Advents- og kalendergaver

gaveider_mandelgaven

MÅ GERNE ÅBNES INDEN JUL

Kender du en, der synes, der er længe, længe til juleaften? Her finder du stakkevis af gaveidéer, der gør det lidt nemmere at vente på, at vi kan åbne gaverne under træet. På listen er der gavefyld til julesokkerne, inspiration til adventsgaverne og idéer til mandelgaven, der kan gøre både din bedstemor og din nevø glad. Sommetider er de mindste gaver, der vækker allerstørst glæde. 

TERMO

En god termoflaske kan den heldige modtager have glæde af hele året rundt. På udflugter, vandreture og gåture i vinterhalvåret er det fantastisk at kunne varme sig på en lækker kop kaffe, kakao eller te. Og i de varme måneder er det rart at have en iskold forfriskning inden for rækkevidde. Der er forskellige størrelser og flere flotte farver at vælge imellem. 

SVAMPEKNIVE

Om efteråret pibler de frem i skovbunden, og det er hyggeligt at gå og finde lækre spisesvampe. Er svampejagten en ny hobby, eller er der en spirende nysgerrighed for de mange svampe? Så giv en hjælpende hånd til at komme i gang; det kræver heldigvis ikke meget udstyr. Her kan du finde svampeknive og en guidebog, der er god at have ved hånden, når der skal samles svampe. 

BØGER

Du kan også give en gave, der hjælper med at fordrive ventetiden, mens vi venter på juleaften. Så kan den heldige modtager bruge tiden på at lære nyt, dykke ned i spændende opskrifter eller se tilbage på tidligere rejser. 

EMALIEKOPPER

Emaljekopperne har fine motiver, så du kan matche modtagerens interesse og stil. Kopperne har god plads med et rumfang på enten 3 dl eller 0,5 liter. De er perfekte, hvis der skal nydes en varm drik rundt om bålet, i teltet, eller mens den næste tur bliver planlagt.

SPIL

Hvad med at finde de sjove spil frem? Der ligger mange timers sjov gemt i æskerne, som vil glæde både store og små. Det kan modtageren have glæde af her i december, hvor ventetiden kan føles lang, men også på lange køreture og sommeraftenener rundt om bålet. 

VANDFLASKER

Det er altid godt at have vand lige ved hånden. Her er et par forslag til fine vandflasker, som man kan bruge både i hverdagen og på farten. Her er både termoflasker og klassiske vandflasker med praktisk bærehåndtag. Vælg mellem mange forskellige designs.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price