Didriksons flyverdragter

Her ser du vores store sortiment i flyverdragter fra Didriksons. Børnenes favorit fås i et væld af farver og i forskellige tykkelser og med forskellig vandtæthed. Mange har Extend Size, så de kan vokse med barnet.

  per side
  Sorter stigende

  Smarte kvalitetsflyverdragter fra Didriksons

  Er du på udkig efter en god flyverdragt til børnene, så er der god grund til at se vores udvalg af flyverdragter fra det anerkendte mærke Didriksons.

  Du finder flyverdragter i forskellige farver og modeller, og der er selvfølgelig både flyverdragter til piger og drenge

  Didriksons står for kvalitet

  Didriksons har eksisteret siden 1913, hvor grundlæggerne Julius og Hanna Didrikson begyndte at lave arbejdstøj til fiskerne i det lille svenske fiskersamfund, Grundsund.

  Dengang handlede det om at lave funktionelt tøj, der kunne holde vind og vejr ude, og det har sådan set ikke ændret sig.

  Derfor er det heller ikke så sært, at Didriksons i dag er et af Skandinaviens største mærker inden for regntøj og anden funktionel beklædning. Blandt andet står de bag flere prisvindende flyverdragter.

  Vandtætte og åndbare flyverdragter

  Når børnene skal ud at lege, er det vigtigt, at regn og sne holdes ude, så alt det sjove ikke spoleres af vådt tøj, der bliver koldt og klamt.

  Derfor har Didriksons sørget for lave gode flyverdragter, som effektivt holder vandet ude. Blandt vores udvalg af flyverdragter fra Didriksons finder du således flere modeller med et vandsøjletryk på 10.000 mm.

  Et vandsøjletryk på omkring 3-4000 mm er normalt nok til at holde vand væk, så med et vandsøjletryk på 10.000 mm kan dine børn trygt bevæge sig ud i regnen. 

  Flyverdragterne er desuden åndbare og typisk også vindtætte.

  Didriksons passer på dit barn og på miljøet

  Det er vigtigt, at dit barn kan føle sig sikker ved brug af flyverdragter fra Didriksons. Derfor er der ingen farlige bindebånd eller snore i hoved- og halsområdet, som barnet kan sidde fast i.

  Didriksons har igennem længere tid sørget for at bruge PFC-fri imprægnering til deres produkter, herunder deres flyverdragter. På den måde er du sikret, at flyverdragten stadig er vandtæt, men uden brug af PFC, som ellers ophobes i naturen og desuden mistænkes for at have skadelig virkning på mennesker. 

  Didriksons' flyverdragter er altså både gode for dit barn og for miljøet.

  Extend Size: Flyverdragter der vokser med dit barn

  Didriksons' flyverdragter har en indbygget genistreg i form af Extend Size-teknologien.

  Med Extend Size kan du købe den størrelse flyverdragt, der passer dit barn lige nu, og når flyverdragten så er ved at blive en tand for lille, kan du sprætte en søm op. Derved får dragten lidt ekstra arm- og benlængde. Sømmene er røde, så du ikke risikerer at tage fejl af disse og andre syninger.

  Med Extend Size giver du flyverdragten lidt ekstra levetid, og det er både godt for pengepungen og for miljøet.

  Tilbud på Didriksons' flyverdragter

  Vær blandt de første, der får besked om udsalg og gode tilbud på vintertøj, herunder flyverdragter fra Didriksons. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis.

  Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

  Du kan også finde nedsatte flyverdragter fra Didriksons ved at sortere efter "tilbud" i filteret længere oppe på siden eller ved at trykke her.

  Flyverdragter fra Didriksons i butik og på web

  Du finder nemt vores udvalg af flyverdragter, og øvrige produkter, fra Didriksons her på web, og det er let og bekvemt at shoppe både via computer, tablet og smartphone. Der er altid gratis fragt og fri returforsendelse.

  I vores fysiske butikker rundt om i landet kan du også se vores produkter fra Didriksons, så du eller dit barn kan prøve tøjet på. Vores personale står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at finde lige det, du leder efter.

  Adresser og åbningstider på vores butikker findes her.

   

  Se også:

  Øvrige produkter fra Didriksons

  Jakker til børn

  Termotøj til børn

  Fleece til børn

  Børneundertøj

  Sokker og strømper til børn

  Huer til børn

  Vanter til børn

  Støvler til børn