Løbetrøjer til damer

58 Varer

Løbetrøjer med lange ærmer fås i forskellige tykkelser og udformninger. Løbetrøjer er det mellemste lag i en løbers påklædning når det er koldt eller det yderste lag når det er varmt. Her finder du løbetrøjer til damer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Løbetrøjer til kvinder i høj kvalitet

Holder du af at få nogle kilometer i benene? Måske på en lang tur i naturen eller med noget intervalløb på løbebåndet i fitnesscentret? Det forstår vi godt! Løb er en alletiders måde at få noget motion og få noget energi brændt af.

Men for at løbeturen skal være rigtig god, så er det vigtigt, at du har styr på dit løbetøj. For når du har det helt rigtige løbetøj på, så er det bare lige lidt sjovere at hoppe i løbeskoene og løbe afsted.

En del af dit løbetøj udgøres af en løbetrøje. Løbetrøjen er en vigtig del af outfittet, og hvilken type af dameløbetrøje, som du bør iføre dig, afhænger i høj grad af hvor og i hvilket vejrforhold, du skal ud at løbe.

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af løbetrøjer og løbetøj til damer. Derfor kan du få lige det, som du er på udkig efter.

Vi har både løbe t-shirts med korte ærmer og løbetrøjer med lange ærmer. Løbetrøjer med lange ærmer kan du finde i flere forskellige tykkelser og udformninger. Samtidig så kan du i udvalget finde løbetrøjer til kvinder i et væld af forskellige designs og farver. Der er kort sagt noget for enhver!

Vi fører løbetrøjer til damer fra en lang række af kendte kvalitetsmærker. Du kan eksempelvis finde modeller fra Fusion, Montane, Salomon, Adidas og Craft.

Flere forskellige slags løbetrøjer til damer

En løbetrøje er ikke bare en løbetrøje. Der findes en masse forskellige slags løbetrøjer til damer lavet i forskellige materialer, designs, tykkelser og længder. Der er altså noget til ethvert behov og til enhver smag.

Du kan eksempelvis finde løbetrøjer med lynlås i fuld længde eller blot lynlås ved halsen. De har den fordel, at man kan lyne ned undervejs og herved få bedre ventilation. Er der lavet hul i den nederste del af ærmet, kan man stikke tommelfingeren igennem og holde ærmet på plads under løb, eller når man skal have en jakke på.

Der er også den udgave af løbetrøjer, som kaldes en hoodie. De har en hætte, som man kan bruges i tilfælde af kold vind. Har du planer om at bruge løbetrøjen som dit yderste lag på en løbetur i mørke, så kan det være en fordel at den har refleksprint i stoffet, så du er mere synlig på vejene.

Løbetrøjer kan bruges til en masse forskellige slags aktiviteter og vejrsituationer. Selvfølgelig er de oplagte til løb, men du kan også sagtens bruge en god løbetrøje til andre sportslige aktiviteter eller eventyr.

Løbetrøjer med lange ærmer kan fungere som det mellemste lag påklædning, når det er koldt og det yderste lag, når det er varmt. Om sommeren kan en langærmet løbetrøje være for varm, og så er det i stedet en løbetrøje med korte ærmer, som du skal have fat i. Hvilken dameløbetrøje, der er den rigtige for dig, afhænger af den mængde varme, som du ønsker, og af eventuelle andre krav du måtte have til funktionaliteten.

Noget der gælder uanset hvad, når det kommer til løbetrøjer og løbetøj generelt, er, at det er en rigtig god ide at klæde sig på efter lag på lag princippet - også kaldet 3-lags princippet.

3-lags princippet

Til forskel fra nogle andre typer af aktiviteter, såsom lange vandreture, så foregår løb oftest med høj puls og deraf udledning af en del sved. Dette stiller krav til funktionen af dine tøjlag samt antallet af lag. Det gælder altid om - koldt eller varmt - at kunne temperere kroppen undervejs.

Der er heldigvis nogle gode huskeregler, som man kan følge for at sikre sig, at man kommer afsted i den rette mængde løbetøj.

Først og fremmest, så skal man som løber passe på med at få det for varmt. Det gælder både sommer og vinter. Om sommeren kan det medføre alt for store væsketab for hurtigt, og om vinteren kan det være et problem at blive meget våd af sved for så undervejs at blive afkølet af kraftig blæst. 

Den bedste måde at sørge for, at man opretholder den rette temperatur, er ved at klæde sig rigtig på, og det gøres let ved at kombinere flere lag.

Det inderste lag:

Dit inderste lags vigtigste opgave er at transportere sveden væk fra kroppen og på den måde holde din hud tør.

Mellemlaget:

Mellemlagets vigtigste opgave er, at yde den mængde af varme du har brug for, hvilket er individuelt fra løber til løber. Mellemlaget skal holde på den varme, som din krop generer, når du løber, men laget skal samtidig være svedtransporterende.

Det yderste lag:

Det yderste lags vigtigste opgave er at yde beskyttelse mod vind og vand. Her kan du eksempelvis bruge en god løbejakke, som kan holde dig tør og varm på en regnfuld og blæsende dag.

Du kan læse mere om lag på lag teknikken, og hvordan du bedst muligt bruger den til løb i artiklen 'Lag på lag til løb'.

Er du desuden på udkig efter nogle spændende nye løbeeventyr eller andre gode råd til dit løb, så kan du også finde en masse gode artikler omkring dette inde på vores store blog. Den finder du her.

Tilbud på løbetrøjer til damer

Pris og kvalitet har det ofte med at gå hånd i hånd. Men her hos Eventyrsport behøver du langt fra at tømme kontoen bare fordi, at du gerne vil have godt løbetøj til gode priser!

Både her i vores webshop og i vores butikker har vi nemlig løbende rigtig gode tilbud på løbetrøjer til damer. Du kan finde de gode tilbud på løbetrøjer til kvinder ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her

Du kan også altid tage et kig i vores store outlet. Her kan du finde en masse tilbud på blandt andet løbetrøjer og løbetøj til kvinder. Du kan også finde et væld af skarpe tilbud på andet grej, sko eller outdoor-udstyr, som du måtte være på udkig efter.

Hvis du gerne vil være blandt de første, der får besked, når vi har tilbud og udsalg på dameløbetrøjer, samt på en masse andre gode sager, så kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er både nemt og gratis!

Find dit dameløbetøj hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport har vi et kæmpe udvalg af løbetøj og løbetrøjer til kvinder. Du kan finde alt det, som du har brug for, når du skal afsted på en god løbetur.

Her på siden finder du udelukkende løbetrøjer, men vi har selvfølgelig også webshoppen og butikkerne fyldt med alt fra løbetights og løbebukser til løbejakker og løbestrømper. Der er alt i løbetøj til damer. Du kan se hele udvalget her.

Derudover kan du selvfølgelig også finde flere forskellige slags løbesko til damer. Der er løbesko til både asfaltløb, terrænløb og konkurrenceløb. Der er noget til enhver type løber. Du kan se udvalget af løbesko til kvinder her.

Her i webshoppen kan du tage et kig på vores brede udvalg af løbetrøjer til damer, og du kan læse mere om de forskellige modeller. På webshoppen får du gratis fragt og retur, samt hurtig levering. Samtidig er der 365 dages returret.

Vi har selvfølgelig også løbetrøjer til herrer og løbetøj til børn. Hos Eventyrsport kan man finde løbeudstyr til hele familien!

Finde du ikke lige det, som du er på jagt efter her i webshoppen, eller vil du gerne have nogle gode råd til hvilken type løbetrøje, der vil være den rette for dig, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge ned i én af vores mange butikker. Her vil vores kompetente medarbejdere altid stå klar til at hjælpe dig. Du finder butikken nærmest dig her.