Gummistøvler

Her finder du gummistøvler til damer og især børn. Der er modeller med eller uden isolering, men vandtætte, det er de alle sammen. Festlige børnestøvler og stilfulde damestøvler fra Viking, Keen og Didriksons.

  per side
  Sorter stigende

  Lange og korte gummistøvler fra kendte kvalitetsmærker

  Kom regnen i forkøbet med et par ordentlige gummistøvler, der sikrer tørre sokker hele dagen! Når vejret er rigtig vådt, er der intet som et par pålidelige og rigtig gode gummistøvler, der kan holde dine fødder tørre. 

  Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af gummistøvler til damermænd og børn. I sortimentet er der både lange og korte varianter til hele familien samt modeller med og uden isolerende og lækkert for. Du kan dermed være sikker på, at der er en model, der passer perfekt til dig og dit behov.

  Hos Eventyrsport finder du gummistøvler fra kendte mærker som alsidige Viking og smarte LaCrosse, der laver kvalitetsgummistøvler til hele familien. Til de mindste i flokken finder du desuden også gummistøvler til børn i høj kvalitet fra de danske brands Bisgaard og Mikk-Line.

  Til kamp mod regnen med gummistøvler i gode materialer

  Skal du cykle til arbejde i regnvejret, være klar til mudderhuller på festival eller måske sikre, at dit barns fødder holdes tørre, selv når der hoppes i vandpytter i børnehaven? Så er gummistøvler det helt perfekte valg.

  Det er altid rart med et par gummistøvler på skohylden, som er til at regne med – så du eller dit barn er forberedt, hvis regnskyerne skulle sprede sig på himlen. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at de er praktiske at have ved hånden, hvis himlens sluser åbner sig, og du skal ud at danse regndans.

  De fleste af vores gummistøvler er lavet i naturgummi og har en solid ydersål, så det er til at stå fast på underlaget i al slags vejr; både mudder og vand – eller sne, hvis støvlerne også bruges til vinter. 

  Et par gode gummistøvler kan sagtens bruges på alle tider af året – og hvis du passer godt på støvlerne, kan de sagtens holde tæt i flere år, så du trygt kan regne med dem på våde og van(d)skelige dage. Nogle af modellerne er desuden foret med for eksempel fleece eller uld, der holder dine fødder varme i sjap og regn, så støvlerne kan bruges om vinteren også.

  Gummistøvler som værn mod vinteren

  Gummistøvler kan bruges hele året. For der er modeller, der passer til alle slags temperaturer og vejrforhold. Det gælder bare om at vælge den rette model; især hvis du vil holde fødderne varme og tørre om vinteren.

  Ønsker du at bruge dine gummistøvler til vinter, kan det derfor anbefales, at du køber en foret model med en grov ydersål. Foret er med til at isolere støvlen, så du kan holde varmen i dem, og alt efter materialet kan de holde dine fødder varme lige så godt som mange andre vinterstøvler. 

  Et ekstra lille tip til at holde varmen er, at man kan tage et par lækre sokker i merinould på i støvlerne; så er du ekstra godt sikret mod kulde og vand, og du kan holde fødderne fri for begge dele langt ind i vintermånederne. Du kan se vores udvalg af gummistøvler med for her.

  Pleje af gummistøvlerne

  Uanset hvornår på året du skal bruge dine nye gummistøvler, er det vigtigt at passe og pleje dem rigtigt. Naturgummi indeholder nemlig såkaldte æteriske olier, som fordamper med tiden – og det er de olier, der er med til at gøre støvlerne smidige og bløde. 

  Hvis du passer på støvlerne og deres materialer, forlænger du derfor levetiden en hel del. Sørg for altid at holde dine gummistøvler rene, så der ikke sætter sig snavs, som kan udtørre gummien eller gnave og slide i samlingerne. Samtidig bør du også sørge for, at dine gummistøvler ikke står i direkte sollys eller i meget stærkt elektrisk lys. 

  Hvis du vil passe ekstra godt på dine vandtætte støvler, kan du med fordel bruge naturlige olier (som for eksempel madolie eller lindolie) til at smøre dem ind i – eller bruge produkter der er lavet specielt til formålet. Det forhindrer, at gummien udtørrer og mister sin vandtæthed. 

  Smører du olien på med en klud eller svamp, undgår du unødigt slid på støvlerne. Det er desuden en god ide at imprægnere støvlerne.

  Hvis du følger ovenstående tips og råd, så giver du dine gummistøvler den bedst mulige chance for at holde så længe som overhovedet muligt. Hos Eventyrsport har vi et godt udvalg af plejeprodukter og tilbehør til dit fodtøj. Du kan finde udvalget her.

  Match med godt regntøj

  Skal du ud i en ordentlig byge eller på længere eventyr i regnvejret, så er et par gummistøvler sjældent nok. I hvert fald ikke, hvis du gerne vil nå frem uden at være fuldstændig gennemblødt. Det bedste du kan gøre for at undgå det scenarie, er at pakke dig ind i noget godt regntøj fra top til tå.

  Det er altid smart at have et regnsæt liggende klar, så har du nemlig sørget for både regnjakke og regnbukser, og du behøver ikke bekymre dig om regnskyl og vandpytter, hvis du cykler til eller fra arbejde. Det samme gælder, hvis du eksempelvis sender dit barn i børnehave på en dag, hvor de mørke skyer truer lidt ekstra. Med et godt sæt regntøj til børn kan du få et tørt barn hjem; selv efter en lang dag med leg udenfor i regnvejret.

  Det sker dog også ofte, at en regnjakke er nok. Den er hurtig at trække i, hvis det smådrypper eller nogle sorte skyer truer i horisonten. Vi har selvfølgelig flere forskellige modeller af regnjakker til damer og regnjakker til herrer i et væld af forskellige farver og designs.

  Du kan finde alle de kendte mærker i vores udvalg af regntøj, såsom Fjällräven, HaglöfsDidriksons, Black Diamond og Helly Hansen. Så du kan altså helt sikkert finde noget regnjakke, der passer helt perfekt sammen med de gummistøvler, som du har kig på.

  Gummistøvler til hele familien

  Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af gummistøvler til mænd, kvinder og børn. Der er noget at finde for hele familien. Gummistøvlen er bestemt et stykke fodtøj, som alle medlemmer af familien bør have stående klar hjemme på skohylden, for så er man altid klar til at drage afsted - uanset vejret.

  I vores store udvalg af gummistøvler finder du både lange og korte gummistøvler i mange former og farver. Hvis du er på udkig efter gummistøvler til dit barn, er der også modeller med lidt ekstra smæk på farver og mønstre, så det for alvor er en fest, når de små eventyrere hopper rundt i vandpytter.

  Hvis du er på udkig efter inspiration til dit og familien næste store eventyr, kan du med fordel tage et kig på vores store blog. Her er for eksempel forslag til gode friluftsaktiviteter med børn og spændende rejseforslag i Skandinavien

  Uanset, hvor I gerne vil på eventyr og om eventyrerne er store eller små, så kan I vide jer sikre på, at I altid kan finde de helt rette gummistøvler til formålet her hos Eventyrsport.

  Tilbud på gummistøvler

  Mangler du de helt rette gummistøvler til dagene, hvor vejret slår over i regntid?

  Som medlem af Eventyrsports Kundeklub er du blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på gummistøvler og øvrigt fodtøj. Det er nemt og gratis.

  Du kan også finde gode tilbud på gummistøvler, hvis du tager et kig i vores store outlet. Her finder du også et stort udvalg af en masse andet lækkert grej til skarpe priser.

  Find dine gummistøvler hos Eventyrsport

  Kort sagt; her hos Eventyrsport kan du finde det helt perfekte par gummistøvler.

  Vi har flotte kvalitets gummistøvler til børn, damer eller herrer. Så det er bare om at gå på udkig og finde frem til det par, som passer til dig eller dem, som du er på udkig for.

  Du kan finde dine nye gummistøvler i webshoppen her, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker. Her står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du eksempelvis har brug for råd til valg af størrelse eller model. Du finder butikken nærmest dig her.