Sandaler

Her ser du vores sandaler fra mærker som Teva, ECCO, KEEN og Merrell. Masser af sandaler til alle former for brug, det være sig vandresandaler, trekking sandaler, sportssandaler, strandsandaler, flip-flops og klip-klappere. Husk at du kan bruge filteret til let at finde frem til herresandaler, damesandaler og børnesandaler.

per side
Sorter stigende

Sandaler

Temperaturerne skal ikke være ret høje, før sandaler er et reelt alternativ til sko. Skal du på ferie eller rejse er de ikke bare et alternativ, men en nødvendighed. Hos Eventyrsport kan du finde alle typer fra de helt lette klip-klappere over robuste vandresandaler til de modeller, der både kan regnes som sko og sandaler - måske mest sko med store huller.

Der er ikke noget som frihed for fødderne, og har du gået i vandrestøvler eller sko en hel dag, er det rent himmerige at få et par sandaler på og dermed frihed og luft til fødderne.

 

Klip-klappere

Her er vi på stranden, til havefest eller på café. Lette, bløde såler og et par smalle remme over foden, så kører det. Og man er næsten nødt til at have flere par, så de passer til tøjet.

 

Vandresandaler og sportssandaler

Disse typer har som regel en forholdsvis kraftig og i hvert fald meget komfortabel sål, og de sidder godt fast på fødderne takket være flere remme med justeringsmuligheder. De kan bruges til mange timer til fods, f.eks. på storbyferie eller som tidvis alternativ til vandresko eller -støvler på vandreturen. Fødderne vil elske dig for at variere fodtøjet, hvis du f.eks. vandrer på Caminoen, hvor sandaler fint kan bruges på visse strækninger.

Damesandalerne i denne kategori er ofte elegante og feminine, selv om de også kan alt det funktionelle, og de kan sagtens bruges sammen med en sød kjole eller nederdel.

 

Sandalsko

Sandalskoene kan bedst betegnes som sko med store huller, for det er lige, hvad det er. De er rigtig gode i yderkanten af sandalsæsonen og på tider, hvor åbne sandaler ikke er velset, men hvor en luftig sko er fuldt anerkendt.

 

Valg af sandal

Er du usikker på hvordan du vælger den helt rigtige sandal, kan du lægge vejen forbi Eventyrsports blog. Udover råd og vejledning om hvordan du vælger den rigtige sandal, finder du også en masse andre artikler om grej, rejser og materialer.

 

Mærker

I Eventyrsport finder du herresandaler, damesandaler og børnesandaler fra mærker som Teva, Keen, ECCO og Merrell. Vi har både sandaler til herrer og sandaler til damer.

 

Sandaler tilbud

Leder du efter sandaler udsalg, kan du enten klikke på tilbud i filteret, men du kan også kigge i vores Outlet under Sandaler herre eller Sandaler damer.

 

Stort udvalg af sandaler

Du finder et stort udvalg af smarte, praktiske og tekniske sandaler hos Eventyrsport. Der er sandaler til festbrug, flip-flops til varme sommerdage, trekking sandaler, solid hybridsandaler eller vandresandaler med god ventilation, så fødderne ikke koger over.