Indkøbskurv 0

Skibukser herrer

Her finder du skibukser til herrer. Der er modeller med og uden for, og nogle af dem har membran, f.eks. Gore-Tex®. Seler, snefang og andet godt er rigt repræsenteret. Find f.eks. skibukser fra Haglöfs, Didriksons og Helly Hansen.
Pris
Mærke
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Kun nyheder
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
20 40 60 80 100 Alle

Skitøj til herrer

Hos Eventyrsport kan du blive klædt på fra top til tå, inden du tager på skitur. Vi har et kæmpe udvalg af skijakker, fleece, skibukser, skiundertøj, skisokker og hvad du ellers har brug for.

 

Lag på lag

Uanset, om de er til alpint eller langrend, kan kan du vælge at bruge lag-på-lag-metoden, der giver mulighed for store variationer i mængden af tøj i løbet af en dag. Det er - kort fortalt - et lag godt undertøj inderst, noget isolerende uden på og en form for skal yderst. Og her er så utallige variationsmuligheder, som du kan læse mere om nedenfor.

 

Herreskibukser

Vores udvalg i herreskibukser i Eventyrsport spænder ganske vidt. Vi har modeller til dig, der skal en enkelt uge på skiferie, men vi har også til dig, der er afsted flere gange, i flere uger ad gangen eller som ligefrem skal være guide eller noget lignende.

 

Herreskibukserne er typisk med aftagelige seler, der også er elastiske og justerbare, så bukserne kan tilpasses dig. Nederst i benene er der som regel en form for beskyttelse på indersiden af benene, så skienes skarpe kanter ikke skærer bukserne i stykker. Indvendigt i benene er der et snefang, som slutter tæt til støvlerne og forhindrer sneen i at finde ved op i bukserne.

 

I et par bukser med disse faciliteter kan du roligt begive dig på en almindelig skiferie. Er du til mere, kan du kigge efter nogen af de andre skismarte detaljer, der også findes.

Faconsyede knæ giver god komfort, og lynlåse i siden af benene gør det muligt at lufte ud omkring lårmusklerne, der kan afgive ganske megen varme, både når du bevæger dig op og ned ad bjergene. Der kan også være forstærkninger på knæ og bag samt et større eller mindre antal fancy lommer.

 

Om bukserne skal være med isolerende foring er op til din indre frossenpind. Måske kan de nøjes med at være vandtætte på knæ og bag, eller foretrækker du membran over det hele?

Husk et par gode underbukser. Modellerne med 3/4 ben fungerer fantastisk sammen med lange skistrømper og -støvler.

 

Mærker og tilbud

Eventyrsport fører skibukser fra anerkendte mærker som Haglöfs, Didriksons, Helly Hansen m.fl., og du kan altid finde et eller flere tilbud på skibukser til herrer.

 

Se også:

Skiundertøj til herrer

Fleece til herrer

Trøjer til herrer

Skijakker til herrer

Skihandsker til herrer

Huer til herrer