Indkøbskurv 0

Vinterjakker herrer

Her finder du forede jakker af enhver slags. Der er superlette dunjakker og store, kraftige parkaer, der kan holde enhver snestorm stangen. Find jakker fra Fjällräven, Didriksons, 66°North, The North Face, Helly Hansen og mange flere.

 

Vinterjakker herrer Eventyrsport Webshop

 

Vinterjakke herre nyheder Eventyrsport Webshop

 

 

De stærkeste tilbud til herrer - sorteret efter størrelse


Vinterjakker i S til herrer Eventyrsport Webshop Vinterjakker medium til herrer Eventyrsport Webshop Vinterjakker i Large til herrer Eventyrsport Webshop Vinterjakker i XL til herrer Eventyrsport Webshop  Vinterjakker i XXL+ til herrer Eventyrsport Webshop 

 

 

Parkaer til herre Eventyrsport Webshop

Parkaer herre


Forede jakker til herrer Eventyrsport Webshop

Forede jakker herre


Dunjakker til herrer Eventyrsport Webshop

Dunjakker herre

 

Skijakker til herrer

Skijakker herre

 

 Vinterjakker på tilbud til herrer Eventyrsport Webshop

 

Vinterjakker på tilbud!

 

     

 

 

Se vinterjakker fra de stærkeste mærker her

Fjällräven mærkeshop Eventyrsport Webshop  Haglöfs mærkeshop Eventyrsport Webshop  Didriksons mærkeshop Eventyrsport Webshop  Yeti vinterjakker til herrer Eventyrsport Webshop
 The North Face mærkeshop Eventyrsport Webshop  66 North mærkeshop Eventyrsport Webshop  Tierra mærkeshop Eventyrsport Webshop Meru mærkeshop Eventyrsport Webshop 

 

Se alle vinterjakke tilbud til herrer Eventyrsport Webshop

Pris
Mærke
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Kun nyheder
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
  3. 3
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vinterjakker til herrer

Vinterjakker er i sagens natur praktiske – de skal kunne gardere mod den isvinter, der potentielt kan opstå i det skandinaviske, og de skal også kunne være i stand til at beskytte mod de mange regnvejrsdage, man oplever, når temperaturerne om vinteren endnu ikke har sneget sig under frysepunktet.

 

Godt at vide om isolerende fyld i vinterjakker til mænd

Skal du vælge dun eller fiberfyld? Der er fordele og ulemper ved begge dele. Dunene er verdens bedste isoleringsmateriale i forhold til vægten, så hvis en let jakke er vigtig, skal du vælge dunfyld. Skal du ud i regnvejr, er det smart at have en regnjakke over, for dunene har ikke godt af at være våde i længere tid. De fleste parkaer med dunfyld har også en vandtæt membran, som løser problemet.

Fiberfyld er billigere end dun, men det er til gengæld også tungere. Er din nye jakke til hverdagsbrug, betyder det måske ikke så meget. Under alle omstændigheder har de lette jakker til turbrug ikke godt af at være komprimeret i længere tid, selv om der måske følger en kompressionspose med. Opbevar den hængende eller i en opbevaringspose ligesom din sovepose.

 

Vandtæt eller ej

Mange af Eventyrsports vinterjakker til mænd er vandtætte og åndbare. Det er de takket være Gore-Tex®, Hydratic®, Proof, HyVent og lignende membraner/coatings. Selv om disse er åndbare, vil en jakke uden membran til enhver tid tillade mere damp at trække væk fra kroppen. Skal du steder hen, hvor der altid er frost om vinteren, er det en overvejelse værd, om jakken behøver at være vandtæt.

 

Vinterjakke til herrer – til hverdag eller tur

Er du på udkig efter en herre vinterjakke til hverdag, eller skal du bruge den på en eller anden form for tur, f.eks. skiferie eller vinterfjeld? Kravene er forskellige.

 

En hverdagsjakke behøver ikke at veje og fylde så lidt som muligt, og samtidig med, at den har den rigtige funktionalitet mht. vandtæthed og varme, skal den selvfølgelig også være både smart og pæn. Er der en aftagelig pelskant, kan du justere udseendet efter vejr og humør. Investerer du i en af de smarte 3-i-1-modeller, får du jakke til næsten hele året.

 

Er jakken til turbrug er det nok så væsentligt, at den passer til formålet. Overvej typen af isolering i forhold til rejsemålet. Skal den være med eller uden membran? Skal den have hætte? Skal den kunne bruges under en regnjakke? Der er en del at tage stilling til.

 

Herre vinterjakker fra de stærkeste mærker

Herre vinterjakker i Eventyrsport kommer udelukkende fra anerkendte outdoormærker som Fjällräven, Haglöfs, Didriksons, Yeti, The North Face, Sherpa, 66°North, Tierra og Helly Hansen.

 

Vinterjakke til mænd – køb online eller i butik

På webshoppen har vi et stort udvalg af vinterjakker, og det er let og bekvemt at shoppe via computer, tablet eller smartphone. Se også udvalget i vores fysiske butikker, hvor personalet gerne hjælper dig med at finde en vinterjakke, der passer til det du skal bruge den til. Se adresserne på butikkerne.

 

Mærker

Herre vinterjakker i Eventyrsport kommer udelukkende fra anerkendte outdoormærker som Fjällräven, Haglöfs, Didriksons, Yeti, The North Face, Sherpa, 66°North, Tierra og Helly Hansen.

 

Se også:

Regntøj herrer

Parkaer herrer

Dunjakker herrer