ECCO herresandaler

1 Vare
Her finder du vores udvalg af solide og funktionelle herresandaler fra kvalitetssikre ECCO – perfekte til hverdagsbrug, vandreture, ferie og fritidsaktiviteter.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

ECCO sandaler til herrer – uovertruffen pasform og høj kvalitet

Varmen er endelig skyllet ind over landet som en lun bølge. Det er forår, og det er tid til at sende vinterskoene på ophold i garderobeskabet og i stedet finde et par gode sommersandaler til alle de timer, du skal bruge udenfor i de kommende måneder. 

Med et par luftige herresandaler fra ECCO på fødderne, er du garanteret, at vandreturen, havepasningen eller gåturen hjem fra arbejde bliver en sand fornøjelse. 

Danske ECCO laver fodtøj, som især er kendt for sin fantastiske pasform og høje kvalitet. Et par ECCO-sandaler kan nemlig bruges sæson efter sæson – de er netop lavet til at blive brugt og taget med på eventyr år efter år. Og her er deres brede udvalg af vandresandaler, fritidssandaler og hverdagssandaler ingen undtagelse. 

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af ECCO herresandaler til enhver lejlighed. Du kan med fordel også tjekke vores brede udvalg af ECCO sandaler til hele familien, ECCO’s alsidige vandre- og hverdagssko samt ECCO’s praktiske og solide støvler

På vores webshop finder du desuden også et udvalg af ECCO skotilbehør i form af snørebånd og indlægssåler.

 

Praktiske herresandaler til fritid, ferie og hverdag

ECCO’s kvalitetssikre sandaler er lavet til at yde den bedste komfort, når dine fødder skal have den ideelle mulighed for at ånde i sommerheden. 

Uanset om du er på udkig efter et par gode og lette sandaler til at trave spændende europæiske storbyer tynde i, et par solide og støttende vandresandaler til at vandre i langs snoede stier fra shelter til shelter eller blot et par gode hverdagssandaler til have, fritid og livet generelt – så er der helt sikkert en sandal fra ECCO, der opfylder dine behov.

Hvis du vil lære mere om de forskellige typer sandaler og hvilke, der bedst passer til dine behov, kan du læse mere i vores store sandalguide på bloggen. Hvis du er i tvivl om størrelsen, finder du desuden vores ECCO størrelsesguide lige her.

ECCO herresandaler er synonyme med sublim pasform og materialer af høj kvalitet, som er udvalgt specifikt til de forskellige sandaler. Uanset model, farve, design og formål får du altid en behagelig sandal, som med glæde vil gøre dine varme sommerdage i det fri lidt luftigere. 

ECCO-sandaler har, uanset design og form, alle god mulighed for at tilpasse pasformen med en eller flere stropper. Disse lukkes ofte med Velcro®, hvilket gør, at du kan få sandalerne til at sidde helt rigtigt på foden og derved også få den bedst mulige støtte ud af sandalen. 

Hvis det dog skulle ske, at de har været spændt forkert, eller du bare gerne vil blive lidt klogere på ømme fødder, kan du med fordel læse vores store vabeltema på bloggen – så undgår du at humpe afsted i dine nye, lækre sandaler. 

 

Topklasse bevægelighed – ECCO BIOM® og RECEPTOR®

ECCO har længe produceret funktionelle og komfortable sandaler til hele familien. Når først man har prøvet en ECCO-sandal, så forstår man også godt, hvorfor de er så populære herhjemme og ude i verden. 

Og noget af det, der er med til at gøre ECCO-sandaler helt unikke, er ECCO-teknologierne BIOM® og RECEPTOR®. 

ECCO’s filosofi er helt generelt, at det er skoen, der skal tilpasse sig fødderne – ikke omvendt.

Derfor er ECCO’s Biom-serie designet til at understøtte fodens naturlige bevægelsesmønstre ved hvert eneste skridt. 

På den måde følger sandalen dine bevægelser, og du skal ikke tilpasse dig dem, hvilket giver Biom-seriens herresandaler en helt fantastisk komfort. Så er det en ren fornøjelse at bevæge sig ud i sommeren med bare tæer. 

I nogle af ECCO’s modeller er der desuden indbygget den unikke RECEPTOR®-teknologi i mellemsålen. Den understøtter også fodens naturlige bevægelser i sandalen. Den specielle teknologi i mellemsålen hjælper og støtter din fod ved hvert eneste nedslag og afsæt. Det er med til at mindske risikoen for trætte fødder – selv efter en hel dag ude i det blå.  

 

ECCO-sandaler på tilbud

Hvis du tager et kig i vores outlet, har vi jævnligt et bredt udvalg af sandaler til herrer fra ECCO til en skarp pris. Her kan du ofte også finde ECCO-sko og støvler med rabat, samt en masse andet lækkert friluftsgrej på tilbud. 

Hvis du mangler inspiration til dine nye sandalers og dit næste store eventyr, kan du med fordel tjekke vores store blog. Her er for eksempler gode forslag på Danmarks bedste vandreruter eller spændende kanoture i Sverige, hvor et par sandaler er helt ideelt at have med i rygsækken.