Careful Choice

gaveider_carefull_choice

GAVER MED GRØN SAMVITTIGHED

"Her finder du gaver, der både er til glæde og til gavn. På gavelisten er der inspiration fra brands, der arbejder målrettet på at skabe produkter, som passer godt på vores klode og de mennesker og dyr, der bor på den. Du kan for eksempel give en gave og støtte en skoledag i Nepal, plante 10 træer eller ganske enkelt være sikker på, at din gave er skabt med omtanke for miljøet og med socialt ansvar. Alle gaverne på listen har vores Careful Choice-mærke. "

LØBETØJ

Leder du efter en julegave til en aktiv person, der gerne vil passe på Jorden? Så finder du måske årets julegave blandt det her fine løbetøj - som naturligvis er Careful Choice-mærket.

DUFFELS OG SMÅ RYGSÆKKE

Er din modtager altid på vej - til at opleve nye ting, til udflugter, til sport? Så er en lille rygsæk eller en duffeltaske en idé. Det er en alsidig gave, som den heldige modtager kan bruge, uanset om destinationen er en kort vandrerute, et hotel, arbejdspladsen eller den lokale sportshal.

SHERPA

Sherpas mål er at uddanne den næste generation i Nepal. For hvert solgt produkt, donerer de en skoledag til et nepalesisk barn. Sherpas produkter er også skabt med omtanke for miljøet. For eksempel bliver resterne fra tøjproduktionen brugt, når der bliver produceret andet tøj. 

TENTREE

Vælger du at lægge noget af det lækre tøj fra Tentree under træet i år, er du samtidig med til at plante 10 træer i verden. Tentree planter nemlig 10 træer for hvert eneste produkt, de sælger. Deres mål er at plante 1 milliard træer inden år 2030. 

VAUDE

Køber du en julegave fra Vaude, kan du være sikker på, at der lagt masser af kræfter i, at produktet er skabt med omtanke for miljøet. Vaude har deres eget klimamærke, Green Shape, som blandt andet stiller krav til produkternes levetid, reparationsevne, materialevalg, arbejdsmiljø, lønforhold, hvorvidt de kan vaskes ved lave temperaturer og genanvendelighed. I 2022 blev Vaude desuden erklæret klimaneutral. Det betyder, at de kompenserer for Co2-udledning i forbindelse med produktion, transport og shipping. 

ICEBREAKER

Lander det lækre uldtøj fra Icebreaker under træet i år, forærer du en gave, som er skabt med strenge krav til dyrevvelfærd og miljøhensyn. Derfor har de blandt andet langvarige kontrakter med fåreavlerne, hvilket giver avlerne mulighed for at investere i mere bæredygtige tiltag. Og så stiller de naturligvis krav til fårenes levevilkår. Icebreaker arbejder desuden på at udase al plastik. De få, syntetiske fibre, der indgår, er i stedet lavet af biobaseret materiale. 95% af Icebreakers forbrug af stof er naturligt eller plantebaseret.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price