Ecco Exostrike

ECCO Exostrike er stilfuldt og funktionelt vandrefodtøj. Her finder du vores udvalg af ECCO Exostrike vandresko og vandrestøvler til hverdag og let vandring.  

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

ECCO Exostrike – smarte sko og støvler til by og friluftsliv

Exostrike fra danske ECCO er et oplagt valg til både en tur ud i det blå eller en slentretur gennem storbyen. Med sit sporty og stilfulde design er der tale om hverdagsfodtøj eller let vandrefodtøj til både børn og voksne, der ser godt ud hvor som helst – både på skovstien og havnepromenaden. 

Men det er ikke kun udseendet, der er smart. ECCO er kendt for sublimt og teknisk dygtigt design i alle deres produkter, der omfatter fodtøj til hele familien. Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg til både mændkvinderog børn

ECCO Exostrike er ingen undtagelse, og voksenmodellerne er forsynet med en blød og fleksibel Phorene™ mellemsål i PU-materiale, der giver en ekstra behagelig og stabil stødabsorbering på både knoldede stier og brosten.

ECCO Exostrike til børn har en mellemsål i ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort, der sikrer god affjedring og forbinder sålen med overdelen uden hverken syninger eller lim. Hvis du er interesseret i at lære mere om ECCO og Exostrike, kan du blive klogere på bloggen.  

Selve ydersålen er lavet i slidstærkt gummi, der er holdbart og giver dig et godt greb i underlaget. 

 

Den alsidige Exostrike - forskellige grader af vandtæthed 

Desuden er nogle modellers overside, såsom ECCO Exostrike Soresina Chelsea GTX eller ECCO Exostrike BOA kids, forsynet med en åndbar GORE-TEX®-membran, der er vandtæt og derfor kan holde dine fødder tørre selvom det står ned i stænger. 

Modeller som ECCO Exostrike eller ECCO Exostrike Low HM Leather W har ingen vandtæt membran. Til gengæld er oversiden lavet i lækkert ruskind, som er garvet med ECCO HYRDOMAX® - en teknologi, der både holder skindet åndbart og blødt, men også gør det nærmest vandtæt.

Hos Eventyrsport kan du med garanti finde det helt rigtige for dig, uanset om dit behov kalder på et par vandtætte ECCO Exostrike eller måske et par Exostrike i læder. Hvis du er i tvivl om, om du har behov for et par sko eller støvler, og om det skal være vandtæt eller ej, kan du læse vores store guide til vandrestøvler her og læse mere om vandresko her.