vandrestøvler – førsteklasses kvalitet til alle eventyr

Lige siden danske ECCO blev grundlagt i 1963 Bredebro på vestkysten, har mærket været synonym med komfortabelt fodtøj i høj kvalitet til hele familien. ECCO er lavet til at blive brugt og til at holde til hverdagens strabadser. 

Uanset om det gælder deres bundsolide og praktiske sandaler, deres smarte hverdagssko eller deres funktionelle sports- og friluftssko, så kan man altid regne med, at ECCO hverken går på kompromis med design, innovation eller kvalitet. 

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af ECCO fodtøj til både kvindermænd og børn

Er du på udkig efter et par gode vandrestøvler til at tage dig ud på teknisk krævende ture i terrænet eller måske blot en tur ud af snoede stier gennem skoven? Så er vandrestøvler fra ECCO et godt sted at kigge hen. 

 

Tilfredse fødder over alt – komfort og fleksibilitet i fokus

ECCOs filosofi er, at dit fodtøj skal passe til din fod og ikke omvendt. 

Derfor er ECCO også verdenskendt for deres sublime komfort og rigtig gode støtte. Det gælder også deres vandrestøvler, og netop når du vælger vandrefodtøj, er noget af det absolut vigtigste, at de sidder godt. I vores store støvleguide kan du læse mere om, hvordan du vælger det helt rigtige par vandrestøvler. 

For at kunne lave fodtøj, som dine fødder og ankler vil være glade i efter selv mange timers vandring, har ECCO blandt andet udviklet den helt unikke Biom-serie. Hos Eventyrsport har vi ECCO Biom Hike Yak til kvinder og ECCO Biom Hike Yak til mænd

Biom-serien bruger ECCO Natural Motion-teknologi for at kunne yde maksimal fleksibilitet og give dig god kontakt med underlaget selv på ujævnt terræn. Ved at udnytte fodens naturlige bevægelser skabes en unik komfort, idet dine muskler samarbejder med skoen – uden at gå på kompromis med hverken støtte, beskyttelse eller stødafdæmpning. 

Biom Hike Yak har desuden også en afrundet forfod og hæl, hvilket gør bevægelserne i forbindelse med afsæt og nedslag mere dynamiske og effektive. 

Når du skal gå i støvlerne i mange timer i krævende terræner eller med oppakning på ryggen, er afrundingen med til at støtte fødderne og anklerne i deres naturlige bevægelsesmønstre, så dine fødder ikke udmattes af ekstra arbejde. 

 

Vandafvisende og solide vandrestøvler

Mange af ECCOs sko og støvler indeholder GORE-TEX®-membraner, hvilket gør støvlen eller skoen vandtæt og ret åndbar. 

Dog gør ECCO også ofte brug af sin egen HYDROMAX® teknologi på deres fodtøj med læderoversider – og det er tilfældet i mange af ECCOs vandrestøvler. Det gælder blandt andet Biom Hike Yak-serien til både mænd og kvinder samt Exostrike Bowmar HM

HYDROMAX® er en speciel garvning af skindet, som ECCO udfører på sine egne garverier, der gør vandrestøvlerne både bløde og åndbare, men også gør, at støvlerne kan holde en hel del vand ude. Du får altså en lækker vandrestøvle i læder, der er meget vandafvisende, og som derfor kan bruges i stort set det meste vejr og terræn. 

Det lækre Yak-læder, som ECCO ofte bruger, giver desuden en utroligt holdbar støvle, der kan tage dig med ud på små og store eventyr i mange år, hvis du passer godt på dem. Du kan læse mere om vedligehold af dine vandrestøvler og vandresko på vores blog.  

Hvis du vil have en fuldkommen vandtæt vandrestøvle, kommer du dog ikke udenom en membran – men HYDROMAX®-støvler er et godt alternativ, hvis du sætter pris på åndbarhed og ikke skal gå i våde omgivelser flere timer eller dage i træk. Hvis du er i tvivl om, om du har behov for en membranstøvle eller ej, kan du blive klogere på bloggen.

 

Terrængående fodtøj til alle slags eventyr

Når du er på udkig efter et par vandrestøvler – uanset om de skal bære dig gennem Himalaya eller Mols Bjerge – er det desuden vigtigt med en solid sål, der lader dig få god føling og kontrol med, hvor du går og giver dig et godt greb i underlaget. 

ECCO bruger grove såler i gummi, som gør, at vandrestøvlen kan stå godt fast i selv vådt eller glat føre. Hvis du skal ud koldt eller meget varmt vejr, kan det desuden anbefales at kombinere dine vandrestøvler med en god uldsok eller en svedtransporterende vandresok

Så kan du koncentrere dig om at nyde dine omgivelser og naturen, mens du trekker op ad et bjerg, vandrer langs en brusende elv eller måske går med en tung rygsæk langs Hærvejen. Hvis du i stedet er på udkig efter et par vandresko til de lettere og mindre krævende vandreeventyr, kan du se vores store udvalg her på webshoppen.