Løbetrøjer til herrer

57 Varer

Løbetrøjer med lange ærmer fås i forskellige tykkelser og udformninger. Løbetrøjer er det mellemste lag i en løbers påklædning når det er koldt eller det yderste lag når det er varmt. Her finder du løbetrøjer til herrer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

LØBETRØJER TIL HERRER:
Løbetrøjer med lange ærmer fås i flere forskellige tykkelser og udformninger. Løbetrøjer med lange ærmer er det mellemste lag i en løbers påklædning når det er koldt og det yderste lag når det er varmere. Om sommeren kan en langærmet løbetrøje være for varm. Hvilken der er den rigtige til dit behov er afhængig af den mængde varme lige præcis du ønsker eller hvis du har andre krav til funktionaliteten.

Der findes løbetrøjer med lynlås i fuld længde eller blot lynlås ved halsen. De har den fordel, at man kan lyne ned undervejs og herved få bedre ventilation.

Er der lavet hul i den nederste del af ærmet, kan man stikke tommelfingeren igennem og holde ærmet på plads under løb eller når man skal have en jakke på.

De udgaver der hedder en hoodie har en hætte, som man kan bruges i tilfælde af kold vind.

Bruger man løbetrøjer som det yderste lag i mørke, kan det være en fordel med refleksprint i stoffet for øget synlighed.

3-lags princippet:
I modsætning til eks. lange vandreture foregår løb som oftest med høj puls og deraf udledning af en del sved. Der stiller krav til funktionen af dine tøjlag og antallet. Det gælder om - koldt eller varmt - at kunne temperere kroppen undervejs. Som løber skal man passe på med at få det for varmt. Det gælder både sommer og vinter. Om sommeren kan det medføre alt for store væsketab for hurtigt og om vinteren kan det være et problem at blive meget våd af sved for så undervejs at blive afkølet af kraftig blæst. Den bedste måde at sørge for det, er ved at klæde sig rigtig på, og det gøres let ved at kombinere flere lag med et vindtæt lag yderst, så vinden ikke blæser direkte ind på huden og fjerner den opvarmede luft. Luften mellem hver enkelt lag er en vigtig faktor mht. isolering. 

Det inderste lag:
Vigtigste opgave er at transportere sveden væk fra kroppen

Mellemlaget:
Vigtigste opgave er at yde den mængde af varme du har brug for, hvilket er individuelt fra løber til løber.

Det yderste lag:
Vigtigste opgave er at yde beskyttelse mod vind og vand.

Vi fører løbetrøjer til herrer fra Fusion, Saysky, DOXA, New Balance, Salomon, Inov8, Montane, Craft.