RCD_logo_1
5

Racingdenmark har været professionel arrangør af løbeevents siden 2013 og har fra 2020 stået bag Eventyrsport Event. I dag tæller løbskalenderen 9 events fordelt og over året.

Fælles for alle arrangementerne er et ønske om at skabe oplevelser i naturen baseret på fællesskab, glæde, nysgerrighed og ambitoner. Målet er at få sveden frem på panden og smilet frem på læberne. Det er sjovere når vi gør det sammen.

DSB00531
DSCF6075
4

Her kan du møde nogle af de mennesker, der trækker i trådene bag kulisserne. Uden dem var der ingen events. De finder på og finder vej, stiller op og står klar, med skulderklap, opmuntrende ord og hepper dig hele vejen i mål.

De gør det fordi de synes det er sjovt. Og flere af dem gør det helt frivilligt.

Har du lyst til at være frivillig og blive en del af Eventyrsport Events og Racingdenmark?

Mød folkene bag Eventyrsport Events

DSCF5480

Morten Tillitz

er Eventchef i Eventyrsport med hovedansvar for tilrettelæggelse og afvikling af events.

Morten har været med til at arrangere events i flere år, først i Racingdenmark og nu i Eventyrsport, hvor han er garant for den gode stemning og veltilrettelagte events man kender fra Racingdenmark, drevet af en grundlæggende ambition om at skabe den gode oplevelse for deltagerne alle Eventyrsport Events.

Morten har en baggrund som Cand. Scient i Idræt og Sundhed med tilvalg i friluftsliv. Det krydret med en sergent uddannelse har gennem voksenlivet skabt en forkærlighed for lang alt hvad der foregår i naturen. Om det er som løber, som triatlet, som MTB rytter eller i vandrestøvlerne. Om det bare er glæden ved den daglige træning eller suset ved at krydse målstregen.

Med flere år som personlig træner i eget firma og som vanecoach ved han om nogen, hvad fysiske oplevelser i det fri og hvad motion, kan gøre af godt for både krop og sjæl. Og hvad de små som store individuelle sejre, der ligger i at gennemføre et løb, kan skabe af værdi for deltagerne. ”Man bliver stærkere på alle fronter, når man rykker ved sine egne grænser”.

Til dagligt bor Morten med Mette, deres 3 børn og hunden Hjalmer i Silkeborg, med skoven som sin baghave og garagen indrettet som et mindre fitness-center.

118925286_2241301096004171_3467541821919376784_n

Torbjørn Gasbjerg

har gennem mere end 25 år arbejdet med elitesport, både som atlet og træner. Udover at være med på tilrettelæggelse events, er Torbjørn hovedansvarlig for de fantastiske ruter I vil opleve, når I deltager.

Natur og sport har siden hans opvækst, langt ude i én af Silkeborgs magiske skove, været et solidt fundament i hans liv. Torbjørn har i sine mange år som træner hjulpet, udfordret, motiveret og inspireret mennesker til at udleve deres drømme. Det er med den samme motiverende tilgang, han går til opgaven som løbsarrangør. ”Deltagerne skal både blive hjulpet, udfordret og inspireret af at være med til vores løb.”

Sportsligt har han en elitebaggrund både inden for orienteringsløb, mountainbikeorientering og Adventurerace. Han er flerdobbelt danmarksmester i Adventurerace og har vundet VM guld i mountainbikeorientering 3 gange. Han er stadig aktiv adventureracer og deltager bl.a. til VM i Adventurerace i 2021.

Arbejdsmæssigt har Torbjørn har arbejdet som træner på højeste niveau, idet han i mere end 10 år har arbejdet med seniorlandstræner i orienteringsløb. Først som assisterende træner og siden som landstræner.

Torbjørn er uddannet to-faglig kandidat i Idræt og Sundhed ved Aarhus og Syddansk Universitet. Til dagligt bor han i Gl.Rye med sin kæreste og to børn.

...og manden der fik den gode ide

JV
12697314_1005670766206408_4567508370364710301_o

Jesper Valbak

er grundlægger af navnet Racingdenmark, der ved tidspunktet for fusionen med Eventyrsport i 2020, bestod af 3 fysiske butikker med løbesko, løbetøj og grej samt en eventafdeling og han er ligeledes idemand til størstedelen af de 8 løb som Racingdenmark nu arrangerer under navnet Eventyrsport Events. 

I 2002 deltog Jesper Valbak i FEM i Sverige. Ved hjemkomsten var beslutningen klar – der skulle også laves en dansk version og blev FEM skabt for første gang i 2003 og blev senere landskendt som NXM - Nordisk Extreme Maraton - et løb hvor deltagerne over to dage finder vej efter kort og kompas med deres bagage på ryggen. Løbet findes stadig - nu under navnet NAS.

I 2013 blev den egentlige eventafdeling etableret under navnet Racingdenmark. Deltagernes behov for udstyr steg og langsomt udviklede konceptet sig til også at indeholde direkte salg fra fysiske butikker og bestod ved fusionen med Eventyrsport af butikker i Silkeborg, Viborg og Århus. 

Jesper Valbak finder du stadig til mange af løbene, hvis ikke han selv er ude og deltage i andre løb og hente inspiration. Til daglig er Jesper udviklingschef i Eventyrsport.