Fleece herrer

Her finder du herrefleece i alverdens udforminger og i mange forskellige tykkelser. Der er tekniske fleece til sport og lag-på-lag og dem i en mere hverdagsagtig stil.

  per side
  Sorter stigende

  Fleece til mænd

  Fleece er egentlig et materiale, men det har også lagt navn til en hel varekategori. Stort set alle ejer et eller flere eksemplarer, og det er der god grund til. Fleece fås nemlig i et utal af varianter; tykke, tynde, mere eller mindre strækbare, med eller uden vindtæt membran, med forskellige strukturer i overfladen og måske kombineret med andre materialer.

   

  Lag på lag

  Tætsiddende fleecetrøjer er velegnede til lag-på-lag-beklædning, og vælger man to tynde i stedet for én tyk, har man bedre muligheder for at justere mængden af isoleringsmateriale. Du kan også vælge en ægte bamse-fleece i et tykt materiale. Jo mere luft, der er i fleecen, jo bedre isolerer den.

  Fleece er generelt et meget funktionelt materiale, der er slidstærkt og tørrer hurtigt. En af de rigtigt tunge drenge på fleecefronten er Polartec®, som laver voldsomt mange forskellige udgaver.

   

  Miljø

  Der findes rigtig mange miljøvenlige fleecetyper på markedet, og de er typisk lavet af genanvendte sodavandsflasker. Er du ikke til plastik, er de fantastiske Realfleece-trøjer i Merinould fra Icebreaker måske et alternativ. Tynde fiber- eller dunjakker kan bruges i stedet for de kraftige fleecetrøjer.

   

  Tilbud på fleece til herrer

  Vi byder altid på et eller flere gode tilbud på herrefleece i Eventyrsport. Kig ind i en af butikkerne, eller handl her på siden. Husk, at vi har fri fragt med GLS, fri retur og prisgaranti.

  Mærker

  I Eventyrsport kan du finde herrefleece og lignende produkter fra en del forskellige mærker: Haglöfs, Fjällräven, 66°North, Sherpa, The North Face, me°ru' og en del flere.

   

  Se også:

  Strik/trøjer til herrer

  Vinterjakker til herrer

  Dunjakker til herrer

  Veste til herrer