Tynde trøjer til damer

49 Varer

Disse trøjer er meget egnede til lag-på-lag eller som en let trøje uden på T-shirt eller skjorte. En del af dem kan også bruges som ekstra varmt undertøj. Her er meget merinould, men også andre materialer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte og bløde tynde trøjer til damer

Når temperaturen svinger i løbet af dagen, er du nødt til at være klædt på, så du hele tiden kan tilpasse dig vejret. Når du vandrer eller laver andre aktiviteter udendørs, er det nemlig vigtigt, at du hverken har det for koldt eller varmt. I sådan et tilfælde kan en tynd trøje være en god makker på turen.

Tynde trøjer til damer er meget alsidige, og de er især gode til at tage udover for eksempel en t-shirt eller en skjorte, hvis det lige er køligt nok, men alligevel ikke så koldt, at du har brug for en tyk sweater eller en jakke.

Her hos Eventyrsport har vi mange forskellige tynde trøjer til damer, og i udvalget kan du finde mærker som Tentree og Holebrook samt mange andre. Rigtig mange af trøjerne er lavet i merinould, men du kan også finde tynde trøjer til damer i genanvendt polyester, bomuld og lignende.

Brug en tynd trøje til lag-på-lag

Som nævnt tidligere, bør du altid kunne tilpasse din beklædning, så den passer til temperaturen og vejret. Er du ude en hel dag, er der en god sandsynlighed for, at du vil kunne mærke et skifte i temperatur, men vejret kan også vise sig fra sin grimme side ved for eksempel at sende regn eller blæst i din retning.

Det kan derfor være en god idé at benytte lag-på-lag-beklædning, når du drager ud på eventyr. Metoden kaldes også 3-lags princippet, og det handler kort fortalt om, at du kan justere på din beklædning, hvis det for eksempel bliver varmere, eller hvis det begynder at regne.

Du starter inderst, hvor du tager et lag på, der skal holde kroppen tør. Her kan du bruge en undertrøje i for eksempel uld eller syntetisk stof, men det kommer lidt an på, hvilken form for eventyr, du skal ud på. Det vigtigste er bare, at det inderste lag kan transportere fugt væk fra kroppen, så du ikke køles for meget ned, hvis du sveder.

Det mellemste lag kan nemt være en tynd trøje. Det er nemlig dette lag, der skal sørge for, at du holder varmen, og er du ude på en kølig sommerdag eller en mild efterårs- eller forårsdag, kan en tynd trøje sagtens klare ærterne.

Yderst har du så et lag, der skal beskytte dig mod elementerne. Det kan for eksempel være en regnjakke, en skaljakke eller en vindjakke.

Find din tynde trøje hos os

Som nævnt har vi et stort udvalg af tynde trøjer til damer i flere forskellige materialer, så du kan finde en, der passer til dine behov. Derudover er der mange forskellige stilarter, farver og størrelser, så det er muligt for dig at vælge en tynd trøje, der passer til din personlige stil.

Får du en tynd trøje hjem, der ikke sidder, som du havde regnet med, eller som på en anden måde ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi gratis retur inden for 365 dage, så længe trøjen ikke er taget i brug.