Indkøbskurv 0

Klatresko herrer

Vi har kvalitetsudstyr til alle former for klatring. Vores udstyr er holdbart, så du kan stole på det, når du hænger oppe under loftet eller under den fri himmel. Om du er til bouldering, sports- eller klippeklatring og om du er begynder eller øvet har vi et par robuste sko til dig. Vi forhandler nogle af de bedste outdoormærker på markedet. Kvalitet og funktionalitet er vores topprioritet.

Pris
Mærke
Farve
Vis outlet
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
20 40 60 80 100 Alle

En sikkerhed i de vågede højder

Du står nede foran klatrevæggen. Om lidt hænger du 3-4-5meter over jorden. Der er kun dig og dine muskler at regne med. Er du uopmærksom et øjeblik smutter hånden eller foden og du hænger i linen, må opgive og ned på jorden igen. For at optimere dine muligheder for at nå til tops er det vigtigt med noget godt udstyr, du kan stole på. Klatreskoen gør ikke meget væsen af sig, men til gengæld hjælper de meget. Da du startede med at klatre var det nok i kondisko, men ønsker du at optimere og blive bedre, er det et must med et par gode klatresko.

Smidige klatresko hvor der er tænkt på detaljen

En smart Velcro®-lukning gør skoen let at tage af og på, og du kan samtidig nemt justere klatreskoens pasform ved enten at stramme eller løsne velcro’en lidt.

Klatreskoene er udformet så de styrker foden samtidig med at den får lov at bevæge sig smidigt i det strækbare materiale, som skoene er syet i. En overdel konstrueret i blødt, naturligt læder bagtil, og Lorica® syntetisk læder i forfoden giver eksempelvis god komfort. Foden bliver ikke generet af skarpe syninger eller for, der gnaver. Der er god slidstyrke i skoene, og de holder derfor pasformen hele deres levetid.

E-Grip® i sålen gør, at den er meget sensitiv samtidig med at den indeholder edging-kvaliteterne. Du kan også få en sko der er konstrueret med en stærk elastik, der går fra underfoden rundt om hælen. Den giver igen optimal kontrol og præcision.