Handsker og luffer til damer

108 Varer

Her finder du vores udvalg af varme handsker og luffer til kvinder. Vi har bl.a. læderhandsker og -luffer, strikkede vanter til damer og modeller med og uden vandtætte membraner.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Varme luffer og handsker til kvinder

Mangler du et par gode, varme handsker eller luffer til kvinder?

I vores udvalg her på siden finder du diverse vanter til damer fra mærker som Hestra, Black Diamond, Didriksons og Sherpa, og vi har handsker og luffer til både hverdag og outdoor.

Godt klædt på til fingerspidserne

Det kan hurtigt blive koldt om fingrene, når efteråret og vinteren lægger sig over landet, og så er det med at få fundet et varmt antræk til hænderne.

Hos os finder du både handsker og luffer til kvinder, så du kan vælge efter smag eller behov. Luffer giver mere varme end handsker, da dine fingre kan lune hinanden, men til gengæld har du ikke helt samme bevægelighed som i et par handsker. Det er derfor meget individuelt, hvad der er det bedste valg.

Hvis du ønsker det bedste fra begge verdener, så har vi bl.a. 3-fingermodeller, hvor tommel- og pegefingeren er adskilt som i en handske, mens resten af fingrene lunes i en slags luffe.

Blandt vores vanter til damer er der også inderhandsker, som er rigtig gode, når du vil kunne justere temperaturen i dine handsker/luffer. På den måde kan du tage en inderhandske i dine ”grundhandsker” for at få ekstra varme og blot tage den ud igen, hvis det skulle blive for varmt.

I vores udvalg har vi bl.a. læder- og skindhandsker samt læderluffer til damer, men vi har også strikkede vanter, bl.a. er der uldhandsker og -luffer til damer. Uld er temperaturregulerende, og så varmer det, selvom det bliver fugtigt. Skal du ud i decideret regnvejr, vil vi dog anbefale dig at vælge et par vandtætte handsker eller luffer.

Foruden vores handsker og luffer i læder, skind og strik har vi også flere modeller lavet i kunstmaterialer.

Blandt vores vanter til kvinder har vi handsker og luffer til mange forskellige formål, så du både kan finde det helt rette, uanset om du skal på skitur, cykle langt eller måske bare gå en hyggelig aftentur til hverdag. Hvis du vælger et par skindluffer eller -handsker til damer er det vigtigt, at du husker at pleje skindet.

Vi har mange sorte handsker og luffer til damer, så de passer til langt det meste overtøj, men vi har dog også modeller med lidt mere smæk på farverne.

Tilbud på vanter til damer

Hvis du er på udkig efter et par varme handsker eller luffer til kvinder, så tjek om der er et ekstra godt tilbud. Hvis du klikker her, kan du se en samlet oversigt over vores aktuelle tilbud på vanter til kvinder.

Du kan også blive blandt de første, der får besked, når vi har gode tilbud og udsalg på tøj, bl.a. på handsker og luffer. Det kræver blot, at du er medlem af vores kundeklub. Det er selvfølgelig ganske gratis at være medlem.

 

Se også:

Huer og pandebånd til kvinder

Vinterjakker til damer

Skitøj til damer

Blogindlæg: Hvilke handsker skal du vælge?