ECCO

Her finder du Ecco støvler, Ecco sandaler og Ecco sko til børn og voksne. Nogle modeller er med Gore-tex og Ecco's BIOM-teknologi.

per side
Sorter stigende

ECCO: Verdenskendte kvalitetssko

Pas godt på dine fødder med sko fra danske ECCO, som er kendte over hele verden for deres læderfodtøj af høj kvalitet.

Grundlæggeren af ECCO, Karl Toosbuy, havde en drøm om at eje en skofabrik, og drømmen må i den grad siges at være gået i opfyldelse.

Da Karl Toosby var i begyndelsen af 30’erne, bestyrede han en skofabrik i København, men ambitionerne om at eje egen fabrik stod ikke sådan til at ændre.

Han flyttede derfor til Danmarks vestkyst, nærmere bestemt Bredebro, og her kunne han i 1963 grundlægge ECCO.

Siden er ECCO blevet et verdenskendt mærke – og det med god grund: her går kvalitet og komfort op i en højere enhed.

Hos Eventyrsport finder du både gode sandaler, sko og støvler fra ECCO.

Uovertruffen komfort fra ECCO

Mangler du skoene til dagsturen ud i det blå, til de lettere vandreture eller måske bare til dagligdagens gåture rundt i by og skov?

ECCOs sko kan lidt af det hele, findes til både damer, herrer og børn og er en god følgesvend på mange af livets eventyr.

Hos ECCO er komfort og gode materialer i højsædet, for her er filosofien, at skoen skal passe til din fod - ikke den anden vej rundt.

ECCO ønsker kun det bedste læder til deres sko, og derfor har de siden 1980’erne haft egne garverier. På den måde kan de sikre sig, at kun læder af højeste kvalitet finder vej til deres produkter.

Hos ECCO tror man nemlig på, at læder ikke bare er læder – det skal føles som et ekstra lag hud og tilpasse sig foden.

ECCO med Gore-Tex® sikrer glade fødder

For at skabe sko som fødderne kan være veltilpasse i – også i mange timer ad gangen – har ECCO bl.a. lavet Biom-serien. Sko og støvler i denne serie er kendetegnet ved at være lavet med en teknologi, der understøtter fodens naturlige bevægelsesmønster.

Høj komfort i fodtøj kræver også, at fødderne kan ånde i skoene, så lange ture eller varme dage ikke gør skoene til en ulidelig sauna.

Blandt produkterne fra ECCO findes derfor mange modeller med Gore-Tex®-membran, som gør skoene både vandafvisende og åndbare.

Der er også flere produkter, som er behandlet med den vandafvisende læderbehandling, Hydromax®.

Tilbud og udsalg på ECCO

Er du på udkig efter sko eller støvler fra ECCO?

Vær blandt de første, der får besked om gode tilbud og udsalg på sko fra ECCO og andre anerkendte mærker ved at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis. Du kan læse om alle fordelene her.

Du kan også altid finde gode tilbud på ECCO ved at benytte tilbudsfilteret længere oppe på siden eller ved at trykke her

ECCO på web og i butik

Lige her på vores web kan du nemt finde vores gode udvalg af produkter fra ECCO. Det er nemt og bekvemt at shoppe både via computer, tablet og smartphone, og der er altid fri fragt og gratis returforsendelse.

Slår du et smut forbi en af vores butikker rundt om i landet, kan du også her se vores udvalg af fodtøj fra ECCO. Vores personale står selvfølgelig klar til at finde den helt rette sko, støvle eller sandal til dig.

Se også:

Øvrigt fodtøj

Tilbehør til sko

Vask og imprægnering

Vandresokker

Vandrestave

Tøj til damer

Tøj til herrer

Tøj til børn