gaver til outdoor-eksperten

gaveider_outdoor_eksperten

GAVER TIL OUTDOOR-EKSPERTEN

For outdoor-eksperten er outdoor er en livsstil. Det er ham eller hende, der føler sig godt tilpas midt i den rå, storslåede natur, hvor der er højt til himlen og langt til hverdagens fornødenheder. Det er personen, der har skabet fuld af teknisk tøj og alverdens grej, og som ser teltet som sit andet hjem. Skal der vandres, klatres eller trekkes, så er outdooreksperten klar. Gaverne vækker glæde, hvis de er tekniske, funktionelle – og fede! I gaveinspirationen finder du teknisk beklædning, grej og gadgets til alle eventyr.

MULTITOOLS

De her multitools fylder næsten ingenting, til gengæld kan de næsten alt. Det her lille stykke værktøj med de mange funktioner er rigtig godt at have ved hånden, når outdoor-eksperten er på tur. 

KNIVE

Kender du en outdoor-ekspert, der er vild med at samle svampe, snitte træ eller lav mad i det fri? Så er de her knivskarpe gaver helt optimale.

PANDELAMPER

Eller hvad med at give en gave, der lyser mørket op? Pandelampen er en hjælpende hånd, når mørket bryder frem. Så har outdoor-eksperten hænderne fri til at læse, lave mad, spille spil eller finde sig til rette i teltet.

MADGREJ

Uden mad og drikke… Er gaven til en, der gerne er ude i en eller flere dage, skal der skal der selvfølgelig laves mad. Her er køkkengrej, der sikrer et godt måltid i det fri. Fra en lækker ret over bålet til nem mad og drikke på vandreturen. 

STØVLER

Er Outdooreksperten glad for at vandre, trekke eller generelt tilbringe dagen på farten? Så vil han eller hun helt sikkert også blive glad for et par gode støvler, der trofast kan følge med fra den ene tur til den anden. Godt fodtøj er altafgørende, når der skal tilbagelægges kilometer efter kilometer på rejsen. 

TILBEHØR

Isolerende og åndbart tilbehør er uundværligt, når man er udenfor i de kolde temperaturer. Det kan være en varm hue, et par vandtætte handsker, en buff eller gode sokker, der hjælper med at holde komforten på farten. De her små detaljer kan gøre en stor forskel.

UNDERTØJ

Hvad med at pakke gavebåndet om de her fede basislag? Undertøjet er med til at holde outdoor-eksperten varm og tør, når dagene bliver brugt udenfor. Her kan du give en gave, der er med til at bygge varmen op fra inderst til yderst. 

SKALJAKKER

Skaljakken er meget mere end en almindelig regnjakke. Skaljakken er selvfølgelig vandtæt - men den er også vindtæt og åndbar. Den heldige modtager får en jakke, hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer: Det kan være, hvordan lynlåsene fungerer, hvordan syningerne er placeret eller teknologier, der hjælper med at hæve temperaturen og åndbarheden i jakken. Her giver du en gave, der i dén grad kalder på eventyr. 

FIBER OG DUNJAKKER

Vil du give lidt ekstra varme i julegave, er det et godt bud med en fiberjakke eller dunjakke. Der er overgangsjakker til drilsk vejr, alsidige jakker der både kan fungere som overtøj og varmt mellemlag, og der er jakker til ham eller hende, der kan høre skiferien kalde. 

BUKSER

Slidstærke outdoorbukser et et sikkert hit til ham eller hende, der bruger timer, dage eller uger langt fra hverdagens luksus. Syet i robust materiale med masser af funktionelle detaljer, der er guld værd, når outdoor-eksperten er på tur. 

FLEECE

Eller hvad med at give en blød og lun gave? Uldtrøjer og fleecetrøjer er endnu et sikkert hit til outdooreksperten, som han eller hun kan bruge året rundt. Der er klassisk, blød fleece og lækre, temperaturregulerende uldtrøjer. Det er en blød pakke, der vil vække glæde.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price