ECCO damesandaler

1 Vare
Her finder du vores udvalg af smarte og alsidige damesandaler fra kvalitetssikre ECCO – perfekte til hverdagsbrug, vandreture, ferie og fritidsaktiviteter.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

ECCO sandaler til damer – sublim pasform og høj kvalitet

Sommeren er på vej. Det dufter af forår, blomster og nyklippet græs. Og det betyder, at det er tid til at pakke vinterskoene ind i skabet og i stedet finde de helt rigtige sandaler til forårets og sommerens mange timer ude i det blå frem. 

Med et par ECCO damesandaler på fødderne er der garanti for, at turen langs stranden, butiksstrøget eller skovstien bliver en sand og luftig fornøjelse. 

Danske ECCO har længe været mestre i at lave fodtøj med en uovertruffen pasform i høj kvalitet – og det er deres brede udvalg af hverdagssandaler, vandresandaler og fritidssandaler til damer et klokkeklart eksempel på. 

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af ECCO damesandaler til enhver lejlighed. Du kan med fordel også tjekke vores brede udvalg af ECCO sandaler til hele familien, ECCO’s praktiske og smarte vandre- og hverdagssko samt ECCO’s solide og holdbare støvler

På vores webshop finder du desuden også et udvalg af ECCO skotilbehør i form af snørebånd og indlægssåler til dine nye sko. 

 

Behagelige sandaler til hverdag og eventyr

Uanset om du er på udkig efter et par moderigtige og smarte hverdagssandaler til strøgturen eller arbejdet, et par lette og praktiske sandaler til de gode slentreture langs vandet på solferien eller de mere støttende friluftssandaler til de lette vandreture – så er der helt sikkert en sandal fra ECCO, der opfylder dine behov. 

Hvis du er nysgerrig på de forskellige typer sandaler, kan du læse mere i vores store sandalguide på bloggen. Hvis du er i tvivl om størrelsen, finder du desuden vores ECCO størrelsesguide lige her.

Med et par ECCO-damesandaler på fødderne er du garanteret materialer i høj kvalitet og sublim pasform uden at skulle gå på kompromis med udseendet. Brandet producerer nemlig deres fodtøj i en god kvalitet og smarte designs, så de kan holde til mange lange gåture – også flere sæsoner i træk. 

Sålerne i ECCO’s behagelige sandaler er ofte produceret med deres egne teknologier. Ydersålerne er altid lavet i holdbare materialer, så du står godt fast på underladet – uanset om det så er brosten eller stenede skov- eller vandrestier. 

Alle modeller har desuden lækre mellemsåler, som er med til at højne komforten i ECCO-sandalerne markant. For eksempel sikrer PU-mellemsålerne og ECCO’s egen FLUIDFORM™ Direct Comfort-teknologi rigtig god affjedring ved hvert eneste skridt. 

Desuden er de gode mellemsåler og teknologier med til at sikre, at sålen og sandalen sidder godt sammen og kan holde til eventyr flere sæsoner i træk. 

Husk, at du altid kan læse meget mere om de enkelte sandaler og deres materialer og specifikationer i deres produktbeskrivelse. 

ECCO’s sandaler produceres i mange forskellige modeller. De har dog alle god mulighed for at tilpasse pasformen med stropper, oftest med Velcro®, så sandalerne sidder helt perfekt på foden og derved yder den bedst mulige støtte.

Nogle modeller, for eksempel ECCO X-Trinsic Women, lukkes desuden med hurtigsnøring, som nemt sørger for ens snøring hele vejen ned langs foden. Hurtigsnøring eller Velcro® er et godt valg til både et par nemme hverdagssandaler og lette vandresandaler til ferie og eventyr, da det sikrer sublim pasform og gode justeringsmuligheder. 

Hvis du dog ikke har fået dem spændt helt rigtigt og uheldet allerede er ude, eller du vil være lidt på forkant, kan du med fordel læse vores store vabeltema på bloggen – så undgår du at humpe afsted i dine nye, lækre sandaler. 

 

Flotte sandaler i smarte designs

Måske tænker du, at praktiske sandaler godt kan være lidt kluntede at se på. Og der er da også mange sandaler derude, som fokuserer mere på anvendelse end udseende. Men sandaler behøver slet ikke udelukkende være praktiske – de kan også sagtens være smarte og moderigtige. 

De funktionelle ECCO-sandaler til damer er produceret med øje for, at de skal være pæne at se på – samtidig med, at de giver dine fødder den støtte, de har brug for i løbet af en hel dag på farten. 

ECCO’s smarte sandaler produceres i mange forskellige farver og med flotte mønstre – det er de farverige modeller som ECCO X-Trinsic Tome Women og ECCO Offroad Multicolor gode eksempler på. 

ECCO producerer damesandaler i et bredt spektrum af størrelser, så der både er en god sandal til dem, der har en lille eller stor, bred eller smal fod. Det er nemlig vigtigt, at dine nye sandaler sidder helt rigtigt, hvis du skal have lyst til at gå i dem i mange sæsoner. 

Materialerne er altid i høj kvalitet, og ECCO er leveringsdygtig i flotte sandaler i både syntetiske materialer samt naturmaterialer som skind, Nubuck og yak-læder. Der er altså helt sikkert noget for enhver smag og fodform samt til ethvert sandalbehov. 

 

Bedre bevægelighed – ECCO BIOM® og RECEPTOR®

ECCO har længe produceret funktionelle og komfortable sandaler til hele familien. Når først man har haft et par ECCO-sandaler med på tur, så forstår man godt populariteten herhjemme og ude i verden.

To af de teknologier, der gør ECCO-sandaler helt unikke i pasform og komfort, er ECCO BIOM® og RECEPTOR®. 

ECCO Biom-serien er designet til at følge og understøtte fodens naturlige bevægelsesmønstre ved hvert eneste skridt. Det er nemlig ECCO’s filosofi, at det er skoen, der skal tilpasse sig fødderne – ikke omvendt. Biom-seriens damesandaler har derfor en helt fantastisk komfort, som gør det til en fornøjelse at bevæge sig igennem sommervarmen med dem på fødderne. 

I nogle af ECCO’s modeller er der desuden indbygget den unikke RECEPTOR®-teknologi i mellemsålen. Den er også med til at understøtte fodens bevægelser ved at støtte og hjælpe din fod ved hvert eneste nedslag og afsæt. Det er med til at mindske risikoen for trætte fødder – selv efter en hel dag på farten. 

Hvis du mangler inspiration til dine nye sandalers og dit næste store eventyr, kan du med fordel tjekke vores store blog. Her er for eksempler gode forslag på Danmarks bedste vandreruter eller spændende kanoture i Sverige, hvor et par sandaler vil være helt ideelt at have med i rygsækken. 

 

ECCO-sandaler på tilbud

Hvis du tager et kig i vores outlet, har vi jævnligt et bredt udvalg af ECCO-damesandaler til en skarp pris. Her kan du ofte også finde ECCO-sko og støvler med rabat, samt en masse andet lækkert friluftsgrej på tilbud.