ECCO børnesandaler

1 Vare
Dit barns fødder fortjener sandaler med sublim komfort og god pasform. Her finder du vores store udvalg af ECCO-sandaler i høj kvalitet til børn og unge.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

ECCO børnesandaler – høj kvalitet til de mindstes fødder

Kan du mærke det? Det er duften af forår, sommer og forventningen om, at det er tid til at sende støvlerne på vinterhi i skabet og i stedet finde de lækre og luftige sandaler frem. 

Når dit barn skal have nye sandaler, som de kan lege ude i længe af gange og nemt tumle afsted langs snoede skovstier i, er det vigtigt, at de er af god kvalitet, sidder godt og er lavet til at holde til at blive brugt. 

Danske ECCO har nærmest været synonym med gode og behagelige sandaler i efterhånden rigtig mange år. ECCO’s sandaler er nemlig kendt for uovertruffen pasform og komfort, som man sjældent finder andre steder – og så holder de til mange års leg og udforskning.

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af lækre sandaler, støvler og sko fra ECCO i høj kvalitet til hele familien. Det gælder både de komfortable ECCO sandaler til børn her på siden, men også praktiske sandaler til damer og herrerfunktionelle vandre- og hverdagssko samt solide støvler til de koldere tider. 

På Eventyrsports webshop finder du desuden også vores udvalg af ECCO skotilbehør i form af bl.a. indlægssåler og snørebånd. 

 

Sublim pasform og høj komfort til børnefødder

ECCO er særligt kendt for deres fodtøjs uovertrufne pasform og alsidighed – og ECCO børnesko og børnesandaler er ingen undtagelse. Uanset om du er på udkig efter et par nye sandaler til dit barn til fritid, leg, hverdag eller lette gå- og vandreture, så leverer ECCO noget for enhver smag og til alle behov. 

Det er nemlig vigtigt, at du gør dig klart, hvad dit barns nye sandaler skal kunne, før du køber dem. ECCO producerer sandaler til en lang række forskellige formål i mange farver, former, materialer og designs – så der er helt sikkert også et par ECCO-sandaler, der lever op til jeres behov. 

Hvis du vil læse mere om de forskellige typer sandaler, kan du med fordel besøge i vores store sandalguidepå bloggen. 

ECCO producerer både børnesandaler med og uden hælkappe samt åbne og delvist lukkede modeller. Jo mere åben sandalen er, jo mere luft får de små, varme fødder. På den anden side yder den delvist lukkede sandal en rigtig god beskyttelse af tæerne og hælen, så dit barn bare kan tumles løs, uden at du skal bekymre dig for de små fusser.

Uanset om dit barn har brug for et par smarte hverdagssandaler eller et par mere solide og støttende sandaler til ture på legepladsen, stranden og i skoven, så er ECCO’s sandaler alle lavet i uovertruffen kvalitet og med gode såler og stropper, som gør, at de små fødder ikke bliver trætte selv efter en lang dag med leg og udforskning. 

ECCO-sandaler til børn og unge laves med Velcro®-stropper, så de er nemme få til at passe helt perfekt samt at få af og på. Desuden gør velcroen også, at de er nemme at spænde ind og ud, hvis de små fødder udvider sig lidt i varmen, eller hvis en lille sten skulle have forvildet sig ind under foden. 

 

Bevægelighed i fokus med Biom-serien

Dit barns fødder har brug for støtte ved hvert eneste skridt. Derfor er det også vigtigt, at deres fodtøj sidder ordentligt, så det kan være med til at hjælpe den lille eventyrer frem i verden. 

Hvis du er i tvivl om størrelsen, finder du vores ECCO størrelsesguide lige her. Husk altid at lægge et voksetillæg til på 1-1,5 centimeter, når du køber sandaler til dit barn. 

ECCO udviklet deres populære og lækre BIOM®-serie, som fås til hele familien. Den unikke BIOM®-teknologi i sålen gør, at foden understøtter fodens naturlige bevægelser hvert et skridt. Det er med til at sikre en naturlig og fri gang samt mindske træthed i fødderne – selv efter en lang dag på snoede stier eller havnepromenader. 

Kombineret med en stødabsorberende mellemsål, en ydersål med godt greb i underlaget og generelt materialer i høj kvalitet, er Biom-modellerne yderst behagelige sandaler, som dit barns fødder vil elske at lege i. Biom-serien indeholder desuden også praktiske lukkede ECCO sko til når vejret er koldere, eller hvis de små fødder skal have lidt mere beskyttelse. 

Hvis du er i tvivl om, hvilke sko, der opfylder dit barns behov, kan du læse vores store guide til børnesko på vores blog. På bloggen finder du desuden også en masse inspiration til udeliv og friluftseventyr med de mindste i familien

 

ECCO-sandaler til en skarp pris

Kvalitet behøver ikke koste en formue. Hvis du er på udkig efter et godt tilbud på ECCO sandaler, sko eller støvler til hele familien, kan du med fordel tage et kig i vores outlet, hvor vi har et bredt udvalg af kvalitetsvarer med gode rabatter.   

Du kan også tilmelde dig vores kundeklub – så er du blandt de første, der får nys om gode tilbud på ECCO-børnesandaler og andre kvalitetsvarer fra Eventyrsport.