Indkøbskurv 0

Didriksons jakker

På disse sider finder du hele vort udvalg af Didriksons jakker, bemærk at såfremt du ønsker at se Didriksons til herrer eller damer så har du mulighed for at brugere filteret i venstre side. Hvis du ønsker at se hele vort Didriksons udvalg gå til vores Didriksons brandshop her. Didriksons laver jakker af alle slags, f.eks. regnjakker og soft shells samt vinterjakker og -parkaer i mange udgaver. Didriksons jakker er i en glimrende kvalitet og velegnet til det skandinaviske klima.

Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Kun nyheder
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2

Didriksons jakker

En jakke fra svenske Didrikson, er kendtegnet ved at være funktionel, smart og slidstærk. Udvalget af Didriksons 1913 er stort hos Eventyrsport. Vi har forede vinterjakker, smarte parkaer til damer og herrer, regnjakker eller hvad med en lækker softshell? Få dig en Didriksons hvis du søger noget friskt og sporty. 

 

Parkaer

Vil du have en som er vandtæt, vindtæt og åndbar, så finder du den hos Eventyrsport. Vi har et stort udvalg af parkaer til damer og parkaer til herrer. 

 

Didriksons vinterjakke

Læder, ægte pels eller dun bruger man ikke til fremstilling af en jakke fra det svenske mærke.. Til gengæld bruger man materialer som fiberfor, som holder dig varm selvom vejret raser. Find din Didriksons jakke her på webshoppen eller kig forbi vores mange butikker

 

Didriksons jakker tilbud

Vi har stort set altid gode Didriksons tilbud. Du kan finde dem ved at vælge "Vis tilbud" i filteret her på siden. Du kan også se tilbud på Didrikson jakker ved at klikke her.

 

Miljø

Det svenske mærke arbejder målrettet med miljøforbedringer. Der er høje krav til hvad tøjet fremstilles af, og man har kontorer i Kina og Sverige, der løbende kontrollerer og forbedrer arbejdsforholdene hos leverandører og fabrikker. Didriksons ejer ingen fabrikker selv, men ved hjælp af Code of conduct, sørger man for at samarbejdspartnerne, lever op til lovmæssige krav og rettigheder.

 

Didriksons er medlem af Kemikaliegruppen Swerea. Det er for konstant at være oplyste om aktuelle lovkrav samt kemiske og miljøspørgsmål.  

Didriksons eller Didrikson?

Der hersker lidt forvirring om hvordan mærket staves. Nogle skriver Didriksons hvilket er korrekt, mens andre skriver det uden S - altså Didrikson.