Indkøbskurv 0

Anorakker herrer

Her finder du vores store udvalg af anorakker. Der er både korte og lange, moderne og virkelig retro. Fjällräven og G-1000® fylder meget her, men du kan også finde anorakker fra Helly Hansen, Tierra og Haglöfs.
Pris
Mærke
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
20 40 60 80 100 Alle

Anorakker til herrer

En anorak er i bund og grund en jakke med hætte, der skal trækkes over hovedet. Den stammer fra eskimoerne, hvor den oprindelig var lavet af pels, og i løbet af 1950'erne bredte den sig til Europa og USA, hvor den hovedsagelig blev brugt som skijakke for sidenhen også at bevæge sig ind i hverdagsbeklædningen, hvor den har inspireret til mange modeller i tidens løb.

En vindtæt anorak er ikke et ualmindelig syn inden for klassisk skiløb, især i Skandinavien, og den er heller ikke usædvanlig at se på de unge trendsættere inden for snowboard og freestyle.

 

Fjällräven

Vores gode svenske venner fra Fjällräven er meget stærke i kategorien anorakker, og de har modeller, der har kørt i sortimentet helt tilbage fra 1970'erne. Det kan man da kalde en klassiker.

Fjällravens herreanorakker er oftest lavet i G-1000®, som er en nærmest uopslidelig blanding af polyester og bomuld. Det er meget tæt vævet og dermed vindafvisende, og får det en voksbehandling, er det også vandafvisende. Der er ingen problemer med at komme af med overskudsvarmen i en herreanorak i G-1000®, og kombinerer du med et eller flere lag tøj under, her du en ret fantastisk skijakke til dage uden regnvejr.

 

Lag på lag

Tætsiddende tøj er velegnede til lag-på-lag-beklædning, og vælger man to eller flere tynde lag i stedet for ét tykt, har man mange muligheder for at justere mængden af isoleringsmateriale. Hvis du vil holde stilen fra anorakken hele vejen igennem, så vælg uld som både undertøj og isolerende mellemlag. Du kan selvfølgelig også bruge fleece som isolering.

 

Mærker

I Eventyrsport kan du finde herreanorakker fra en mærker som FjällrävenTierra, Helly Hansen og Haglöfs, som alle er kendte og velansete outdoor mærker med høj kvalitet som et af kendetegnene.

 

Se også:

Fleece herrer

Strik og trøjer herrer

Undertøj herrer

Skitøj herrer

Huer herrer

Handsker herrer