Herrer

2940 Varer

Herrejakker, herrebukser, herrestøvler... her kan du finde tøj fra yderst til inderst samt sokker, tilbehør og fodtøj til mænd, der elsker kvalitet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Outdoortøj til herrer

Hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af kvalitetstøj til herrer til outdoor, friluftsliv, rejse og fritid. Vi har alt det, som du har brug for, for at blive klædt på fra top til tå og sørger for, at du kan få det helt rettet udstyr med, uanset hvor dit eventyr måtte tage dig hen.

Det betyder intet, om du er til vandring, skiløb, cykling, løb eller noget helt andet. Her hos Eventyrsport kan du finde alt det, som du har brug for, for at kunne yde dit allerbedste. Det gælder, uanset om du er til cykling, vandring, løb, ekspeditioner, ski eller noget helt andet.

Du kan se vores mange forskellige kategorier af outdoortøj til herrer øverst på siden her. Her kan du klikke ind på hver enkelt kategori og finde frem til lige det, som du er på udkig efter.

Yderligere kan du i teksten herunder få et kort overblik over alle vores forskellige kategorier og læse om, hvilken slags gode produkter til herrer vi har at byde på, samt alle de gode kvalitetsmærker som du finder hos os. Det er bare om at tage et kig og måske blive inspireret til, hvad det næste eventyr skal være.

Find alle de kendte kvalitetsmærker 

Her hos Eventyrsport har vi rigtig mange anerkendte mærker i butikken. Du kan finde alt fra outdoortøj, sportstøj til flere forskellige typer af støvler og sko til mænd fra et bredt udvalg af forskellige kvalitetsmærker.

I vores udvalg kan du eksempelvis finde tøj, fodtøj og udstyr til herrer fra Fjällräven, Haglöfs, Adidas, Didriksons, Salomon, Icebreaker, Helly Hansen, Tentree, Vaude, The North Face og mange flere.

Kategorier

Vi har tøj og udstyr inden for et væld af forskellige kategorier: Jakker til sommer, vinter og regn. Fleece, trøjer, strik, bukser og shorts så du kan finde den helt rette beklædning. Undertøj, sokker og strømper, samt huer og vanter, så du kan blive klædt på fra inderst til yderst. Forskelligt fodtøj til alt slags vejr såsom støvler, sko og sandaler.

Yderligere kan du også finde en masse godt udstyr til outdoorlivet, såsom rygsække, soveposer, telte, køkkengrej, og rejsetilbehør som pengebælter og myggenet. Vi har også et bredt udvalg af løbe- og cykelgrej, samt kajakker, kajakudstyr og klatreudstyr.

Vi har dermed alt i tøj og udstyr til herrer, som holder af at være aktive og ude i naturen. Herunder finder du et kortere overblik over de forskellige kategorier.

Overtøj til al slags vejr

Vi ved det alle - det danske vejr kan byde på lidt af hvert. Sol, varme, regn, blæst og frost, det hele hører med til det danske klima. Det forskellige vejr kræver ofte noget bestemt overtøj. Det gør sig i høj grad også gældende, hvis du er glad for outdoorlivet og gerne tager på rejser ud af landet på forskellige eventyr.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af jakker til herrer. Du kan finde jakker til hverdag, fritid og sport, og der er modeller, som passer til al slags vejr. Varme, vandtætte, åndbare, isolerende eller lette - uanset hvilken sæson du mangler en god jakke til, så kan du finde den hos os.

Skal du ud i kulden, så kan du i vores store udvalg skitøj til herrer finde alt det, du har brug for, for at holde dig varm og tilpas. Det vigtigste, når du skal stå på ski, eller bare skal være ude i koldt vejr, er selvfølgelig, at dit skitøj kan holde dig varm og tør. Det klares bedst med en skijakke, skibukser, skisokker og -undertøj samt nogle gode skihandsker eller -luffer.

Regntøj til herrer er altid godt at have klar i skabet. Er du et outdoor-menneske, eller cykler du måske til og fra arbejde, så er det et helt essentielt med noget godt regntøj. Vi har et stort udvalg af regnjakker, regnbukser, regnsæt, regnslag og -ponchoer til herrer, samt regnovertræk til tasker og hjelme.

Fodtøj i høj kvalitet

Dit fodtøj er noget af det vigtigste udstyr, når du holder af at være aktiv i det fri. Det gælder uanset, om du skal ud at vandre, løbe, cykle, på byvandring eller noget helt andet. Det er trods alt dine fødder, der skal sørge for, at du kommer fremad, og derfor skal dit fodtøj også være i orden.

Hos Eventyrsport finder du et bredt udvalg af forskellige typer støvler og sko til herrer. I vores store udvalg er der alt fra vandresko og gummistøvler til løbesko og hverdagssko. Med andre ord, du kan finde lige det fodtøj, som du står og mangler.

Vi har selvfølgelig et stort udvalg af vandresko og vandrestøvler til herrer fra mange kendte kvalitetsmærker. De mange modeller af vandrestøvler og vandresko til herrer kommer i et væld af forskellige designs og materialer, som passer til alle typer eventyr.

Hvis vejret rammer de varmere temperaturer, så kan det være skønt at få lidt luft til fødderne. Her er det oplagt at anskaffe sig et par sandaler til herrer. I vores udvalg finder du både vandresandaler og sandaler til hverdag.

Vi har altså fodtøj til ethvert formål.

Alt i løb til herrer

Hvad end du er en habil løber med mange kilometer i benene eller helt nybegynder, så er det en god ide at have styr på dit løbegrej. Her hos Eventyrsport finder du alt i løb til herrer.

Vi har et bredt udvalg af både løbesko, -tøj og -udstyr til herrer fra mange kendte kvalitetsmærker. Så det er bare om at finde det løbegrej, som du står og mangler og så komme afsted ud på løberuterne.

Cykeltøj til herrer

Hos Eventyrsport finder du alt i cykeltøj og -udstyr til mænd. Vi har alt det, du kan få brug for, hvis du ofte sætter dig på sadlen og tramper afsted i pedalerne.

Uanset om du er hverdagscyklist eller bruger din cykel som træningsredskab, så er der bare noget tøj og udstyr, som er mere rart at cykle i end andet. Du finder vores brede udvalg af cykeltøj til mænd her.

Jagttøj og jagtudstyr i høj kvalitet

Når du skal på jagt, så skal dit jagtudstyr og jagttøj til mænd naturligvis være i orden. Der skal ikke være noget, der mangler eller generer, når du bevæger dig rundt i naturen på jagt.

Eventyrsport har et stort udvalg af jagttøj til herrer, såsom varme trøjer og uldsokker, så du kan holde varmen, selv når du skal stå stille i lang tid.

Vi har selvfølgelig også et godt udvalg af jagtudstyr, hvor du eksempelvis kan finde termokander og -krus til at holde kaffen varm, samt knive og økser. Du kan finde alt i jagtudstyr her.

Outdoorbukser og -shorts til herrer

Der er flere muligheder, når du skal vælge herrebukser eller -shorts til outdoorliv og til hverdag.

Holder du eksempelvis af at vandre, eller generelt bare bevæge dig rundt i naturen, så er det helt oplagt, at du tager et kig på vores vandrebukser herrer. Her finder du blandt andet almindelige bukser, zip-off bukser, samt knickers og kneepants.

I vores udvalg finder du naturligvis også en masse forskellige slags outdoorshorts til herrer, så du kan være klar, når vejret byder på varmere temperaturer.

Trøjer, t-shirts og skjorter

Hos Eventyrsport kan du finde et bredt udvalg af overdele til mænd. Varmende, vindtætte, temperaturregulerende, lette eller luftige. Der er modeller til alle formål og alt slags vejr.

Du kan blandt andet finde et kæmpe udvalg af fleece, strik og trøjer til herrer. Der er modeller i forskellige tykkelser, som kan holde dig varm og tilpas i lige præcis den type vejr, som du skal ud i. Det store udvalg af forskellige trøjer giver dig også rigtig god mulighed, for at finde de helt rette overdele til at lave lag på lag teknikken. Du kan se udvalget her.

I vores store sortiment af overdele kan du også finde mere lette og luftige muligheder. Vi har eksempelvis flere skjorter til herrer, som egner sig til både outdoor- og hverdagsbrug. Yderligere har vi t-shirts til herrer, som kommer i både bomuld, merinould og hurtigtørrende kunstmaterialer. Tag et kig på dem her.

Få styr på det inderste lag med outdoorundertøj til herrer

Det inderste lag er selvfølgelig dit undertøj. Hos Eventyrsport kan du finde outdoorundertøj til herrer, som er skabt til mange timer i naturen.

Her snakker vi eksempelvis om uldundertøj til mænd, som er temperaturregulerende og derfor helt ideelt, som det inderste lag på en tur ud i det køligere vejr, samt skiundertøj til de sjove dage på pisterne.

Er du på udkig efter badetøj kan du selvfølgelig også finde det her på siden. Her er både våddragter og badesko til eksempelvis kajak- eller paddleboard eventyret, samt badeshorts til vandsport i svømmehallen og en tur på stranden.

Bliv klædt godt på fra top til tå

Her hos Eventyrsport kan du finde alt det, som du har brug for, for at blive klædt ordentligt på til outdoorlivet - hele vejen fra top til tå.

Du kan finde huer, som holder ørene varme og hatte og kasketter, der skærmer for solen. Vi har handsker og luffer til at beskytte hænderne og halsedisser og tørklæder til de kolde dage. Helt generelt kan du finde alt det tilbehør til herrer, som du kan få brug for i dit outdoorliv eller når du bevæger sig rundt udenfor til hverdag. Du kan se udvalget her.

Når det kommer til at holder tæerne og fødderne varme, så har vi et fremragende sortiment af gode kvalitets sokker til både sport, hverdag og outdoorlivet. Vi har eksempelvis vandresokker til herrer, til når du skal ud på vandrestierne. Du kan også tage et kig på vores gode uldsokker, som er naturligt lugthæmmende og varmer og isolerer, selv hvis sokkerne bliver våde. Du kan se udvalget af sokker og strømper til mænd her.

Find dit outdoortøj og -udstyr hos Eventyrsport

Kort sagt: her hos Eventyrsport kan du blive klædt på fra top til tå, inderst til yderst, i sko, strømper og udstyr fra alle de kendte mærker.

Vi har selvfølgelig outdoortøj til hele familien, og du kan finde godt outdoortøj og -fodtøj til både børn, kvinder og mænd her hos os.

denne side kan du udelukkende finde tøj, fodtøj og udstyr til herrer. Men hvis du klikker rundt i vores webshop, kan du også finde gode kvalitets produkter til damer eller børn.

Du kan også besøge vores store blog, hvor du kan læse forskellige guides og få inspiration til eventyr. Du finder den store blog her.

Finder du ikke det grej, du skal bruge, eller har du spørgsmål til størrelse og pasformer, så er du mere end velkommen til at besøge en af vores mange butikker. Her står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Du finder butikken nærmest dig her.