Elevstillinger

Eventyrsport søger outdoor-elever til Esbjerg og Aarhus

Vi tilbyder en ambitiøs salgsassistentuddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig udvikling - et godt springbræt til en spændende karriere videre i Eventyrsport eller detailbranchen!

Er du til kunder og eventyr?

Du elsker kontakten med kunder og er ambitiøs og fuld af eventyr. Du kan lide at kaste dig ud i nye udfordringer, sætte dig ind i produkterne og vejlede kunderne. Vi tilbyder dig til gengæld en attraktiv salgsuddannelse, i en god friluftsbutik med fedt arbejdsmiljø og muligheden for hele tiden at udvikle dig. Men skynd dig - vi skal bruge dig nu!

Din rolle & salgsuddannelse

Som elev i Eventyrsport bliver du en vigtig del af vores team. Dine vigtigste opgaver bliver at:

  • Yde den bedste kundeservice der findes
  • Tage aktiv del i salget og forberedelsen hertil
  • Bidrage til den positive stemning i butikken

Din salgsuddannelse har en varighed på 2 år, som vil bestå af skoleophold og masser af faglig praktik samt sparring med entusiastiske kollegaer. I butikken vil vi gøre vores yderste for at lære dig en masse om salg, kundeoplevelser og ikke mindst butiksdrift. Til gengæld forventer vi, at du er klar til at tage fat og nysgerrig efter ny viden, så du udfordrer dig selv og dine kollegaer.

Vi vægter din personlighed højt. Derfor søger vi en initiativrig og åben teamplayer, som er fuld af energi, og som har lysten og motivationen til at få mest muligt ud af sin uddannelse - både i butikken og på skolemodulerne. For at være mere præcise, søger vi dig, som:

  • Har en stor passion for salg og kundeservice
  • Har et drive for at udvikle sig selv
  • Er ærlig og åben - og gerne fuld af eventyr!
  • Har gerne interesse for outdoor og friluftsliv.

Har det interesse?

Så skynd dig at maile en motiveret ansøgning med billede til den by, du ønsker at arbejde i. Skriv venligst "Butikselev" i emnefeltet. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt den respektive butikschef. Vi vurderer løbende ansøgningerne.

Esbjerg: Ansøgningen mailes til butikschef Lars R. Schmidt på lrs@eventyrsport.dk - tlf: 32101110
Århus: Ansøgningen mailes til butikschef Christian Jacobsen på cej@eventyrsport.dk - tlf: 86181871


Eventyrsport - succesen fortsætter!

Eventyrsport startede i en kælder i 1996. Navnet er sammensat af "Eventyr" og "sport". Ordet "sport" understreger et element af at være aktiv samtidig med, at man nyder sine egne personlige eventyr - rejser, vandreture, skiløb m.fl., og har det sjovt! Vi brænder for friluftslivet og værdierne som kvalitet og service, og har igennem mere end 20 år etableret 11 fysiske outdoor-butikker og en velfungerende webshop.