Vandreren - Morsdag

gaveider_vanderen

GAVER TIL VANDREREN

Vandreren giver skridttælleren travlt. Der bliver vandret kilometer efter kilometer herhjemme og rundt i verden, både for at opleve og for at slappe af. Vandreren kan helt sikkert anbefale en god vandrerute og føler sig bedst tilpas iført rygsæk, vandrestøvler og vandrebukser. På gavelisten finder du gaver til kilometervis af gode oplevelser i vandrestøvlerne. Det er praktisk grej, komfortabelt fodtøj, funktionel beklædning og smart tilbehør. Og det er inspiration til den næste vandreoplevelse. Kort sagt alt det, der gør enhver vandrer glad. 

POWERBANKS

Når vandreren er kilometervis fra den nærmeste stikkontakt, er en Powerbank eller et solpanel en god hjælp til at holde liv i telefonen.

SMÅ RYGSÆKKE

De små rygsække har den perfekte størrelse til endagsvandreture og udflugter. Så kan vandreren snildt have alt det vigtigste med på turen. Og bonus: De har rygsække er lige så anvendelige til hverdag

SOVEPOSER

Eller hvad med at give en gave, der sikrer den aktive vandrer en god nats søvn? Efter en dag på farten er det fantastisk at krybe ned i en behagelig sovepose og lade dagens indtryk bundfælde sig.

BRÆNDERE

Med en brænder er vandreren sikret nem adgang til enkle retter og varme drikke, selvom der er langt til nærmeste komfur og kaffemaskine. 

STØVLER

Vandreren er på fødderne hele dagen, og derfor er det selvfølgelig vigtigt med godt fodtøj. Vælger du at give et par vandrestøvler til mors dag, er vandreren sikret stabilitet og støtte fra første til sidste skridt.

TILBEHØR

Er gaven til en vandrer, som gerne rejser til kolde destinationer, så kan du give en gave, der holder hende varm fra top til tå. Her er lækre handsker, varme huer, pandebånd og uldsokker. 

MELLEMLAG

Du kan pakke gavepapiret om en lækker, varm fleece, strik eller trøje. Den kan hun bruge som et varmt yderlag på lune forårsdage og kølige sommeraftenener.

ULDUNDERTØJ

Hvad med at forære et blødt basislag? Basislaget har den vigtige opgave at få fugt og sved væk fra kroppen, så man bliver holdt tør og komfortabel på hele ruten.

BUKSER

Eller hvad med et par praktiske vandrebukser, som er slidstærke, hurtigtørrende og strækbare? De er optimale at have på, når man er i bevægelse en hel dag og måske møder lidt regn på farten. De kommer med et hav af praktiske detaljer, for eksempel har flere af dem forstærkning på knæene, lommer til opbevaring af småting, ligesom en god andel kan omdannes fra bukser til shorts. 

JAKKER

For vandreren er godt overtøj selvfølgelig afgørende. Så hvorfor give en jakke til mors dag? Der er både tekniske regnjakker, lune fiberjakker og klassiske anorakker. Med sådan en gave kan man komme af sted, selv når vinden blæser eller regnen falder.  

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price