Suunto pulsure

1 Vare

Søger du et teknisk og gennemtestet ur er Suunto svaret. Robusthed og super battertitid gør Suunto ure til et oplagt valg for kvalitetsbevidste trailløber eller dig der elsker at vandre og generelt opholde dig i det fri.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

SUUNTO PULSURE
Ordet “SUUNTO” kommer fra det finske ord der betyder “retning” og udtales “Soon-toh”. Suunto er stadig baseret i Finland, hvor de fleste af produkterne er designet og håndlavet på fabrikken udenfor Helsinki.

Suunto ure er skabt til løberen, som vil have et robust, teknologisk og gennemtestet ur. Suunto ure har længe været populære i militære kredse grundet den gode robusthed og gode batterilevetid. Suunto pulsure er derfor ideelt til den kvalitetsbevidste trailløber eller dig der elsker at vandre og generelt opholde dig i det fri.

Modellerne:
Suunto nyeste og bedste serie af ure er navngivet med 4 tal:

Suunto 9:
Topmodellen til alle former for aktivitet, når du ikke vil gå på kompromis. Fåes i almindelige version elelr BARO.

Suunto 7:

Tanken bag uret er et ”smartwatch” bygget op på Goggle OS styresystem.

Suunto 5:

Value for Money med masser af funktioner til en god pris. Svarer til Garmin Forerunner 745 / Forerunner 645

Suunto 3:

Indeholder ikke GPS og henvender sig derfor hovedsageligt til indendørs aktiviteter

Tallet angiver hvor teknisk uret er og hvor mange funktioner det indeholder. Alle modellerne i denne serie har pulsmåling i håndledet.
Er en model efterfulgt af betegnelsen BARO, angiver det at uret er udstyret med barometrisk højdemåler i modsætning til en GPS baseret højdemåler. En barometrisk er mere præcis i sin måling.
Du vil også kunne støde på modeller som Spartan Sport, Spartan Ultra og Ambit3.

Som førnævnt, så er Suunto ure proppet med noget af den nyeste teknologi på markedet. Du finder nogle af de vigtigste her:

Udvalgte funktioner hos Suunto:

 • FusedSpeed™ - Hastighedsindikatoren er en unik kombination af GPS- og accelerationssensormålinger, hvilket giver en mere nøjagtig aflæsning ved stabile hastigheder og en hurtigere reaktion på ændringer i hastighed.
 • FusedTrack™ - For at spare batteri, når du træner, ændrer nogle af batteristillingerne intervallet for GPS-aflæsningerne. FusedTrack bruger her bevægelsessensorer til at registrere din bevægelse mellem de forskellige GPS-aflæsninger, hvilket giver bedre sporing af din træning.
 • Håndledsbaseret pulsmåler
 • Altimeter - højdemåler - barometrisk i flere udgaver
 • Barometer - trykmåler
 • Built-to-last materialer for maksimal slidstyrke
 • Kompas
 • Multisport funktioner
 • Running Performance level - indikation af din træningsindsats
 • Recovery status & Recovery time - hjælp til at undgå overtræning.
 • TrackBack - find vejen hjem ligegyldig hvor du er.

Du kan, med andre ord, være sikker på, at du har et ur med de funktioner, som enhver løber eller eventyrer har brug for anno 2020. Suunto blev skabt i Finland for mere end 80 år siden, da elite o-løber og outdoor entusiast, Toumas Vohlonen opfandt masseproduktionen af væskefyldte kompas. Siden da har SUUNTO været ledende indenfor inovation og produktion af sportsure, der kan præstere under selv de vanskeligste forhold.

Selv siger Suunto:
“Vores mål er at give eventyrere og sportsentusiaster de bedste værktøjer til at udforske og erobre nyt territorium fra de højeste bjerge til de dybeste oceaner - og hvor som helst derimellem.”