gaver til udekokken

gaveider_ude_kokken

GAVER TIL UDEKOKKEN

"Til ham eller hende, der hellere fyrer op for grillen end komfuret, som kan kreere enhver ret på Trangia og kan give enhver kok baghjul, når der skal laves mad over bål. Det er personen, der elsker at prøve nye opskrifter og skabe lækre retter til familie og venner under åben himmel. På listen finder du inspiration til gaver, der gør udekokken rigtig glad. Det er alt det, der skal til for at skabe lækker mad i det fri; lækkert køkkengrej, alverdens kogegrej, tilbehør og spændende opskrifter."

BÅLUDSTYR

Hvis det er bålet, din udekok bedst kan lide at lave mad på, så er det måske bålgrej, han eller hun skal have i gave? Her er opskrifter og udstyr til at lave lækker aftensmad og velsmagende desserter over bålet. Og der er grej, der gør det sikkert og nemt at håndtere varme gryder og jern.

TRANGIA TILBEHØR

Med Trangiaen kan udekokken lave mad alle steder. Hvorfor ikke give et komplet udekøkken? Det er lige til at pakke sammen og tage med i rygsækken. Har din udekok allerede en Trangia, kan han eller hun tage sit Trangia-kendskab til næste niveau med en Trangia-kogebog. Her giver du en gave, der kan give mange velsmagende måltider under åben himmel.

KNIVE

Det er svært at undvære en kniv, når man skal lave mad i det fri. Så hvad med at give din udekok en skarp, anvendelig kniv, der gør processen fra råvarer til madretter til en leg?  Der er både praktiske knive med ildstål og sliber, og der er flotte spiseknive. 

ØKSER

Ingen bålmad uden brænde. Derfor er en økse også et essentielt værktøj for den dedikerede bålkok. Her er flere forskellige størrelser, der passer til forskellige formål og lokationer.

SPISEGREJ

Hvad med at forkæle med spisegrej og køkkengrej? Det kunne for eksempel være en holdbar støbejernsgryde, der nærmest ikke kan slides op, eller en jetboil der koger vand lynhurtigt. Når den dampende varme mad er klar, skal den selvfølgelig serveres rigtigt. Derfor er spisegrej og vandflasker også gaver, der vil falde i god jord hos enhver udekok.

BØGER

Nye, velsmagende opskrifter eller spændende bøger, som guider udekokken til at sanke eller til at blive endnu bedre til at begive sig i naturen. Det lyder som en perfekt gave til udekokken.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price