Fysioterapi

Sund krop til eventyr | Fysioterapi i Eventyrsport

I Eventyrsport vil vi gerne være med til at støtte op om livet med eventyr og oplevelser i naturen. For at kunne komme afsted på løbeturen, vandreturen eller den store rejse, så kræver det at kroppen kan følge med. Det er her fysioterapien forenes med friluftslivet. Vi ønsker at give alle en professionel og kyndig vejledning, så du får en god og minderig oplevelse i naturen, hvad end det er som løber, vandrer eller friluftsentusiast.

I Eventyrsport introducerer vi  et sundhedsfagligt team i form af fysioterapeuter og en træningsfysiolog, som står klar til at hjælpe dig og tager udgangspunkt i dine behov, din baggrund samt dine ønsker og mål.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej! 

For at kunne komme afsted på løbeturen, vandreturen eller den store rejse, så kræver det at kroppen kan følge med. I Eventyrsport introducerer vi et sundhedsfagligt team i form af fysioterapeuter og en træningsfysiolog, som står klar til at hjælpe dig og tager udgangspunkt i dine behov, din baggrund samt dine ønsker og mål.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej! 

Top_billede_3

Vi hjælper især med | Rådgivning til et aktivt liv

Professionelle fysioterapeuter
 med baggrund i løb og outdoor

Esben

Esben Nielsen | Silkeborg

Uddannet fusioterapuet fra VIA og viderebygget med 4 moduler i moderne smertevidenskab v. Dr. Morten Høgh. Særligt interesserer jeg mig for at hjælpe mennesker med tilbagevendende- eller længerevarende smerteproblematikker. Mit mål er at give den højeste faglige kvalitet, men også at skabe en tryg ramme.

Jeg selv er passioneret naturmenneske, og jeg er glad for at Eventyrsport nu kan tilbyde RunFit til kunderne og at jeg kan være med til at give en god service til jer, som kommer og køber fodtøj og såler hos os.

Særligt interesserer jeg mig for at hjælpe mennesker med tilbagevendende- eller længerevarende smerteproblematikker. Mit mål er at give den højeste faglige kvalitet, men også at skabe en tryg ramme.

Læs mere

Katrine

Katrine Abel | Horsens

Uddannet fysioterapeut fra VIA University College

Jeg interesserer mig særligt for, hvordan mine klienter kan blive selvhjulpne ved at give min rådgivning, behandling og skabe et godt samarbejde. Selv har jeg en stor interesse for løb. Jeg kan nok ikke ”løbe fra”, at jeg i min fritid er en meget dedikeret løber. 

Læs mere

Derfor har jeg sideløbende med mit studie haft fornøjelsen af at arbejde med min helt store passion i Runningstore / Eventyrsport. Nu er der opstået en mulighed for, at jeg kan være med til at tilbyde RunFit i Eventyrsport, hvilket jeg glæder mig til. 


Vi er skabt til at løbe og bevæge os

Booking

Du booker tid til fysioterapi via hjemmesiden under fanen LØB og undersiden FYSIOTERAPI. Har du specifikke ønsker til booking, kan du altid kontakte vores terapeuter, så I sammen kan komme frem til en løsning, der passer dig. Kontakt dem på nedenstående mail og de vil ringe dig op. 

Fysioterapi Silkeborg - Esben Lillevang: eln@eventyrsport.dk

Fysioterapi Horsens og Århus - Katrine Abel: kab@eventyrsport.dk 

Kom let i gang | Smertefrit videre

Grafik-til-fys2

Kom let i gang | Smertefrit videre

Grafik-til-fys_mobil

Priser

Gratis introsamtale 

Vi tilbyder dig en gratis introsamtale. Den er til dig, som gerne vil finde ud af om din problemstilling kan afhjælpes med fysioterapi hos os. Du snakker med en af vores terapeuter, som hjælper dig med at få en afklaring. Samtalen kan finde sted både fysisk i butikken, via telefon eller eller virtuelt via teams. 

Førstegangskonsultation RunFit (90-120 min) 899 kr. 

Vi har lavet denne ydelse til dig, som gerne vil have en grundig gennemgang af din løbestil. Det er ikke blot en kort video af fødderne, men en gennemgang af hele kroppen af en vores fysioterapeuter. RunFit er for dig, som: 

    1. Har en skade relateret til løbeaktiviteter og gerne vil have hjælp til at blive denne kvit hurtigst muligt.
    2. Er ny i løb og vil godt i gang uden skader og med sko, som passer til dig. 
    3. Er nysgerrig på, hvordan du kan optimere din løbestil. 

Denne ydelse indebærer en grundig snak og afdækning af din skade. Samtidig tester vi din funktion, muskel og led. For at stå endnu stærkere filmer vi dig på løbebåndet. Grundigheden og trygheden er i fokus. På baggrund af undersøgelsen i gangsættes tiltag, som skal hjælpe dig mod dine ønsker og mål.

Opfølgende konsultation (30 min) 249 kr. 

Her følger vi op på din forrige samtale. Vi føler op på din træning og hvad du har oplevet siden sidst. Der laves eventuelle justeringer til dit forløb.

Forløb 1999 kr. 

Forløbet er til dig, som vil have en sundhedsfaglig med på sidelinjen over længere tid. Det er til dig, som har brug for en vejledning og styring. Måske fordi du er mest tryg ved det eller fordi du har døjet med en skade længe. Vi oplever mange, som vælger denne løsning. Det består af en første konsultation, 3 opfølgende konsultationer og en slutkonsultation, hvor der evalueres på din baseline fra den første konsultation. Du vil til slut blive testet på ny, både med film af video og muskelstyrke. 

Normal konsultation (45 min) 399 kr. 

Virtuelle samtaler 

Husk at vi tilbyder opfølgende samtaler på video. Vi vil gerne imødekomme din travle hverdag. Faktisk peger studier på, at den virtuelle samtale har ligeså stor effekt som det fysiske fremmøde. Snak med din terapeut om, hvorvidt det kan være en løsning for dig. 

Hvad kan man behandle med fysioterapi?

Eventyrsport har ansat fysioterapeuter for at kunne give dig en endnu bedre service, så du kan komme ud og være mere aktiv. Fysioterapi er til dig, som har brug for at få afdækket en smerteproblemstilling. Det er behandling eller træning, der retter sig mod en mere aktiv tilværelse, som er i overenstemmelse med de indviduelle mål og ønsker du har. Fysioterapi bruges ofte i forbindelse med nedenstående udfordinger

  • Akut opståede smerter i muskler eller led.
  • Længerevarende eller tilbagevendende smerteproblematikker. 
  • Udfordringer i nervesystemet eller kredsløbet. 

Vi hjælper dig med en grundig undersøgelse af dine udfordringer og laver en individuelt tilpasset behandlingsplan.

Tilskud og henvisning fra lægen

I Eventyrsport har vi indgået en aftale med sygesikring Danmark, så du kan få tilskud på dine behandlinger.

Tilskud ved første konsultation: 133 kr. 

Tilskud til opfølgende behandlinger: 88 kr. 

Du kan ikke henvises via din læge, da Eventyrsport ikke er en del af den offentlige sygesikring.