Henter data...
Muusmann Forlag

Grøn bålmad bog

Farver Option
Størrelse Option Størrelsesguide
44
44
44
44
44
44
299,00 kr
På lager i Webshoppen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Orders placed before 15:00 are attempted to be shipped the same day
  • 00 Timer
  • 00 Min
  • 00 Sec
  • Fri fragt og retur

    Fri fragt i Danmark med GLS

  • Hurtig levering

    1-3 dages levering med GLS

  • Prisgaranti

    Altid konkurrence­dygtige priser

  • Brug for hjælp

    Ring til kundeservice 78 78 90 20

  • Beskrivelse
  • Bålmad er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Hvis der er én form for madlavning, som i den grad bliver forbundet med danskernes elskede hygge, så er det at lave mad over bål.

    Bålmad lokker mennesker i alle aldre udenfor, og man kan tilberede meget andet end grillede skumfiduser og ristede pølser over bål. Blandt andet er mulighederne nærmest uendelige for at inddrage grøntsager i bålkøkkenet.

    Hvilke og hvordan giver kokken Nicolai Tram forslag til i denne bog, der er opfølger til succesen Bogen om bålmad, som blev udgivet i sommeren 2019 og allere­de er udkommet i 3. oplag.

    Bogen Grøn bålmad giver en introduktion til at lave mad over åben ild med 50 bud på vegetariske bålretter i forskellige sværhedsgrader plus det løse. Lær at bygge og tænde bål, få styr på udstyr, sikkerhed og de tilberedningsmetoder, som egner sig bedst til at tilberede grøntsager på bålet. Her er alt fra klassiske opskrifter på grillede asparges hollandaise og chili sin carne til de mere vovede og kreative som kålroe bagt i ler eller helstegt ananas.

    Bogen er blevet til i et samarbejde mellem Nicolai Tram og hans hustru, fotograf Eva H. Tram, som har taget bogens smukke billeder. Sammen giver de deres personlige tips til, hvordan de med succes har gjort bålet til en vigtig del af hverdagen og bruger det som omdrejningspunkt for uforglemmelige oplevelser udendørs med deres børn, familie og venner – og bare de to sammen.

    Om forfatterne


    Eva Helbæk Tram
    Eva H. Tram har arbejdet som gastronomisk skribent og redaktør for magasiner og guides i mange år, inden hun nærmest ved et tilfælde samlede kameraet op og lod sin madglæde vitalisere sig i billeder også.

    Nicolai Tram
    Nicolai Tram har som kok arbejdet på toprestaurater i ind- og udland, før han forlod restaurationsbranchen for i stedet at lave tv. Med denne bog markerer han en nyfunden kærlighed til maden og ikke mindst ilden.

    Detaljer:

    • Indeholder 50 opskrifter på vegetarisk bålmad
    Varenummer:
    2702000002
  • Specifikationer
  • Lagerstatus i butik
  • Anmeldelser
Specifikationer
Mere information
MærkeMuusmann Forlag
KønHerre, Dame, Dreng, Pige
Lagerstatus i butik

Vælg nedenfor hvilken størrelse og evt. farve som du vil se lagerstatus for. Lagerstatus opdateres flere gange dagligt, men produktet kan desværre være solgt, når du kommer ned i butikken. Hvis du gerne vil undgå dette kan du ringe til butikken og få lagt varen til side, du kan se butikkens telefonnummer under hver enkelt adresse.

Hvis varen er på lager i webshoppen kan du også kan bestille den og vælge "Leveres til butik" i checkout - så sender vi en sms når varen er klar til afhentning i butikken. (Oftest kan varen hentes næste hverdag efter varen er sendt. Du kan se øverst her på siden hvornår vi sender pakker næste gang.)

Anmeldelser