Fysioterapi

Sund krop til eventyr | Fysioterapi i Eventyrsport

I Eventyrsport vil vi gerne være med til at støtte op om livet med eventyr og oplevelser i naturen. For at kunne komme afsted på løbeturen, vandreturen eller den store rejse, så kræver det at kroppen kan følge med. Det er her fysioterapien forenes med friluftslivet. Vi ønsker at give alle en professionel og kyndig vejledning, så du får en god og minderig oplevelse i naturen, hvad end det er som løber, vandrer eller friluftsentusiast.

I Eventyrsport introducerer vi  et sundhedsfagligt team i form af fysioterapeuter og en træningsfysiolog, som står klar til at hjælpe dig og tager udgangspunkt i dine behov, din baggrund samt dine ønsker og mål.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej! 

For at kunne komme afsted på løbeturen, vandreturen eller den store rejse, så kræver det at kroppen kan følge med. I Eventyrsport introducerer vi et sundhedsfagligt team i form af fysioterapeuter og en træningsfysiolog, som står klar til at hjælpe dig og tager udgangspunkt i dine behov, din baggrund samt dine ønsker og mål.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej! 

Top_billede_3

Vi hjælper især med | Rådgivning til et aktivt liv

Professionelle fysioterapeuter
 med baggrund i løb og outdoor

Esben

Esben Nielsen | Silkeborg

Uddannet fusioterapuet fra VIA og viderebygget med 4 moduler i moderne smertevidenskab v. Dr. Morten Høgh. Særligt interesserer jeg mig for at hjælpe mennesker med tilbagevendende- eller længerevarende smerteproblematikker. Mit mål er at give den højeste faglige kvalitet, men også at skabe en tryg ramme.

Jeg selv er passioneret naturmenneske, og jeg er glad for at Eventyrsport nu kan tilbyde RunFit til kunderne og at jeg kan være med til at give en god service til jer, som kommer og køber fodtøj og såler hos os.

Særligt interesserer jeg mig for at hjælpe mennesker med tilbagevendende- eller længerevarende smerteproblematikker. Mit mål er at give den højeste faglige kvalitet, men også at skabe en tryg ramme.

Læs mere

Katrine

Katrine Abel | Horsens

Uddannet fysioterapeut fra VIA University College

Jeg interesserer mig særligt for, hvordan mine klienter kan blive selvhjulpne ved at give min rådgivning, behandling og skabe et godt samarbejde. Selv har jeg en stor interesse for løb. Jeg kan nok ikke ”løbe fra”, at jeg i min fritid er en meget dedikeret løber. 

Læs mere

Derfor har jeg sideløbende med mit studie haft fornøjelsen af at arbejde med min helt store passion i Runningstore / Eventyrsport. Nu er der opstået en mulighed for, at jeg kan være med til at tilbyde RunFit i Eventyrsport, hvilket jeg glæder mig til. 


Vi er skabt til at løbe og bevæge os

Kom let i gang | Smertefrit videre

Grafik-til-fys2

Kom let i gang | Smertefrit videre

Grafik-til-fys_mobil

Priser

RunFit - Skadet

RunFit - Ny i løb

RunFit - Optimering af mit løb

RunFit - opfølgning

RunFit - Forløb